krångel

Upp och ner.

Jag vet inte hur, jag vet inte varför och jag vet inte vad jag ska göra eller vad som kommer att hända.

Dagen började hyfsat bra. Eller, jag försov mig. Men sedan gick allt bra. Hämtade Christoffers vän från Sundsvall på stationen på lunchrasten. Jag och Ina gick och var allmänt glada in the sun medans C och Anna (kompisen) tog igen lite av den tid de varit ifrån varandra vilket är ganska länge.
Hade utvecklingssamtal på jazztekniken och jag blev riktigt chockad. Sian sa att jag hade ett mvg och att jag måste sluta stressa så mycket. Fast hon sa även att jag inte hade jättebra närvaro och att jag borde vara med på alla kvarvarande jazzteknik-lektioner, vilket jag tänker.

Tränade koreografin senare på eftermiddagen. Gick bra, fast alla var ganska döda. Men jag är inte så jätteorolig för att vi ska screw things up på scenen längre. Är säker på att alla kommer leverera så gott de kan.
Efter träningen fixade vi lite med vår rekvisita och sedan jag gick jag och Christoffer och tränade med de i den andra koreografin vi ska vara med i. Kommer bli roligt som fan!

Käkade middag på Italia med Anna och Christoffer later och därefter gick vi till donken för att träffa Ronja och Ina som olyckligtvis redan gått till biografen som jag skulle följt med på. Men istället var jag tvungen att prioritera plugg och ja, det är och var ganska tråk.

Sedan på väg hem så gick det nerför. Regnet öste ner och jag blev riktigt jäkla dyngsur. Inte särskilt roligt.
Kom hem, kollade hur mycket jag ringt för på mobilen. Jävligt hög räkning. Så jag ringde farsan på dirren och sa att om telefonräkningen blir för hög så betalar jag gärna en del av den.
Därefter lägger vi på. Känner mig ganska depp.
Får ett samtal och då har min bror ringt och skällt ut pappa för att han visste att jag lånade Johans tv, vilket jag inte kan fatta hur han vet eftersom att jag inte sagt något. Men iallafall, nu verkar det som att jag ska få en annan tv istället så får se hur det blir. Lite tråk att det blir så bara.

Ska sluta gnälla nu och plugga vidare.
Imorgon kommer Kotten och om det är något jag behöver just nu så är det en gammal bekantskap som kan ta mig bakåt (och även framåt) i tiden.

Godnatt kära läsare!

Apartments.

'round my hometown.



Jag hinner inte blogga så mycket nu dessa veckor här pga koreografitävlingen, allt plugg och allt annat kul som händer så ja, ni kan räkna med en död blogg nu närmaste tiden. Men ska ialalfall rapportera lite härifrån lägenheten nu.

Så nu har jag äntligen flyttat till min etta. Måste säga att jag var skeptisk när jag kom hit och inte hade några prylar överhuvudtaget men nu när jag har storbildsteve, massa kastruller och bestick samt mat och en störe säng än mina tidigare så är jag mycket nöjd. Tänkte lägga upp lite bilder från den någon dag men just nu pallar jag inte och min kamera är fortfarande trasig. Måste fixas och min deadline är innan sommarlovet.


Har varit hemma hela dagen för jag kunde inte sova inatt. Mådde illa och trodde att jag skulle spy så hela natten har jag sprungit mellan sängen och toaletten.
Men när jag hade fått sova så kändes det bra och det har mest blivit till att slappa framför datorn och tvn hela tiden. Cyklade dock till skolan vid 18-tiden för att lämna in min mixade musik till Mattias som har ansvar för årets koreografitävling. Satt även med och kollade när "mina" dansare tränade och jag måste ge de creds för att de är så duktiga. Allting faller på plats och nu är det en vecka kvar ungefär och jag är nervös och taggad som tusan.
Blir den första publika föreställningen jag får göra på Lunds Dans o Musikal Gymnasium.


Sedan gick jag, Kimia och Ronja och käkade middag på donken. Blev mitt första mål mat på hela dagen och det var välbehövligt.

Hem på dirren och nu har jag nyss sett Desperate Housewifes som är jävligt underhållande. Snart blir det Lost och jag är ganska pepp på det här med teve denna kväll känner jag.

Och innan jag avslutar så ska jag även tillägga att det var tänkt att vi skulle haft en workshop med Skånes Dansteater på modern-lektionen idag, men istället så blir den imorgon och jag tackar kosmos för detta för jag ville verkligen inte missa.


Dessutom har det var sol, snö, sol, snö, mulet, sol, mulet hela dagen. Fattar mig inte på det här Mars vädret men snart går vi in mot april och då blir det varmt I think.


Tack och hej, bloggbloggblooblooblogg.


yesh!

Dags för bloggvideo.
Inget text-inlägg idag för jag är för trött. Hajhaj!


Min klass är retard. Och jag är stolt över den. Eller något!

Fluorescent adolescent

Bye bye Birdie/Bye Bye Klostergården.

