Rejäl update!

burk.

Sådär, nu har man socialiserat sig med familjen och avverkat en melodifestivals deltävling. Plågsamt var det då det mesta av musiken var lika bra som banan och salt är gott tillsammans. Tyckte dock om Lasse Lindhs låt.
Fick lite sommarvibes där ja! Och dessutom favvoriserade jag nog också för att jag varit hans bandvärd förr förra sommaren. Just ja, jag tyckte om Jennifer Brown också. Två helt godkända låtar som hamnar sist.
Fast vafan, vad kan man förvänta sig när det är hela folket som röstar och majoriteten av all musik som är med är iq-befriad.

Hoho!

Jag tror faktiskt att jag redan saknar mina kära vänner i Lund, men alla har ju åkt hem nu till respektive places och det är ju inte så lätt att träffas på lovet då folket bor utspridda över hela Sverige plus en dansk. Di ie dajligt!

Har börjat fundera på inredning osv till lägenheten. Vettefan vad som skall göras. Antingen kör jag på någon jäkla mainstream design eller så kör jag "apartment a la Daniel aka Twatski aka Happy Feet aka Husch- design".
Usch ja, snart börjar det stora jobbet och frågan är om jag är man nog för att utföra något så händigt som att måla, snickra och bära. Äh, vafan, sålänge jag har två druvor och en banan där nere så bör jag ju vara tillräckligt man för jobbet.
 Det spanska klimatet gjorde mig nog lite wacko!

 Min mormor är en söt bull-mormor. Vilket innebär att hon är en sådan mormor som bjuder på saft/kaffe och tårta/bullar.

Det är riktigt great att sitta vid syrrans dator för då hittar man unreleased pics som jag aldrig fått se innan. Så nu när hon ändå inte är här hos fash så passar jag på att ladda upp lite bilder, kanske tråk för er men för mig är det great!

Hummhumm, kan förresten berätta om gårdagen. Så jävla bra var dagen! Skola först, började med streetkoreografin till sommarshowen och det blir James Bond-tema och vi kommer dansa mycket house! SSSNIIICE!
Gungeli gung i kroppen och ett nice sound.

Sedan hade vi research om olika snubbar och en kärring på historie-lektionen. Jag grupperades med Christoffer och Julia och vår redovisning var jävligt fet!

Här kommer ett citat av killen som vi redovisade om.
"Bara dina vänner stjäl dina böcker"- Voltaire

Så sant, så sant!

 Jag och lil'sis körde på naket när vi var i Spain. Och förresten, som jag nu kan se på bilden så hade jag inte utvecklat mina bröstmuskler när vi var där. Tänk att jag inte kunde mata alla små fåglar med bröstmjölk på den tiden. Höhöh-höh.

Dagen (gårdagen då alltså) fortsatte genom att jag och Ina gick till Espresso House, vart annars.., tillsammans med Bella, Choffsen och Frida. Snackade om ditten och datten tills alla var tvungna att dra. Jag och Ina åkte hem till henne, gjorde tacos och sedan drog vi in till stan igen för att kolla på film. Ville se Under taket lyser stjärnorna men det fick bli Rosa pantern 2 för den låg bättre till i tiden. Vi hade iallafall tur för de hade utlottning bland alla som skulle se panterfilmen och man vann biobiljetter. Ina var en av de lyckliga vinnarna men Kimia som följde med, blev nog gladare än vinnaren själv.

Kollade på filmen och min inställning från början var: Vafan är det här för skit. Hatade första rosa panter filmen så varför skulle jag gilla denna.
Efter filmen var min inställning: Okej då, den var väl ganska rolig ändå.

Förresten sa de en rolig sak i filmen. Huvudpersonen sa till en japan: din lilla guling som inte ens kan se över ratten.
Då vände sig ganska många i salongen och glodde på mig för att se om jag tog illa vid mig men nej, jag tyckte faktiskt det var jävligt roligt och skrattade oavbrutet i fem minuter.

Efter filmen blev det till att säga hejdå till Ina och sedan stack vi hem till Kimia och kollade på Battle Royale 2. Både jag och Kimia konstaterade att den var väldigt mycket sämre än ettan. Banan på den alltså.

 Men fet bild! Syrran har lekt med sin mobil och retuscherat minsann minsann.

Innan jag slutar blogga så tänkte jag bara tillägga att jag vädret idag var härligt och vår-aktigt. Hoppas bara snön smälter snart så jag slipper halka runt på stan.

Tjohejs folk! Nästa inlägg blir när det blir!


Kommentarer
Postat av: Linda

får ta och börja följa din blogg tror jag.



nåt sånt skit, men titta på min blogg. du är utmanad

2009-02-14 @ 23:52:53
Postat av: Linda

Zaarcastic-bloggen är bara min ytliga sida ;) jag har en 'vanlig' blogg också --> www.lingonbloggen.blogspot.com och där står det om utmaningen okcså (Y)

2009-02-15 @ 21:28:35
URL: http://lingonbloggen.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0