Trigger happy

Hell yeah!

Jag är tillbaks i Lund nu. Åkte halv sju imorse och har nu sovit i the apartment en stund. Skönt!
Alltid en ganska speciell känsla när man kommer tillbaks hit efter att ha varit hemma. Men det känns rätt bra!
Can't barely wait tills de andra kommer hit.

Nu väntar duschen på mig och sedan blir jag hämtad av min papi då vi ska inhandla nya skor, handskar och lämna in min kamera på lagning. ÄNTLIGEN!

Därefter blir det... jobb... men ikväll blir det utgång iallafall. Trigger Happy!

See you soon.

Undersökning nummer 1

Det är ett intensivt uppdaterande idag känner jag. Haha, NICE!

Tänker testa det här med att ha undersökningar på sin blogg. Och den här undersökningen är tilldelad de som efterlyser musik.



ENJOY!

Idk.

Har varit ute och cyklat nu. Det var kallt.
Mörkt. Och hurtigt!

Jag tänkte innan på en rolig sak. En vän svarade på en av mina frågor med: Idk.
Självfallet frågade jag vad tusan "idk" står för.
Som svar fick jag: Jävla pucko! I don't know - såklart!
Jag: Men jag må vara smått puckad men idk är för det första jävligt fult och för det andra så skulle det likabra kunnat betyda något i stil med: IDENTITETSKRIS.

Tänkte efter en stund och fann det ganska konstigt att någon skulle svara "identitetskris" på en fråga som rörde sig om huruvida jag skulle ta tag i mina lov-läxor eller inte. Ja.. pucko var det ja!

Lovet, jobb och kyla

Uppsnärjd i det blå.

Titeln på en Håkan Hellström låt förresten. Inte för att jag tycker att han sjunger särskilt bra men det är något somrigt över killens musik och om det är något jag efterlyser nu så är det sommar och värme!
Jag har ju tidigare påstått att jag är höstbarn och visst finner jag en viss charm med filtar och varma koppar med kaffe/te/choklad etc, men nej. Jag kan inte se något annat än kyla (som jag egentligen icke kan se?) just nu. Kanske beror det på att jag sitter här i mitt iskalla pojkrum i Kivik och tror att mina fingrar ska trilla av närsomhelst. Har glömt sätta på elementen. Fuck!

 GE MIG! Fast.. den stranden var ful..

Lovet går sakta men säkert mot sitt slut och jag är inte glad för det. Har nog aldrig tyckt det varit såhär skönt med ledighet som jag gör nu. Självklart ska det bli skönt att få återvända till träningen och allt men ja. Jag vill bara ha en veckas lov till och sen kan jag ta tag i allt det där.
Snart är det Revy som sätts upp av min årskurs. Första som skolan anordnar någonsin. Och jag antar att mina vänner och bekanta blir glada när jag nu meddelar att det kommer blir en rejäl portion av mig. (alter-egot talar).
Är med i 5 nummer. WUUUOOO! Blir hur kuligt som helst.

Ska inte klaga mer. Tror att dessa kommande och sista lovdagar blir riktigt bra iallafall.
Imorgon blir det till att åka till Lund igen och inhandla lite nödvändigt. Därefter blir det jobb och efter det blir det förmodligen utgång i Malmö.
Lördag - tränar fyra timmar och sedan sticker jag snabbt hem som en liten iller. Duschar byter om och åker direkt till fest i Glemmingebro. Tillbaks till Lund senare på natten för att träffa Sarah och Christoffer.
Söndag - oplanerad.


Good Riddance

Good riddance.

Här sitter jag nu med Ida och vi har nyss gjort ett kort upplägg till en ny spelning. Eller ja, vi har rättare sagt valt några låtar som vi ecventuellt kommer att spela nästa gång. Härligt HÄRLIGT FÖR fan... WIHeeee!!!

Iallafall.  Som det ser ut nu blir det "Trouble" av Coldplay, "Kom ihåg mig" av Lars Winnerbäck och "Wish you were here" av Pink Floyd. Det här är vår nya playlist so far. Förhoppningsvis kanske vi spelar en nyskriven låt? Who knows nowadays. .

So long suckers!


J'em apelle Daniel. (Stavning?)

France?