Då var det dags för ännu ett inlägg men denna gång utan boli-blogg kommentarer som jag sparar till en annan gång!

Dagen har varit kanon. Jazztekniken var rolig och som jag skriver på torsdagar så är jag numera nöjd efter lektionerna.
Idag sa Sian tillochmed att hon var stolt över att få ha vår klass och att hon såg framemot att jobba med oss kommande tre år. Kändes helt sjukt och det gav mig en riktig energi-kick.

Träning till koreografin sedan och jag måste säga att det börjar se riktigt bra ut nu, men som många visa dansare sagt. Det blir aldrig helt perfekt utan det finns alltid mycket att jobba med och jag håller med, det blir inte perfekt men det är ett bra mål.
Är iallafall stolt över "mina" dansare.

Blev pizza med Sarah och Ronja efter skolan och sedan gick vi för att se den första slutproduktionen som skolan någonsin haft. Musikal treorna hade sverige premiär på komedi-musikalen "Bye Bye Birdie". Mycket underhållande och bra, främst tack vare de duktiga eleverna.

När jag såg den fick jag mig en riktig funderare. Hur f*n kunde de ta in mig i skolan egentligen? Alltså att de vågade ta in mig på skolan bland alla dessa fantastiska elever. Det är en jäkla ära att få dela skola med alla dessa och tack vare de så vill jag utvecklas ännu mer. Och alla lärare jag får jobba med känns också jättesjukt.
Sian tillexempel, som tidigare varit en av världens mest kända danskaptener på kryssningsfartyg och som numera blivit utsedd till sveriges bästa koreograf både 2008 och 2009.
Eller Karin som jobbat som en framstående dansare i Danmark och som numera lär ut till oss elever,
Elena Franzén som turnerat i Kina med sitt danscrew.
Och så har en hel rad duktiga lärare till, däribland Donna som brukade hjälpa Victoria Beckham när hon fortfarande höll på med balett.
Blir galet stolt och glad. Vet inte vad jag ska säga men att komma från en liten och faktiskt (förlåt) dålig förening i Simrishamn med bara hobby-street som knappt kan kallas street vad jag nu har förstått. känns helt otroligt.
Förlåt för mitt tjat, men som jag sa, jag fick en funderare och blev jätteglad för att jag insåg vilken chans jag får.

Imorgon flyttar jag. Fem månaders väntan har tillslut nått sitt slut. Känns konstigt men ändå bra på något vis.



Godnatt gott folk, snart blir det bloggvideo igen, det lovar jag!

Boli-bloggen.

Take me down to the paradise city.

Gott folk! Denna dag har varit händelserik och mycket bra.

 
I dagens inlägg ska jag leka lite bolibompa programledare. Iallafall när jag presenterar bilderna. Vi börjar med denna:
Den här fina bilden med text har Ronja Lodmark 3 och fyra fjärdedels år skickat in till boli-bloggen. Bilden ska föreställa en prinsessa vilket kan vara svårt för det okonstnärliga ögat att se.

Började dagen med Balett som vanligt (hade förresten två besökare som kanske ska söka till skolan). Det som skiljde denna balett lektion från de andra var att vi hade Donna och istället för balett så fick vi lära oss rysk karaktärsdans.
Har inte mycket mer att säga än att det var tråkigt (enligt mig) och jobbigt! Men som visa män sagt, allt kan inte vara kul.

Sedan hade vi modern-uppdansning. För er som inte fattar vad en uppdansning är så är det som ett prov fast i dans.
Tror det gick ganska bra för jag gjorde allting asfult. Nej, men det blir intressant att se vad man får för betyg. Kändes ändå helt okej när jag dansade.

Vidare till Historielektion som var tråk men fick tillbaks ett test från föregående fredag och jag klarade full pott.
Grattis till mig och de andra som klarade det!

Inställd matte innebar att jag och mina goda kamrater kunde gå till EH för att köpa latte först och sedan gå till stortorget och chilla på parkbänkarna någon timme. Och nu säger jag det faktiskt och menar det, VÅREN ÄR HÄR!

 Den här fina bilden har Daniel Persson 7 år ritat. Bilden ska föreställa en regnig och mulig dag i december.

När vi suttit och snackat i en evighet så såg vi att det var en snubbe borta vid bokhandeln som spelade. Jag och Sarah bad de andra som lite småmynt samt tog av oss själva för att gå dit och önska oss en låt.

Efter 50 meters promenad nådde vi denne snubbe som var ful och hade glasögon (oops.. taskigt sagt). Hursomhelst gav vi honom pengarna och sedan så ryckte Sarah tag i hans arm och bad honom spela en låt för oss.
Denne låt blev "I'm Yours". Som ni alla känner till.
Jag och Sarah stod där, sjöng med och fånade oss och så helt plötsligt från ingenstanns så dyker det upp två tjejer och fotar mig, Sarah och den fula gatugitarristen. Coolt! Nu är vi kända.

