Spelmans-rep all week long!

Week one, gone.

Första skolveckan är över och som väntat så har det redan hunnit bli lite små hysteriskt och hektiskt.
Hinner inte blogga och knappt vara hemma överhuvudtaget för den delen.
För tillfället så andas man Spelman på taket och jag ska inte klaga för det kommer bli hur kul som helst att göra men det känns lite läskigt. Vet inte hur det var innan jag började repa för vi jobbar helger också vilket gör att man funderar på om ett fritids-liv någonsin har existerat.

Imorgon blir första schema-lagda måndagen vilket innebär att jag börjar med en ny kurs. Akrobatik. Får se hur det går men tror det blir SUPEEERBT!
Ska även ha individuell sång på morgonen. Scary stuff. Vet inte om jag vill att sångläraren ska bli döv när jag öppnar munnen men men.

Sof godt!

Dagens

Helt okej fail.

Gårdagen blev ingen höjdare men det blev inte helt wasted heller. Åkte till Malmö på kvällen för att gå på festivalen. Men det dröjde nog inte längre än max 10 minuter på plats, innan mitt sällskap ville ut och dricka.
Så jag fick som vanligt ta en chansning och följa med för att hoppas på det bästa.
Detta är då det jobbiga med att vara född sent på året. Ska man följa med sina vänner ut så får man hoppas att man har tur och först och främst får komma in och sedan att man får beställa in dricka också.
Men det är cirka två månader kvar och lite till och sedan slipper jag besväret.

Efter att ha plockat upp lite folk så begav oss till en restaurang-bar som jag tror heter Le Angelo.
Ägaren kom ut och skulle kolla legitimation och då tänkte jag, fuck i'm screwed, men tog fram det iallafall och först sa han okej och tänkte lämna tillbaks det men sedan tog han tillbaks det och kollade igen.
Fick stanna kvar som tur var men inte beställa in något så det gick hyffsat iallafall.

Hemresan var allt annat än behaglig men kom ju hem tillslut och däckade på dirr.
Så lördagen skulle jag nog vilja påstå var smått waste of time även om det var kul att träffa folk igen.


Dagen ser ut som följande:
- Städning av lägenheten
- Fika med Stenan och/eller My?`
- Kanske en tur till Malmöfestivalen
- SOVA!

Här är vad som måste åtgärdas snarast

Lördagen-

Lördagsrepetition.

Vi har repat till Spelman på taket idag med. Sex timmars rep och måste säga att jag är ganska trött nu. Är med förvånansvärt mycket känner jag vilket är roligt för då blir det inte dö-tid.
Kommer dock vara ganska slutkörd efter denna perioden tror jag men det ska samtidigt bli väldigt roligt.

På måndag börjar skolan igen och på tisdag drar de vanliga lektionerna igång. HJÄLP!
Vet inte hur jag ska orka både Spelman, skola, koreografitävling, jobb och projektarbets-planeringen på en och samma gång. Blir trött bara jag tänker på det.
Måste ju uppoffra min fritid nu och jag hoppas verkligen att allt detta kommer vara mödan värt vilket jag tror.

Dags att fixa sig för Malmöfestival nu.
Hajdou!

Dans(k) dag.

Dansk-time!

Det har varit mycket danskt idag. Min lärare och koreograf till "Spelman på taket" är danska.
Hon är verkligen bäst på att peppa måste jag säga. Första hon sa idag var att tredje dagen brukar vara värst av alla och jag kände innan jag gick in att ja, det är verkligen en jobbig dag. Men hon sa iallafall att om man överlever den så går det bara uppåt sedan och det var skönt att höra för då slapp jag känna att jag var en complete idiot som var trött redan efter första dagen. Så satsade på att peppa mig och bara göra vad jag skulle och nu känner jag att det bara kommer gå uppåt.