Jag funderar lite på det här med semester. Eller inte bara jag utan some of my amigos också! 
Haha, det hela börjar med en flummig konversation på facebook via Johns statusfält. Och så börjar vi flumma om att vi ska åka till Frankrike och massa annat trams.
Men nu verkar det som att vi faktiskt kommer att bege oss på dans och siesta-resa i sommar! FYFAN VAD NICE!
Och med NICE menar jag inte bara att det kommer bli great utan även att vi ska åka till staden Nice! WIHOO!
Jag kan dock ingen franska så vi icke fransk-talande människor kommer låta Julia och John sköta det.


Där har vi en massa andra jäkla resmål. Inte lika lockande enligt mig dock..

Såg mitt nya schema by the way för period 2.. Det såg exakt likadant ut som det förra med små förändringar angående salar. Hahaha, vilken besvikelse. Men det spelar inte så stor roll för vi kommer ju ändå ha fullt upp med Revyn. GAAAH! Det blir banananas-kul!

Snart kommer Ida och vi ska  ta en runda här på Österlen för att gå på diverse fik. Hahaha, så nördigt.
Wellwell.. cykelställ..


LUWE

Love until we bleed.

Tillbaks till bloggosfären nu igen. Har faktiskt verkligen inte pallat skriva nu på mer än en vecka!
Varit mycket med koreografitävlingar, utvecklingssamtal och lov. Men nu är jag här igen för att ge er updates.

Koreografitävlingen gick strålande. Sarahs nummer har fått hur mycket bra respons som helst vilket hon verkligen förtjänar! Folk grät under hennes nummer och ja, många ansåg att hon skulle ha vunnit. Dock vann Tina i D07's nummer och det var djävligt bra det med! I år var det absolut fler bra nummer med än förra. Fast inget nummer kom i samma höjder som Krickes killnummer förra året. Hahaha. Så jävla klockrent!


Bild från korretävlingen. Startnummer #1 "Två viljor, ett jag".

Hell yeah vad snygg bild. Hömm hömm...  okej. Jag skall tona ner på självgodheten lite nu. Och i ärlighetens namn så är inte mitt ben tillräckligt böjt. Grouch!

Nu är det lov och fuckface vad jag är glad för det. Min höft har iallafall recovered helt nu och jag känner att min kropp är på topp. Där blev det lite rim också. Knaskatt!
I slutet de här sista veckorna i skolan har jag tänkt att min kropp kommer att kollapsa.. men så blev aldrig fallet så tackar tackar till den som höll ihop alla pusselbitarna!

Dags för mig att få lite beaty sleep om man nu säger så i SCHWÄDEN!
Godnatt godnatt tratt.


I'm gonna learn how to fly!

Snart sova.

Så hamnade jag här igen
. Inte på bloggen alltså för här vill man ju vara men jag har hamnat i den sitsen att jag inte lägger mig i tid. Kan säga som såhär att denna helgen varit galet bra!
Fast nu idag jobbade jag från klockan 20 till 01 med min jävla svenska text. Haha, som ska handla om människoutveckling på något vis. Blev dock rätt nöjd i slutändan. Novellen heter iallafall "År 2087 lyser solen".
Proffsigt va VA VA?!?!

Iallafall. Igår såg vi ju Fame. Och den var fett töntig ibland och ibland var den jättebra. Hoho. Så den fick ett godkänt betyg i slutändan. Bara det att en av huvudpersonernas mamma snackade som en alien så jag tänkte hela tiden okej.. nu kommer hon snart säga "WELL, you know, i'm not really a woman, i'm a MAN! I'm your father". hahaha. Jävligt typiskt Daniel-humor.

Blev också en photoshoot inför Dkoutfits-bloggen som snart skall släppas!

Här får ni ett smakprov från vår photoshoot at Kimias place!


Vi har ju en grym fotograf till kompis. Sarah! Tack som fan! Älskar dina bilder!
För övrigt kan jag ju säga att det går rätt bra för hennes fotoblogg www.dansarah.blogg.se.
Tids fråga innan hon får pengar för'et också! hohoho.

Käkade tacos här igår också förresten. Jag, Julia, John, Sarah och Ronja. John hade med sig en jävla äckel grej som gjorde att min mun började brinna. Inte chili utan det starkaste i världen (om det stämmer) men så kändes det iallafall.

Idag tränade vi till koreografitävlingen. FYFAN! NERVÖS! Var i Malmö och det var nice. Men jag känner att jag kan det jag ska och de andra kan sitt så det gäller att hålla nerverna i schack nu. Pheewwww.

Dags att sova nu iallafall! SO LONG SACRED (inte suckers idag) FUCKERS!