Vi kände oss jävligt nöjda med dagens insats och bestämde oss för att vi varje dag ska göra en god gärning (för fem kronor och femtio öre till en gatumusikant borde ändå räknas som en god gärning?).

De andra sa att vi var coolast och bäst och vackrast.. nej, det sa de inte.

Gick till skolan och repade till koreografin ett tag. Gick riktigt suveränt bra idag. Är riktigt nöjd med det vi gjorde!
Snart är det dags att visa det och som sagt, be there or be queer.

 Den här fina bilden har Sarah Granholm 100 år skickat in till boli-bloggen. Jättefärgglad bild som ska föreställa Mona-Lisa i sina värsta år. Bra gjort Sarah! Nu skickar boli-bloggen en god mumsig banan till dig.

Blev till att dra till donkeponken sedan för att för första gången på länge testa en ny meny. Som de flesta vet så äter jag nästan alltid Big Mac och CO men denna gången så testade jag något med New York-special, tror jag. Gott var det.
Framförallt var det FETT!

Åkte hem hit till Klostergården sedan och satt och drygade mig vid datorn. Nu ser jag på klockan att det är en timme till sovdags. Tummen upp. Och bara tre dagar kvar till flytten. Är jag glad eller är jag glad?

Stanna kvar läsare förresten för snart laddar jag upp en ny bloggvideo och ni borde kommentera. Det tar inte så jävla lång tid!

 Boli-bloggen avslutar detta inlägg med en jättefin teckning inskickad av två tvillingar, Julia och John, 18 respektive 17 år. Bilden ska föreställa de två på Liseberg.

Tack och hej!


Folkligt folkligt.



Shortcuts.

Sitter just nu hos min gode vän Emma som ni läsare fått läsa om tidigare. Hittade lite gamla pics från när vi dressincyklade som slut-aktivitet i nionde klass. Är vi inte otroligt heta på dessa ögonorgasmenterade bilder?
Ganska kul att se tillbaks på och komma ihåg, precis som alla människor tycker om roliga minnen.
Det enda som faktiskt inget annat än tiden kan ta ifrån en person.

Tänkte iallafall summera min kväll som varit till belåtenhet.

Clear the pear kom någon gång vid fem tiden då hennes buss var något försenad.
Vi satt iallafall och pysslade en liten stund och gjorde en (enligt oss) fet scoreboard inför Melodifestivalfinalen.
En liten tradition vi har är ju att knepa och knåpa när det närmar sig sådana folkliga events!

Gick till Ica för att handla mat och ja, vi skulle köpa kyckling, så står det på en liten lapp: Ej självbetjäning.
Vi väntade en stund på att någon skulle komma och ge oss vår satans kyckling men ingen kom. Så vi gick och köpte allt annat nödvändigt till en riktigt god sallad. Gick sedan tillbaks i hopp om att någon Ica-dude skulle ha kommit för att hjälpa två utsvultna tonåringar men icke då!
Så vi stod en stund och funderade hur vi skulle få kycklingen. Nu är ju saken den att vi egentligen kunde ha köpt kyckling som fanns i frysdiskarna men ingen av oss var sugna på att tillaga kyckling så därför ville vi ha den färdig grillade.
Det som egentligen är en pyttesak blev helt plötsligt en stor utmaning. Så jag smet in bakom disken och roffade åt mig de tre sista kycklingbitarna och Clara täckte mig. Haha, så löjligt men ändå så fruktansvärt roligt.

Kom hem och slevade i oss vår sallad. Satte på teven och så började hela tjuderuttan schlager-mojset.
Jag och Clara satt och blev eld och lågor under omröstningen då Måns-banan och EMD låg bra till. Fyfan!
Så kom folkets röster och vi ställde oss upp med hjärtat upp i halsgropen (även detta väldigt fånigt men roligt) och hoppades att sverige inte skulle skicka ett skitbidrag som pojkbandet EMD eller Måns stod för. Men ack nej, vi fick som vi ville, Caroline af Ugglas som tvåa och Opera-bitchen/divan som vinnare. Blev glada som fan.
Lustigt nog har jag ju fått lite smak av det här med opera av min moder trots att själva genren i sig är fruktansvärt grotesk. Nu är det folkliga slut och vi alla (som kollat) kan återgå till vardagen utan denna ihop knycklade såpa.

Gick en runda och sedan kollade vi en stund på Schindlers List. Konstigt filmval efter en hypad kväll men en gudt film.
Clear åkte hem till sitt och det blev lika sorgligt som alltid. Men så cyklade jag ju hem till denna charmgroda (Emma).

Nu har Emma suttit och spelat dålig barnfilms musik i timmar och härmat af Ugglas en stund och vad jag kan se så börjar hon segna. Även jag gör detta så jag tror att jag snart ska bege mig hemmåt. Långa nätter brukar sluta i sömnlösa dagen efter.

Gott folk! Nu ska jag ladda upp lite fler bilder och troligen får ni även lite bilder från denna kväll någon gång nästa vecka.
Ha det muy bien och muchos gracias för att ni väljer att läsa denna blogg av alla miljontals!