Senare hängde jag som vanligt kvar i skolan och bara fördrev tid tills jag sedan gick och fikade med Clara Lykke i min klass och ja, gissa vad. HON ÄR OCKSÅ DANSK! Dejligt (eller vad man säger på danska).
Därefter gick vi runt och letade jobb åt henne i stan på diverse butiker och tillslut gick vi hem till hennes lya för att laga mat. Blev ris och kött vilket var superbt men hon blev ett tag lite förtvivlad över att det inte fanns någon sås hemma som hon trodde. Löste det med smör! SMÖR SMÖR SMÖR!
Snackade massa strunt och skrattade fem minuter non-stop. Jag lovar, när jag säger fem minuter så låter det som en överdrift men seriously så skrattade vi åt att jag aldrig fixade att avsluta en av mina meningar och vi gav upp det tillslut så jag fick aldrig sagt det jag skulle säga. Wellwell, det behövdes.
Fick även höra henne prata flytande danska med sin mormor. Det var smått coolt. Fattade inte mycket dock.

Nu ska jag sova. Natter!
 Hedrar dansk-Clara med en bild i detta inlägg! YAHO!

TRÖTT men pepp!

2.

Dag två är över nu. Har varit super-kul idag också men var riktigt trött. Ska lägga mig inom kort.

Det är roligt att se ettorna i skolan. Man kan verkligen se hur nytt och främmande allt är för dem och hur kul dem har det nu. Många av dem är väldigt trevliga och ivriga att få lära känna alla bättre vilket bara är roligt.
Känner dock igen en vissa som har liknande beteende som somliga hade när vi började och då tänker jag "tänk så mycket de kommer förändras på den här skolan". Jag har själv förändrats och utvecklats och därför är det givande att få se dem för att kunna förstå hur mycket de här åren har påverkat mig.
Sista året på skolan och jag känner mig redo för att försöka ha roligt och bara njuta av att det är två terminer kvar men samtidigt så känns det skrämmande.

Har tillbringat dagen i skolan och Christoffer med massa annat trevligt folk.
Känns skönt att vara tillbaks och komma in i de här vanorna igen. Nu fattas bara att resten av tvåorna och treorna anländer så kommer det bli primo!

SOVA NU! Sjukt sliten.. efter andra dagen bara.

Tillbaks till skolan.

Dragit igång.

Började idag igen! Riktigt kul att se alla igen. Man glömmer ju fort och lätt.
Var även kul att se de nya ettorna. Har fått ett blandat intryck av dem. En del verkade hur trevliga som helst och en del kommer jag nog inte ens ta mig tid till att försöka lära känna. WAHA!

Dags att sova.
Natter.

Sjukaste busringningen.

New update.

Idag har bloggen slagit nytt sommarlovsrekord i läsare. 42 stycken unika besökare och 73 sidvisningar (folk som klickar runt). Fattar inte varför jag skrev det här nu men det kunde ju vara kul att veta.. Eeeeeh?!

Jag kom tidigare på att jag glömt att testa mina danskläder och det är inte särskilt bra att jag gjort det då jag nu inser att det kan tänkas att när skolan börjar igen så är de helt trasiga eller för små. Hur nice vore det egentligen?

Sitter just nu och lyssnar på ett helt sjukt klipp där det är en snubbe  som busringer och säger att en familjs son har dött och han verkar ju helt störd i huvudet.
Jag har också busringt när jag var yngre och dragit dumma lögner osv men aldrig allvarliga och verkligen inte såhär pass. Helt sjukt! Ni kan lyssna här;



Tror dock han blev tagen av polisen senare. Helt sjukt!
Nej, nu ska jag packa ihop det sista inför avresa mot Lund imorgon.
Au revoir!


Nästa bloggdesign.

BLOGG-DESIGNS OMRÖSTNING

Så! Nu har jag suttit och skapat lite enkla bloggdesigns-skisser. De är väldigt enkla eftersom att jag inte är något photoshop-proffs eller liknande. Så jag har använt mig av Paint och de tidigare bloggdesignerna jag har haft har också varit tecknade i paint från grund. Därefter skickar jag bilden till Matilda som hjälper mig att fixa klart det sista.

Er uppgift som läsare är att kommentera bloggen och numret på den design jag ska ändra till. Om ni har förslag på förbättringar eller dylikt till de jag skissat ihop så skriv det också. UPPSKATTAS!
Röstning pågår ett tag. YES!