Koreografitävling

Vidare kan jag också tillägga att vårt startnummer har lottats nu (eller hur det gick till) och vi startar som nummer 1 i KOREOGRAFITÄVLING 09/10. Start klockan 19.00. Kostnad: 100 kr. Plats: Stadsteatern.
BE THERE!

Sarah - Black Silk - Fame

First.

Hello bloglovers- bloglovin.com. Vettetusan vad som hänt senaste dagarna för det har varit så mycket att jag faktiskt inte har någon susning just nu. Hoho.


Bild från Salsakvällen 09 i Maj

hos min koreograf och bästaste vän, Sarah Granholm (www.dansarah.blogg.se).
Vi hade en toppen kväll igår då vi såg Black Silk på Malmö Opera. Det var Skånes Dansteater som hade satt upp den dansföreställningen och som de flesta läsarna säkert vet så praktiserade ju jag där in the summer 09.
Isn't that fat? *snacka om swenglsh*
Det var riktigt grymt. Och mina ögon stack lite så bra jag tyckte det var.

Vidare till McDonalds (yuck and uhmm) för att kränga lite mat. FET mat. Allting är så FETT!
Sedan begav sig jag, Sarah och John oss hem till S. Satt där och snackade lite tills slutligen John var tvungen att åka hem. Somnade till "Så som i Himlen" några ögonblick later.

Ikväll väntar bio. FAME! I'm gonna live forever!
Ska bli roligt.
So long sacred suckers!


Torsdag = good

Torsdags mys.
Världens konstigaste men skönaste dag! Gårdagen var också riktigt bra. Kajsa var här och hon har varit saknad. Mycket mys och trevligt.

Idag kollade vi film i skolan. "Children of men" som var halvbra. Men sevärd absolut!
Senare träffade jag pappa och vi käkade på restaurang. Italienskt. GREAT!
Gick även och såg "Flickan som lekte med elden" på bio och det var en riktig rysare, haha.
Avslutade aftonen med att pappa storhandlade mat åt mig och jag fick välja fritt. Mat för 1200:-.
Kommer klara mig länge nu, vilket gör mig glad!

Godnatter,

www.dkoutfits.blogg.se

MJAOU

Är fett peppad inför koreografitävlingen nu! Jag längtar tills vi står där på scenen och ger allt! Men stressigt är det.
Hursomhelst hade jag min sista manliga repertoar lektion idag innan lovet. Gick faktiskt rätt bra. Happy!

Har hittat kläder till koreografin nu. "Två viljor, ett jag". Världens fetaste koreografi. Jag hoppas det går bra nu också och att jag inte får några skador. Hoppas även att jag inte kissar på mig, mohah. Närrå, ingen fara!

Ny blogg på G! Det är ett sammarbete mellan mig och Kimia (Kimissecret.devote.se). Lugna! Vi båda kommer fortsätta med våra personliga bloggar också men vi har skaffat en tillsammans som kommer att ha fokus på kläder, livsstil, personliga tankar och åsikter mm.
www.dkoutfits.blogg.se     <---- checka!

Kt kommer till Lund idag också. Blir riktigt glad. Wihoo!

bloggar mer later!


Lugnet före stormen?

efter frånvaron.

Gott folk! Igår var helt enkelt inte läge att blogga. Jag var stressad till tusen och var tvungen att studera min matte flitigt!

Hade provet idag och hell yeah! Blev ju lite förvånad över mig själv. Kändes nästan för bra för att vara sant (och ja, det var det kanske?).
Hursomhelst har jag åkt hem till Kivik för att samla ihop lite grejer till koreografitävlingen som jag kan ha. Kläder och rekvisita. YUPP!

Närmaste dagarna blir hysteriska eftersom att det snart är föreställning så det som följer nu är att bloggen kommer spetsa in sig en del på händelserna kring dansen nu innan Koreografitävlingen äger rum.
Just ja, ni bör alla infinna er på Luinds Stadsteater klockan 19.00 Onsdag 21/10. Kostar bara en hundring!
Så rapporter blir det men med lite annat skojs också!

Dags att käka och facebooka!
Hajhaj!

Spotlighten

Såhär ligget det till. Nyss var jag inne på bloglovin.com för att kolla om mina älskade favorit-bloggar hade uppdaterats men se nej, det hade dem inte.
Så jag tänker efter en liten stund samtidigt som jag äter en misslyckad chili-con-carne och därefter bestämmer jag mig för att prova på att betala 10 kr och låta min blogg hamna i "Spotlighten". Visade sig vara ett framgångskoncept för jag fick faktiskt 23 extra läsare. Får ju bara hoppas att några av de återkommer och fortsätter läsa.