Klassen på väg hemmåt från en lång dryg-dressin-dag. Trippel D

Innan vi gick ut fick vi en "fika", mumselimumma..

Sommar 08 inleddes med en tripp till göteborg. Hörru Evelina! Till min nästa göteborgsresa får du lära mig lite göteborschka! Jävligt fet och härlig sommarfärg man hade på kroppen dårrå!

Lekte japansk turist sommaren 07. Lyckades jag? Ja, det gjorde jag nog ja!

Tycker det blev somriga bilder. Fan, kan det inte vara så nu dårrå? Trött på denna äckelvinter/halv vår.

Yes, I know.

Strength.

 Vet inte om jag laddat upp denna innan men ful är den och det gillas!

Har en hel del att skriva idag. Lite småtankar. Och en liten summering av dagen! (förresten, fan vad dåliga folk blivit på att kommentera.. så alla kan göra det på detta inlägget tycker jag, hoho).

Det blir en enkel summering. Jazzteknik idag som gick hyfsat. Klassen blir bättre och bättre måste jag säga.
Träning till koreografin idag igen. Blev en bättre träning än gårdagens och vi fick mycket gjort måste jag säga.
Därefter gick jag till och käkade och vart tänker jag inte säga för då skäms jag ögonen ur mig.
Tillbaks till skolan för att träna på ett annat koreografitävlings nummer som jag ska vara med i. Även det blir bra!
Fika med Arvid och Christoffer efter det vilket var mycket trevligt. Blev väldigt mycket snack om allt möjligt men viktiga saker sades tycker jag så tummen upp för det.
Ina och Ronja kom sedan och joinade. Great!
Åkte hem till klostergården och har pluggat lite historia nu. Prov imorgon och fyfan för det säger jag bara!

Nu till det jag ville skriva i detta inlägg.

Det är mycket som på sista tiden varit upp och ner. Eller sista tiden kanske var korkat sagt för uppochner har det varit i fyra år nu men det har varit ovanligt mycket svackor nu på sistone. Inte bara jag utan även mina vänner i Lund.
Vill bara säga att ni är så jävla bra. På alla tänkbara vis. Ni ger mig styrka till att kämpa med allt. Dansen, livet och allt.
Trodde till en början att jag aldrig skulle hitta "de" personerna. Men jag inser nu att jag hittat många av sveriges finaste diamanter. Jag är dålig på att uttrycka min uppskattning verbalt och det är därför ni får det i ett simpelt blogginlägg.
Tack! tack för de månader som gått och för alla nya minnen, tack för att ni hjälpt mig utvecklas ytterliggare som människa och tack för vi kommer att ses i några år till.  Återigen, tack!

Imorgon är det en vecka tills jag flyttar för tredje gången. Denna gång till min egen lägenhet. Det är så jävla great.

Godnatt folks!

SCHNICE!

A lot of things.

Har inte bloggat så friskt denna veckan. Iochförsig, har bara gått två dagar men iallafall. Banan som fan.

 Jag och Ronja, på Mischas fest.

Igår var en underlig dag. Men tänker inte gå så djupt in på den. Hade capoeira i skolan (brasiliansk kampsport). Roligt som fan och krävande. Hände dock en väldigt tråkig grej men som har "löst sig nu". Fick även ett smeknamn av tränaren. Xiao-Li var det tror jag. Haha, och vi skulle tydligen inte ta det som något dåligt eller personligt för inom den kampsporten så får man alltid ett smeknamn. Ho-ho.
Hade även akrobatik vilket var mycket roligt. Skulle göra kullerbyttor i början och jag tänkte att det skulle vara asenkelt men sedan när vi fick veta att alla gjorde kullerbyttorna på fel sätt så var det inte lika enkelt längre.
Fick även träna freezes i luften och rondater.
Annars var det en chill dag. Träffade även Clear en liten stund på EH. Saknar den lilla jäkeln ofta men vi ska ses till helgen också så det blir perfectamento!
Åkte hem tidigt och gjorde inget alls. SNICE!

Denna dagen har varit seg. Vaknade upp och tänkte, fan vad skönt att vara i god tid. Gick till skolan och kom fram dit. Upptäcker att min balett grupp står i S3 och snackar och går igenom saker. Tänkte, varför har de inte börjat med uppvärmningen. Så jag frågade några av de som satt ner och då sa de: men vi började ju för en timme sedan?
WHAAAATT ?! Ja, jag måste ha missat på vilken tid vi började och därför kom jag försent. Fan.

Resten av dagen var riktigt seg och jag hade ingen ork alls. Tränade till koreografin på eftermiddagen. Det fuckade sig. Fast gick ändå bra men alla var så trötta att det mest blev soppa av hela träningen. Skärpning imorgon!