Design #1


Design #2



Design #3



Design #4



Design #5



Som ni ser så har jag inte valt ut vilka bilder som skall sitta i de tomma rutorna och jag har inte gjort så många olika varianter av skisserna utan mest färg-ändringar. Time to pick a favourite!

Bloggdesign?

Ny blogg design?

Idag ligger jag lite fel i min tidsplanering men samtidigt sjukt rätt. Dock har jag inte ätit idag vilket är ett stort problem egentligen. Eller kanske är det inte det?

Hursomhelst så jobbar jag fram en ny bloggdesign nu och jag vet inte riktigt om den kommer bli mörkare denna gången eller om jag ska fortsätta köra på ljus bloggdesign. Dunno!
Återkommer senare folks!

Dagens avklarade.

Vända.


Gillar den här bilden pretty much. Sjukt härlig och så togs den ju precis innan sommarlovet. Oh Happy days!

Jag hann faktiskt göra lite av det jag sa att jag skulle göra.
Tittade på två filmer. En som var fjantig på Tv1000 (En Shopaholics bekännelser) och sedan en vi hade som bränd film (The Bucket List). Sistnämnda var skitbra. Inspirerande och jag fick lust att skriva en likadan lista som de skrev.

Fick träffa Clara nu på kvällen vilket var roligt. Vi tog oss en tur i hennes bil och så hämtade vi hennes lil'sis i Borrby.
Riktig håla måste jag säga men brukar ju inte hänga där så mig kvittar det egentligen, maha.

Nu under söndagen förväntas jag tvätta klart kläder och göra mig klar för avresa mot Lund. Blir konstigt att flytta in allt dit igen. Vill verkligen inte. Eller vad skriver jag.. jo jag vill men vill samtidigt inte. Är som vanligt sjukt kluven.
Funderar på att lägga mig i tid idag. Vore inte en helt dum idé.

Godnatt!


Allt som ska göras.

Två dagar.

Helt seriöst så känner jag verkligen att skolan ligger precis runt hörnet nu och om det är bra eller dåligt vet jag inte helt. Ser både för och nackdelar med att återvända.
Hursomhelst så har jag iallafall denna dag (lördag) och morgondagen att göra saker jag vill ha gjorda och då är frågan vad som behövs.
Städning måste göras, jag vill ha tid att titta på lite filmer idag också och där går minst 4 timmar bort, borde träffa minst en vän innan jag åker och så skulle jag behöva vila för att bli frisk igen, bör även skriva klart alla de arbeten jag inte lämnade in förra terminen. Kom nyss på att jag ska tvätta och packa också inför måndag.

Jag får beta av allt i ordning..
Nu först:
FILM (åtminstone en eller två)

Hals-strejk

XXXO

Jag är sinnessjukt rastlös och min hals strejkar för fult. Hostar och kraxar som en jäkla kråka och inte verkar det bli bättre. Tvärtom så mår jag sämre och sämre vilket hämmar min sista hemma-helg för detta underbara sommarlov.
Snart drar det overkliga livet igång igen. För jag har nu förstått att the real life är det som inte är inom dansens murar men jag ska kämpa och försöka hålla the spirit uppe nu. Iochmed att vi går in i sluttampen nu på riktigt så finns det ingen anledning till att inte kämpa och försöka göra det bästa av allt.

Gillar den här låten sjukt mycket men vet inte riktigt varför.


sista sommarlovet

Our last summer.

Kom nyss att tänka på att det här är sista riktiga sommarlovet! Nästa år har man gått ut gymnasiet och då är det arbetslöshet och inte lov. VAFALLS?!

Idag kom Sarah hit igen och vi har planerat ytterliggare inför vår super-resa. Det börjar mer och mer gå upp för mig att det här faktiskt kommer att genomföras och det känns bra. Inte bara massa tomt prat.
Men så kommer man missa sju skoldagar också och jag vet att det blir mycket att ta igen men no worries. Det kommer jag att fixa. Eller vi menar jag. Är sjukt förberedd inför resan redan och vi har ju trots allt mer än fyra månader på oss att förbereda så det känns toppen.