Sitter och lyssnar på "Paper Planes" med M.I.A inne på Spotify. Fan vad den låten är bra alltså.
Tänk att soundtrack musik kan vara så bra.

Blev förresten ingen tur in till stan nu såhär på eftermiddagskvisten men jag tänkte att jag ändå ska dra mig inåt snart för kom på att min luftlösa cykel står på Mårtenstorget och gråter. Tar med mig cykelpumpen och ser om jag får liv i den igen.

Söndagsfreak.

I got soul but i'm not a soldier.

Hösten är sannerligen här. Tittar ut genom fönstret och vad bemöts jag av.. JOO, ingen mindre än fru höst-himmel. Vadan detta?
Innan tyckte jag det var höstigt med fint höstväder men nu är det höst med ful-väder. Så kan det ju ändå inte få vara.

Vaknade sent sent idag. Eller först någon gång vid  åtta tiden imorse och sedan ännu en gång vid klockan tolv.
Tittade lite halvt på Idol reprisen från i fredags och måste säga att jag var allt annat än nöjd med vad jag såg.
Fan vad crappy de var. Alla utom möjligtvis Tove (sjukt vacker?) och Calle.
Men nu låter det hursomhelst som att jag är en idol-nörd. Det vore nog felaktigt att kalla mig nörd men ja, man kan väl säga att jag håller lite halvt koll. Hoho.

 Ungefär sådär ser jag ut just nu bara det att jag är avklädd in på bara kallingarna och så posar jag inte sådär fult. Undrar när den bilden togs.?

Ska snart dra mina lata ben in till stan för att ta mig en kaffe. See you later alligator!

40%

På läsarfronten.

Det är ganska kul och tråkigt att se att min läsar statistik ökat med 40% så fort jag skrivit ett inlägg med en negativ rubrik. Antar att senaste skvallret gör många nyfikna, haha.

Tänker dock bara säga att jag har varit hurtig och gymmat under lördagen samt pluggat och vilat ut.
Mycket skönt. Fast nu är ju snart helgen slut igen. Om den ändå kunde vara en dag extra..

Godnatt godnatt.

tappade plånböcker, svininfluensa och fotograferande mammor.

Chill-helg och rehab för missbruk av min kropp denna helg.

Idag tror jag att jag tog mig själv ett steg mot något positivt, hoh.
Efter en jävligt dryg äckel vecka så blev det tillslut fredag iallafall. Tack gode gud! (för övrigt ett skitdåligt tv4 program).

För att sammanfatta skoldagen utan att det skall bli drygt som fan.
- Balett på morgonen. haha, Jessikas asroliga mamma var på besök från Kristinehamn och hon satt och fotograferade oss när vi dansade balett. Usch, stackars familjen Ernvik när de skall kolla på bilderna och ser en asiat som förstör alla korten.
Martin vikarierade för övrigt. Gjorde svinsvåra saker men försökte iallafall hänga med.

- Massa tråk-lektioner.
- Street lektion som sista lektion. HELL YEAH! Jag är så jävla glad nu såhär när jag tänker efter, att jag valde Street C. Hade fet ångest när jag fick veta att jag inte fick välja både Jazz och Street C och då övervägde jag vad jag tyckte var roligast. Streeten ligger trots allt mig närmast av de två.
Alla var flummiga så det blev inte mycket av det hela.

NU kommer något som gav mig panik.
Kom fram till mitt jobb på Studio S efter mycket stress till tåg. Sitter och väntar i danssalen på att mina elever ska komma. Ingen var där. Väntade fem minuter (och lektionen skulle redan ha börjat). Väntade tio. Fick panik och tänkte "Meeen, har jag varit så jävla dryg mot barnen att de inte längre vågar komma?".
Blev mycket glad när jag upptäckte att 2 dök upp. Och ja, det blev en lektion för bara två elever denna fredag. Kan de andra ha drabbats av SWINEFLEW?

Malmö blev nästa hållplats där jag tappar min plånbok MEN en mycket snäll dansk gubbe kommer och säger "Jeijj trour do tappede dinne". Och så räcker han mig min plånbok. TACK SNÄLLA FARBROR DANSK!