Pizza med Ronja och Christoffer sedan. Gott som vanligt och lika onyttigt som vanligt. Men man blir iallafall mätt.
Gick sedan till Botulfsplatsen för att ta bussen hem men så var det något fel med den tiden jag skulle ha åkt så nästa som gick kom tjugo minuter senare. Fick iallafall sällskap av Ronja så det var lugnt.

Nu har jag nötat historia och matte. Fyfan vad tråkigt. Men imorgon blir det förhoppningsvis en ganska rolig dag får vi hoppas. Måste bli bättre på att ta bilder men ack nej, så seg som jag är så.. OCH min kamera är död.

Peace out!

Idag hände det.

idag hände allt.

Vaknade upp
och var som vanligt en stor jävla deg-klump. Vällde mig iallafall över sängkanten och fixade mig.
Kom till skolan, träffade Poppe och Jesper i M1 som stod och tränade på någon stepp grejsimojs i S2 (studio 2). Alla andra hade sovmorgon eller gjorde sina omprov (var ju projektdag). Dock kunde jag inte ta mig in på annat sätt och därför blev det helt cp.
Fick dock se av de båda herrarna hur en street-salsa ser ut och det var ingen vacker syn må jag säga men ett gott försök! Finns ens street-salsa? Låter isåfall jävligt knas.

Ronja kom tillslut efter att ha gjort ett prov i Historia. Great! Begav oss till E.H för att prata om diverse crap och trevligt som fan var det. Drack en kaffe latte och njöt av den very very much!

Ina kom och joinade efter ett tag och efter att ha suttit där någon timme (om det ens var det) så gick vi till skolan. Allt började här.


Projektdagens tema var som många tidigare; Sex och samlevnad.
Denna gången var det dock skillnad från de tidigare tråkgångerna. Nu fick vi minsann köra något som heter "Heta stolen" och dessutom fick vi spela upp pjäser samt rita en stor jäkla tavla där vi skrev om massa kärleksmojs. Haha, väldigt fint och väldigt blödigt när vi alla skulle se grupp 3's (vi blev indelade) redovisning vilket var den här målningen. De spelade "Bleeding in love" med Leona Lewis samtidigt som vi hade tända ljus och några stod och blåste såpbubblor. Vi alla mjuknade nog upp lika mycket som is smälter i solen.

I min grupp redovisade vi en knasig pjäs (fyfan, aldrig skådespeleri för mig säger jag bara!).

Fick iallafall bli jagad av Agnes i pjäsen vilket var redovisningens höjdpunkt.Dagens bild bjuder jag på. En något onykter Daniel Persson ser ut som en fjortis.

Jävligt bananigt det här med projektdag. Fick iallafall rå-damp på klassen senare under dagen och ville kross fönster. Helt sjukt så sur och irriterad jag var (hade dock mina skäl till detta men inget som bör sägas).
Hade även klassråd och alla var jävligt fucked i skallen. Skrik och bråk om skolmaten som suger hit och suger dit. Någon som hört talas om att räcka upp handen att låta folk tala till punkt? Japp, tänkte väl det.

Fick även info om Individuella valen (300 poäng) till tvåan och trean. Mina val är så jävla feta och jag hoppas jag får allt för då kommer resten av min gymnasietid bli heaven. Såg dock till att jag önskade mig 250 extra poäng så att jag kan studa mer än bara 300 extra timmar. Vill ju få ut något av utbildningen.

- Jazz C komersiell (street)
-Modernt B (fuckin' lovley)
-Ensemble A (kul med sång, hoho)
-Matte B(nödvändigt om man ville läsa vidare till psykolog på högskolan sedan, vilket jag ser som en utväg om allt fuckar sig)
-Småföretagande A (kan vara gutt)
-Akrobatik A+B

Blev inte riktigt klar med de där önskemålen på kurser så jag meddelar när den har utökats!

Eftermiddagen blev nice. Käkade först på Donken (fyfan vad äckligt det börjar bli) och sedan tränade vi i två timmar till koreografitävlingen.

Vi körde lite impro först och sedan lärde jag med hjälp ut det sista av koreografin. Nu är den klar och det är bara finslipningar kvar. APPLÅDER!

Fick även ett sms om att min gode vän Clara aka Clear the pear vill fika i Lund imorgon och det kommer bli jävligt skoj! Skall ha projektdag även imorgon och då kör vi Capoeira och Akrobatik. NICE!

tack och godnatt läsare!


Kaffe-katten gör det igen.

kaffe-katten behövs för alltid..

Hur ska jag då summera de dagar jag inte skrivit. Ni kan nog redan nu räkna med ett dunderinlägg!

Friday evening var ju riktigt grym. Eller kanske backar bandet och börjar med skoldagen. Snackade med Kerstin och hon skulle ringa och boka tid hos en ortoped som kunde hjälpa mig med fittan (nacken) -ursäkta uttrycket- .
Fick iallafall vara med och dansa, vilket gick hyfsat. Kunde inte ge 100% men 80 är inte helt fel det heller,hoho.