Lagade mat innan. Fan vad dåligt det gick. Eller maten blev rätt hyffsad men stekpannan är helt förstörd och stekspaden. Mamma blev inte glad. 400kronors pannan has passed away och det tack vare min matlagning. WAY TO GO!

tankeklotter.

Tankar.

(har läst igenom hela texten nu och kan säga att jag klottrat ner vad som försigått i mitt huvud en bra stund nu och allt som skrivits har gått direkt från hjärnan till texten vilket resulterade i det här krims-kramset)

Det finns mycket som gör ont i mig just nu känner jag. Många saker som ligger och gror och många saker jag sa eller inte sa som ligger någonstans djupt inom mig  eller i bakhuvudet.
En del saker ångrar jag och en del saker skulle jag inte kunna förmå mig att ta tillbaks men oavsett så gör de ont.
Ingenting har hänt egentligen men det är också något som gör ont. Varför händer ingenting?
Jag är helt enkelt en sådan person som nästan söker problemen och när jag inte hittar dem så hittar jag iallafall ett problem i icke-problemet.
Min kropp skriker  efter något nytt, efter inspiration, efter intryck. När ingenting händer så känns det bara som att den bästa tiden i mitt liv ska försvinna och en dag kommer jag vakna upp och ångra de där ynka minutrarna jag inte tog till vara på och bara gjorde saker jag inte längre kommer kunna göra. En morgon kommer jag vakna upp och då kommer mina föräldrar vara borta. Då kommer jag ångra att jag inte kunde förmå mig att säga att jag älskar dem eller berätta att jag misstagit mig för att jag är på tok för stolt för att erkänna för mig själv att jag inte har världen i min hand eller att jag hade fel om många saker. En dag kommer de som kanske stod dig närmast, som var en stor del av dig själv att endast vara ett minne då livet fört er åt olika håll.
Jag hoppas hoppas hoppas för mitt inre att jag genom ångesten och minnena kommer att kunna se tillbaks på ljuspunkterna också och att jag kommer att kunna pussla ihop det fina och lägga smärtan bakom mig om så bara för en liten stund.

När jag var yngre var jag inte rädd för att vara sårbar eller rädd för att visa vad jag kände. Men det är för att man inte hade den spärr som säger "bit ihop, kämpa, visa inte svaghet".
Jag lovade mig själv när jag mådde som sämst och trodde att jag hade kommit till slutpunkten att sluta känna för mycket. Självklart har jag inte gjort det. Egentligen känner jag mer nu än någonsin, men jag har blivit bättre på att inte visa det på samma sätt. Att skriva det som en facebook-topic eller ha det som personligt meddelande på msn är inte nödvändigt för jag vill och behöver inte skylta med mående.
Under en väldigt lång tid kommer jag ihåg att jag ändrade mitt personliga meddelande på messenger varje gång jag mådde på ett visst sätt. Ena sekunden stod det "lycklig" och i nästa stod det "jag hatar allt". Man sökte bekräftelse från alla håll och kanter och hoppades att folk skulle "tycka synd om" men samtidigt skämmas för att de sagt saker eller för att man helt enkelt bara ställt sig passiv och inte gjort något. Allt var en enda röra och det är väl det man kan kalla pubertet.
Vi känner alla saker men uttrycker oss på olika sätt. En del valde att skada sig själva, andra skadade andra och själv uttryckte jag mig genom att skylta med allt i en förhoppning om att jag skulle känna mindre.
Alla har olika sätt att uttrycka sig på och vad som är värst kan man inte svara på eftersom att rätt och fel inte kan beröra det här ämnet överhuvudtaget. Somliga kanske tycker att man kan säga att det är värst när man börjar skada sig själv men jag tror inte på en rangordning eller skala när det gäller själv-destruktion.
Just nu är det enda jag vill att bara acceptera att jag är överdrivet emotionell och bara låta mig vara glad, ledsen, förbannad eller vad som helst utan att börja analysera eller försöka finna svar på varför jag känner/mår.
Men det är lika svårt idag som då och förmodligen kommer det fortsätta vara svårt resten av mitt liv och det är en annan sak att acceptera.
Märker att mycket av det jag skriver kan tyckas motsägelsefullt men kort sagt så kan jag säga att mycket jag känner är just det. Glädje och sorg går hand i hand och ibland känner jag det ena under en längre period vilket gör det lättare att skilja på känslorna.