Blev till att fika med Evelina, Jessika och Lydia efter skolan. Var riktigt nice. Diskuterade kristendom, och andra sätt att tro på. väldigt intressant då jag har bananigt svårt att sätta mig in i hur man kan tro på gud och sådant men som sagt: intressant.

 Random bild. Hade den skjortan på mig hos Mischa.

Drog vidare på födelsedagsferre hos Michelle i Malmö. Folket samlades i Lund för att gemensamt åka dit.
Kom fram, hittade lägenheten, fick mitt vin av Mischa och festen var igång. Eller kröket kan man också kalla det.
Mycket nice tycker jag förutom att grannarna sa att de skulle ringa polisen. Scary shit!
men vi fortsatte iallafall och det blev good. Överlämnade även presenterna till Elin (som också fyllde år).
Latex diskhandskar kan ju behövas till mycket tycker jag! Och nej, det har ingen anknytning till något med sex!

Sedan stack folket hem och kvar blev jag, Mischa (Michelle), Hannes och Elin.
Blev till att somna efter att jag och Elin hade legat och skrattat åt två personer (nämner inga namn) ett litet tag.

vaknade på lördagen vid nio. Segade oss upp. Jag och Elin drog till centralen. Hon köpta kaffe och äckel-bulle och jag tuggummi. as-schysst snubbe som stod där i Pressbyrån.

Kom hem till sist och då hade Elin hoppat av i Tomelilla. Congrats till både Elin och Mischa, 17 år, samma dag, knark!

Tog det lugnt hela dagen och kvällen tillbringade jag framför teven och ännu en gång kollade jag på Melodifestivalen. Tacka vet ja, för att Caroline af Ugglas gick till final. Riktigt ful att kolla på men riktigt grym att lyssna på!

 sakna sommar, sol och eviga minnen.

Efter att man kollat på folkligheten så spelade jag och syrran data-spel tills sent på natten och jag nästan hade hunnit bryta ihop för att spelet höll på att vinna. Gick till sängs bara för att sedan...

... denna dag vakna klockan 13. Haha, snacka om att ha missat en del av dagen. Men det är ganska lugnt för hade ändå inget inplanerat.
Hela denna söndag har gått ut på ingenting och väldigt mycket på att läsa, sitta vid datorn och sova.
Snart middag, och gott lär det bli!

"skau vi käiga fidda ti midda" - Daniel&Elin Berg.

Imorgon återgår jag till skolan igen och då är det till att bita ihop ännu en vecka. Blir däremot en riktigt nice helg då jag ska se Mf-finalen med Kotten och Clear the pear.
Mycket träning till koreografin i veckan också och en hel del dagar som går bort p.g.a att vi istället har projektdagar. Tummen upp för detta, tummen upp för solen, tummen upp för våren, och skål för att vi alla är barn av vår tid!

Hej hå knatte-blå!

Here comes the... BLOGVIDEO #2


Kimia är klassens stepp-drottning. Obesegrad sådan än sålänge. Vilket är kuligt!
Här visar hon ju då prov på sina skills! Fast utan stepp-skor.

Min nacke har fuckat sig hela dagen. Inte fått dansa och nu vill Kerstin att jag bokar tid hos ortoped så att han kan undersöka och knaka och braka! Bläh! Blev dock lite bättre när Emma drog i mina armar. Haha, kan åtminstone vrida på huvudet lite mer nu. Men ont gör det. Kommer till och från hela tiden. Sjukt, icke-nice!

Blev dock till att handla lite mojs idag och först fika på Cream och sedan gå till Donken. Detta gjordes med mycket trevliga människor som bör introduceras till en hjärnkirurg så att denne kan operera det som blev fel när de föddes. NÄÄÄDÅ! Skämt åsido.

Jag, Sarah och Christoffer aka Choffsen kom överens om att fortsätta kämpa nu och verkligen ta oss i kragarna. Hur fan ska det gå till tänkte jag men jag är ganska pepp just nu iallafall!

Imorgon blir det födelsedags-ferre och det kommer bli sjukt nice! Ser fram emot detta väldigt mycket.
Tänkte supa sönder Ina så att hon när hon på lördag ska undervisa sina knattar, kommer helt bakfull och alla barn blir rädda för henne. Hoho. Fast då mister hon kanske jobbet? Not good.. Not good at all!
Bilder, filmer och annat kommer från denna fest så småningom.

Morsning korsning folks!

4:e mars. Graouch!

halleluja new world.

Kan inleda
med att säga att dagen varit bra och dålig på en och samma gång. Alla lektioner har flutit förbi finfint. MEN, min modern lärare Kerstin var en riktig jävla satmara idag. Blev kallad till ett koreografitävlings-möte för de som är koreografer. Så när jag tänkte säga till henne att jag skulle på det så började hon flippa innan jag ens hunnit avsluta meningarna i princip. Hon sa bla: ta och prioritera vad som är det viktigaste osv osv.
Jag blev fan kallad till mötet och det var obligatoriskt. Vad väljer jag då, modern lektionen eller mötet? Ganska enkelt svar. Och hon blev småsur men tillslut kom vi överens (eller egentligen hon och Martin, vår andra rektor, om att jag istället ska hoppa över street-lektionen och ha modernt med D1B). Fan vad Elena kommer flippa på mig.
Blir jävligt knas i skallen av allt skit.

Fortsatte iallafall min dag och slutade deppa efter ett tag. Hem till Kimia (sällan) och lagade mat. Eller ja, hon och Christoffer lagade maten och jag, Ronja, Sarah och Emma satt och chillade i soffan. Gott blev det iallafall men jag är dock lite rädd att jag har ett nytt smeknamn i Lund. Kinespojken med lax i händerna. Haha, vi åt ju lax och jag köpte ett fyra paket med lax och gick med det på stan. JÄTTEFINT!.. tycker jag iallafall.

 Jupp, gott folk. Där är jag (fiskpojken).

Tränade lite till på koreografin senare. Snart helt klara! Snart är ett halvt års arbete avklarat. Blir nog det bästa jag gjort någonsin.

Hem till Kimia igen för att plugga lite matte. Blev nästan klar för en gångs skull. Tummen upp för mig.

Sitter nu här på klostergården och kollade vilket datum det var nyss. 4:e Mars. Detta innebär att det bara är 16 dagar tills jag intar min lägenhet jag köpt. Helt jävla sinnessjukt. Kommer ha den bostaden i två år och några månader sedan.
Om inte längre. Nu när jag hunnit flytta runt lite detta år så ska det bli kanon att äntligen få slå mig till ro.
Gott folk, hälsa på! - om ni inte är några jävla suckers som jag inte tycker om men självklart är ni inte det.
Österlenare som lundabor som falkenbergskids som Norrlands-gubbar/kärringar. Alla är välkomna!

 Erika framställs inte i sin bästa dager här tyvärr! Hon är iallafall en uppsala-bitch som är varmt välkommen till lägenheten.

Nej, ska sluta tramsa mig nu. Min nacke painar som fan och jag vet inte om jag kommer vara med och dansa imorgon. Fan också! Tur att jag ska till sjukgymnasten nästa vecka.

Ha det gött gott folk! Imorgon lovar jag en rejdet reolig blogg film!

Sunshine crash.

It's about time now!



Hell yeah
! Saker och ting har förändrats de senaste dagarna. Drastiskt. Vädret har förändras (är våren på väg nu?). Fokuset har förändrats. Jag har blivit aningen gladare. Fast som ni vet, så är det tack vare koreografin. Annars är det bull.. förutom allt gött folk.

Tänkte egentligen ladda upp en video idag igen. Men det sparar jag till imorgon. Eller någon annan dag.

Kimia har iallafall skaffat en blogg nu och för er modeintresserade så är det en guldgruva. Kanske inte för killar precis men för er kvinnligt folk! Och om någon har koll på mode av de jag känner så är det ju K då hennes bror tillhör mode-bloggs eliten. Well, here it comes (och det hade kunnat bli snuskigt och på vilket sätt får ni lista ut själva):

www.kimissecret.devote.se

Tycker att dagens temabild är något suddig och något gräslig. Jag och Kimia ser ut som några som skall föreställa det perfekta svenssonsvensson paret men som alla kan se så är vi ju inga svennar! Graouch!


Dagen har varit skolig, och nej inte skojig utan som jag skrev, SKOLIG, som vanligt. Har dock hänt något avvikande. Vi gick och köpte rekvisita till koreografitävlingen. Kommer bli snyggt tror jag. Hade tänkt att antingen ladda upp en sneakpeak från vårt bidrag här i bloggen någon dag eller så kanske ni får en sneakpeak bild på när kimia ska testa lite rekvisita imorgon. SPÄNNANDE SÄGER NI DÅ!

Donken senare efter "the shoping". Humm.. fyfan, borde sluta med sånt shit. Det har jag sagt förr, säger igen, och kommer att fortsätta säga, ända tills jag flyttar från Lund och McD endast är ett minne blott. Ska dock njuta fram tills dess hade jag tänkt.

Innan jag avslutar ännu ett tråkigt inlägg (för jag känner inte att jag har bloggstinget inne just nu) så skall ni få en rapport hur min bloggstatistik ser ut.
Hade igår 8 läsare, i förrgår hade jag 19 och idag (tack vare att Kimia länkade till min blogg från sin devote'are) 41 läsare. Tänka sig att folk faktiskt tar sig tid till att skriva in min bloggadress och alla läser kanske inte, men det finns nog de som gör det. Tack för det vill jag säga! Kul att kunna dela med sig av skräpskrifter och intressera människor med personligt dagligt skvaller! Tack tack och åter tack.

Godnatt folk! Imorgon blir det blogg film, bilder och fresh news direkt ur Daniel aka Twatski aka Kottisch aka Danne aka Stinky aka Happyfeat's - liv.

Nyhet; Daniel videobloggar via bloggen.