Jag hoppas ni inte tror att jag är ledsen just nu för det är jag inte (även om texten indikerar på att saker inte är bra). Egentligen är jag ganska glad för tillfället och småskrattar åt det jag skriver men det är mycket som rör sig i min skalle och det gör ont i kropp och själ när jag tänker men jag ska bara låta det göra ont och istället för att facebooka eller msn'a det så skriver jag det här så kan jag dela det med mig själv och dem som orkat läsa, för den här texten antar jag är av ringa värde för andra men kommer betyda väldigt mycket för just mig när jag läser det nästa gång.
Slut-tänkt och slut-skrivet. Sova nu!

Gambia here we come!

Nytt möte med ny kultur comin up!

Har nyss haft besök av Sarah och hennes mamma här i Kivik.
Varför? Drar en snabb genomgång.

När jag åkte till Kivik från Lund någon gång i början av sommarlovet så tänkte jag över vad jag ville göra med mitt projektarbete. Då kom jag på en snille-blixt att jag ville åka till Afrika och undervisa och få ta del av deras kultur. Det som var ännu bättre var att min mamma hade sagt att hon skulle till Gambia för att göra affärer och se till så att det kunde importeras kläder därifrån som hon kan sälja i sin butik. SÅ jag frågade henne om jag kunde följa med och hon var helt med på noterna. Super!
Därefter började jag spinna vidare på det ännu mer tänka på frågeställningar osv och så började jag prata med Sarah om det och hon ville med vilket var kul.
Så när hon pratade med sin mamma så ville även hon med och vi bestämde oss för att ses här i Kivik någon dag.

Så har det gått några veckor och jag har stressat lite över detta för att jag verkligen vill att det ska bli av och nu sågs vi äntligen alla fyra ikväll och har planerat och pratat igenom allt i några timmar. SUPERB!
SÅ I VINTER BLIR DET GAMBIA! hähää.

Tror detta kommer få mig att orka skolan ännu mer och nu har jag något att se fram emot.
Kommer bli århundradets resa och bättre är att hotellet vi kommer bo på har internet så att jag kan blogga därifrån. Hell yeah!


She's back

Sarah är tillbaks med bloggandet!
www.dansarah.blogg.se    - massa grymma foton, världens bästa människa and so on!

Ystad..


Hittade denna bilden på Sarah. Tror det är från ett rep.

Jag hatar verkligen Ystad. Var där idag. Kändes precis som Simrishamn och jag stötte på säkert en 15 pers från S. Ännu värre var det när jag skulle hitta kläder och sånt för att sedan inse att varje klädbutik var minimal. Vad är det för något?
Och lunchrestaurangen toppade det. Pasta Carbonaran de serverade mig var kall.. Blir irriterad bara jag tänker på det.

Annars sade jag hejdå till Ida idag innan hennes flytt till Linköping. Kändes sorgligt men vet att vi kommer att ses igen.

Måste sova akut. ögonen går i kors därav särskrivningen..

Det närmar sig slut.

Det närmar sig.

Jag har nu börjat fatta att det här sommarlovet lider mot sitt slut.
På måndag börjar repetitionerna inför Spelman på taket, som ska visas på stadsteatern i September och Oktober.
Tror det blir en rolig upplevelse men vill inte att mitt lov ska sluta.
Har haft en otrolig sommar och har hunnit göra mer saker än planerat vilket inte resulterat i annat än ett av mina bästa sommarlov.