Nytt nytt nytt! Bloggen tas till en ny nivå!

Jag har bestämt för att min blogg ska tas till ett nytt steg. Detta innebär alltså att jag kommer att videoblogga via denna bloggen också. Hur fett kommer inte det bli?

Här kommer iallafall min första videoblogg. Fast ja, jag har inte bestämt när jag tänker börja snacka för i denna videoblogg så snackar Ronja skånska (ta inte illa upp skåningar, stockholmare vet inte bättre) och hon både hissar och dissar min blogg. Allt detta sker inne på Espresso House.


Just ja, ni får ursäkta att hela filmen är på sned! Men ja, någonstanns måste man börja och denna första videoblogg får bli lite knas. Och just ja, haha, Ronja borde inte bli skådespelerska som ni märker!

Annars kan ju nämnas att dagen inleddes av att jag var sinnesjukt grinig och arg. Ville slå sönder saker imorse och folk kunde knappt prata med mig utan att jag blev grinig. Blä på det.

Framåt lunch blev det lite bättre och när vi sedan hade haft utvecklings samtal inom den lyriska jazzen där mitt omdöme blev skitbra så blev jag glad. Gav mig lite mer energy to use. Blev faktiskt taggad som tusan efter det och detta säger jag tummen upp för.

Träning till koreografin igen därefter. Idag kom vi ytterliggare några steg vidare och det blir bättre och bättre för varje gång vi tränar. Har inget annat i skallen just nu än koreografin.
Gå in på www.dansomusikal.se och boka biljetter till föreställningen/koreografitävlingen.

Har väl inget mer att säga än att jag tillbringade resten av kvällen och eftermiddagen på ett fik med massa gutt folk.
Alla är de bananer men unika bananer dårrå!

Förresten, för några helger sedan så kom jag på en jättebra ramsa till Kotten aka Kajsa.
Såhär går den:

"Kajsas trosa blå och röd, synen av dem blir din död!" - klockrent eller KLOCKRENT?

Som utlovat kommer här lite nyare pics!
godnatt godnatt!

 Kimias jätte-dildo, annars kallad: Soda streamat vatten

 suddigt och klödd. Sällan D1B:are är med i bloggen så därför förtjänar de denna bilden!

 hahahaha, slutar aldrig garva. Choffsens nya frisyr är så jävla HET! Eller inte! Denna bild får avsluta detta inlägg.

Hej kaffe-katt!

Hej kaffe-katt!

Jag är glad idag. Det är som jag skrev i min blogg från i tisdags. Det dröjer några dagar och sedan är jag glad igen.
Eller ja, glad och glad, men jag kan iallafall hålla ansiktet uppe nu och faktiskt känna att det inte är så jävligt och att jag ska kämpa som fan nu! Där fick jag till det!

Nu när jag peppat upp mig lite så ska jag skriva roligare bloggar tills nästa down kommer, hö-hö.

Inatt klarade jag av att vara vaken till fyra någon gång. Målet var hela natten (utan att ha egentlig mening) men jag somnade sittandes. Vaknade sedan vid tolvtiden och kände mig hyfsat utvilad. Sedan har det blivit till att ligga och jäsa på soffan hela dagen och käka chips. Nu känner jag mig som en sumo-brottare.

Förresten, jag hann göra en sak till. Jag satte mig två timmar vid datorn innan och spelade dataspel samt lyssnade på opera som min mamma spelade för mig igår. Fattar det inte själv men jag tyckte det var bra när jag fick höra det. Så jag snodde helt enkelt hennes opera skiva och lyssnade på den samtidigt som jag spelade.
Dock ska ni inte tro att jag blivit opera-freak för det har jag inte. Men man kan säga att jag tycker opera är ganska coolt!
(Fast jävligt smörigt!).

Koreograferar hela tiden i huvudet nu. Har så många sätt att lösa min koreografi och lägga de sista pusselbitarna på nu. Vet inte vad jag ska välja och vad som blir bäst. Men det känns skönt att jag kommit vidare.  NICE!


Hade världens sjukaste dröm inatt. Jag var på en jätte jätte fest. Och huset var så jävla stort. Trädgården hade två sidor (som en vanlig trädgård har dårrå). Och baksidan var en stor fet fotbollsplan. Var säkert hundratals människor där med drinkar samtidigt som de spelade fotboll. Helt plötsligt kommer Ronja, min gode vän från klassen då alltså, och börjar skrika. Världens bråk mellan henne och mig utbryter och jag slår henne med min drink. Haha, och hon slår tillbaks fast med en stor väska.
När jag vaknade så tänkte jag, är jag ovän med Ronja eller är det bara i drömmen? Men som tur är så är jag inte ovän med henne och imorgon kommer hon få höra hela historien i detaljer, hoho.

Imorgon får ni en blogg med feta nya bilder. Enda fungerande kameran jag för tillfället är ju min mobil kamera så imorgon blir det sprillans nya bilder direkt från mobilen. Tummen upp!

RSS 2.0