Det börjar också närma sig för Claras flytt till Frankrike. Kommer inte träffa henne på ett år nu som det ser ut och det gör mig ledsen. Känner att jag skulle behöva henne det här sista året och det känns tråkigt att veta att jag inte kommer få besök av henne i Lund eller när jag är hemma. Kajsa flyttar från Vik och Ida drar iväg för att plugga uppåt landet och vad finns kvar här?
Visserligen kommer jag ha två av mina närmsta här hemma också men det blir definitivt inte samma sak att komma hem och jag fattar inte heller hur jag ska orka eller hinna att åka hem.
Hoppas definitivt att det kommer bli kick-ass bra i Lund nu för jag orkar inte att sista året kommer bli tråkigt och jobbigt. Vill bara ha roligt och kunna njuta för min plan är att åka ifrån sverige efter att jag gått ut. Spelar inte längre någon roll om jag kommer in på skolorna jag vill eller inte för jag vill och kommer att åka iallafall.

Bläh bläh bläh. Ska dock snart iväg till Emma och ha en av våra årliga sitta-uppe-och-se-gryningen-nätter/morgnar. Mysigt! Behöver det definitivt.


Ska också berätta att jag skaffade Twitter idag. Vet inte om jag ens kommer orka använda mig av det men ska försöka. www.twitter.com/danieljeremiah
Där har länken. Yesyes! Nu slutar jag skriva här.

Au revoir!

Summerdrop2010 - slut...

It's been amazing.



Här ser ni Teddy Forance! En av årets lärare på Summerdrop. Hans contemporary-klasser var helt fantastiska. Vi skulle egentligen bara haft tre klasser med honom men jag betalde extra så jag fick tre till.
Hans sätt att lära ut på är fantastiskt och all information han gav oss försökte jag suga åt mig likt en tvättsvamp. Det är helt otroligt att tänka sig att han bara är 22 år gammal. Lika gammal som min bror alltså och han har redan jobbat med några av dansvärldens giganter. Bland annat Mia Michaels! Ser sjukt mycket upp till henne och nu även mr Forance. Hädanefter siktar jag på att bli lika bra som honom för han är en helt otrolig dansare.
Koreografin vi gjorde till showcasen var till låten "Beautiful Mess" med Jason Mraz.
Är egentligen inget fan av hans musik men när vi fick köra koreo till så blev jag helt betagen och får rysningar så fort jag tänker på det. GAAAH! Han har fått mig att förstå varför jag kämpar med detta.
Blev otroligt glad när han efter lördagens showcase kom fram och frågade vad jag hette. Därefter fick jag beröm och så uppmanade han mig att fortsätta kämpa och försöka ta mig till USA och ta så mycket klasser jag kunde. Sen innan han gick så sa han bara att han hoppades att han skulle möta mig igen någon gång.
Blev så sjukt glad och helt gråtfärdig för det betyder så mycket att få höra det av en dansare jag ser så mycket upp till. Vill inte skryta med det och det är egentligen helt oväsentligt för er men för mig betyder det världen.. nästan och jag känner att jag måste få skriva det.

De sista dagarna kände jag mig mörbultad och sinnessjukt trött men det var ändå roligt in i det sista. Man har lärt känna massa nya människor och fått dansa för så fantastiska koreografer och lärare. Det har varit värt allt och jag vill tillbaks igen redan! Får vänta till nästa år istället.
Rekommenderar alla dansintresserade att åka dit nästa år. Det är värt pengarna och mer därtill.
Är även glad att jag gjort det för jag har varit sjukt nervös innan det och tänkte att jag tog mig vatten över huvudet när jag valde Level2 men det har fungerat perfekt och det var kämpigt i början och för nästan för svårt, men jag blev samtidigt bättre och var tvungen att "step it up" rejält.
SUMMERDROP2010 - ta mig tillbaks! NU NU NU!
TACK ALLA SOM VAR DÄR!

Årets lärare var:

- Marvin Spahi
- Nick Bass
- Nick Whage
- Lyle Beniga
- Teddy Forance
- Joao Assuncao
- Lin Samuelsen
- Kai Strahtmann (skulle undervisat men skadade sig på flygplatsen så han var bara där och "hängde").

Kort.

Kortkortkortkortkortkortkortkortkortkortkortkortkort.

Tänker inte skriva så mycket idag kära vänner.
Har haft två fantastiska dagar nu när jag dansat för Teddy Forance. Jag får rysningar bara jag tänker på hans klasser och jag fick chills när vi dansade idag. Helt galet. Berättar mer om det senare.
Sova nu.
Natt!

Påkörd på väg hem.. inte jag då alltså.

Påkörd.

Tänker börja med att säga att det varit ännu en rolig dag. Det gick bättre på Nick Bass lektion idag och vi fick dansa i par. Riktigt kul faktiskt!
Första passet med Nick Whage och det var ett av av de roligaste. Vi fick dansa till någon Teena Marie-låt och det var funkyyy!

Träffade sedan Michelle som jag inte sett sen vi slutade skolan. YAY! Det var ett kärt återseende måste jag säga!
Käkade och sen åkte jag hem.

Nu kommer det jag egentligen ville skriva om.
På tåget hem så meddelade de något helt insane. Vi stannade när vi nästan var i Lund och då säger då i högtalarna "vi har kört på en person och väntar på ambulans". FYFAN vad läskigt alltså.
Vad som också var ganska sjukt var att flera började skratta i vagnen jag satt i. Eeeh jävla cp-mongos. Oj så får man varken säga eller skriva men faktiskt. Fast ett mongo eller ett cp skulle nog inte skrattat åt det ens. Vad fan.
Förstår att man ser något komiskt i att det lät sjukt mekaniskt när de meddelade det i the speakers men ändå..

Nu ska jag titta på SYTYCD.
Adjöken!

#3

Ännu en gången dag.


Haha hittade denna bilden från ettan. Ser ut som en katt eller något.

Hade kul idag också! Och igår med. Lyle Beniga är inget annat än ett geni. Han verkar sjukt ödmjuk också och är en riktigt bra lärare. Det är de andra med men mr. Beniga är nog den vars klass varit roligast hittills! WAOH!

Har inte så mycket att berätta eller skriva om för det enda mitt liv kretsar kring denna veckan är Summerdrop så jag ger er lägesrapporter och sen återkommer det "normala" bloggandet så småningom haha.

Dag #1

Awesomeness och tristess.

Då har dag ett på Summerdrop gått.
Kan säga att jag varit riktigt nervös nu i mer än en vecka men när man väl var där så kändes det bättre.

Kan ju börja med att berätta att jag igår möttes upp av Ina och Peter på stationen. Drog till Thai-stället och käkade på stationsgolvet då de stängde stället tio minuter efter det att vi kommit.
Åkte hem och SOV!

Morgonen var riktigt härlig. Fint väder och åkte hem till Peter och käkade frukost som Ina hade varit och fixat. NICE!
DÄREFTER åkte jag hem lite snabbt, stack in till centrum, köpte nya dansskor och sedan bar det av till Malmö och Summerdrop.
Första passet var med Marvin Spahi och måste säga att det var bland det svåraste men roligaste dans-passet under mina två år i Lund over all. Blev dock trött och illamående efter en stund men körde på och gjorde det bästa av situationen. Måste säga att han är riktigt djävla bra både på att dansa och att lära ut.
Fick en paus sen och efter den körde Lin ett pass med oss. Var riktigt nice. Alla verkade ganska trötta efter första passet så det passade perfekt att hon körde i ett lugnare tempo och koreografin var mer soft-style och man kunde köra järnet.

Gaaah! Blev sjukt inspirerad och det bara av första dagen. De andra dansarna där var helt insane också. Haha, känns helt sjukt att det finns så jäkla bra dansare som gör detta på fritiden men ändå ger allt och dessutom är så bra. AWOOO!


Nu sitter jag i lägenheten dock och det känns lite halv-kul. Önskar att jag hade kunnat pendla emellan istället så att jag kunde få den lagade maten hemma istället och sällskap.
Har jäkligt svårt att tänka mig att jag i vanliga fall brukar få göra allt själv och komma hem till den tomma lägenheten men det finns ju en logisk förklaring och det är att jag blivit för bekväm där hemma i Kivik.

Sova nu. NATT!

RSS 2.0