Anländer till Michelle och kör på chill-kväll hos henne tillsammans med Christoffer och mycket mysigt var det. Spelade kort.
Planen var att Kajsa skulle kommit och hälsat på mig men freaket svarar ju inte på sin mobil och hemtelefonen tutar upptaget 24/7 så det blev inget. En annan dag förhoppningsvis.

Har skrivit av mig för hela denna dag nu iallafall.
Tack och hej bloggen.
Än finns det hopp om livet.


Utmanande..

Challenging.

Det är sannerligen en utmaning att orka och stå ut.
Med femhundra kronor på kontot endast undrar jag om jag kommer att klara av de kommande två veckorna innan jag får påfyllt igen.

Min cykel har ingen luft alls längre i däcken. Och det där var inte ett talspråk utan det var bokstavligen, hah.
Men jag får ta en promenix till jobbet imorgon och sedan får jag springa till tåget. Så att jag hinner till min lektion i Hjärup. Annars kommer mina små elever skjuta skallen av mig.

Säger godnatt nu iallafall så att jag förhoppningsvis får en bättre dag imorgon.
Godnatt, godnatt och återigen godnatt.

Skolan.

Skolan.

Har nu fått reda på att det är i Sarahs nummer jag kommer att få dansa. Finns inte så mycket att göra förutom att beklaga sig för att man inte har ett super psyke som pallar mer eller en kropp som orkar hur mycket som helst..
Och jag beklagar mig för att lärarna tar bort mig såhär när det endast är två veckor kvar. Boring..

För övrigt siitter jag i skolan just nu. Har slutat för dagen men konstigt nog är jag ändå kvar.
Skulle ha repat med John just nu i vanliga fall men istället har jag fri-tid till att bara vila och göra ingenting.
Ikväll blir det nog bara till att ta det lugnt, laga lite mat och sitta och chilla vid datorn.
Mysigt.

Ska dra mig till sofforna och vila lite nu hade jag tänkt. "godnatt"


videoblogg

Men jag har iallafall även haft besök av Clear the pear idag. Hon räddade hela kvällen. Tack för det.
Älskar dig världens finaste vän.
Här kommer ett "riktigt" videobloggsinlägg eftersom att jag aldrig brukar spela in och prata till er läsare.


Filmen blev dock på sned. Ni får vrida huvudet istället, kära vänner.

Dropped.

Vettekatten.. Vete-katten?

Idag har varit en bra och dålig dag. Händelserik på många vis. Min engelska redovisning gick ändå ganska bra. Tummen upp för det. Streetlektionen var underbar och rolig som fan. Men det är som vanligt då, höh.

Det dåliga är att jag fick snacka med en av skolans rektorer idag.. Lärarna har tydligen oroat sig och märkt att jag inte mått toppen på sistone och att jag är jättetrött. Det är visserligen sant men ja, jag hoppades inte att det skulle bli någon grej av det. Han sa iallafall att jag inte kommer få vara med i två nummer nu eftersom att jag måste koncentrera mig på min hälsa och att komma tillbaks på rätt spår igen.. Ändå sa han att det hade gått jättebra för mig i alla ämnena och att jag hade utvecklats inom allt.. hmm..
Det känns för djävligt..  Jag älskar båda numrena jag skall vara med i till koreografitävlingen. Vill verkligen få vara med och göra både Johns och Sarahs nummer för de är så fantastiska.
Har dåligt samvete för att jag inte kan vara med i ett av dem. Känns som att jag svikit någon av dem. Vet än sålänge inte vilket bidrag jag kommer bli droppad från eftersom att det är upp till "ledningen".
Har tränat som en galning i flera veckor både övertid i skolan och hemma. Usch..
FANFANFAN! Förlåt John, förlåt Sarah. Ville så himla mycket och ville framförallt dela detta med er båda.
Återigen. Förlåt.

Snippsnappsnut, så var sagan slut.

If you come in my way..

Paper planes.

Har suttit och skrivit världens fetaste bokrecension. Den var rejdet cuool. Jag tror att jag verkligen lyckats denna gång men jag kan ju dock inte vara helt säker. Kanske visar det sig att jag ser en jätteful kråka utanför fönstret och blir distraherad vilket leder till att jag börjar stamma som gör att kedjereaktionen blir att jag svimmar osv osv. Fast, om jag andas så kanske jag slipper alla dessa besvär. Något att tänka på.. hömm..

Haft en ganska bra dag för övrigt. Inget extra ordinärt och inget mindre heller.
Snart är denna skolveckan över och hell yeah vad jag skall njuta av min ledighet nu.
Fast först är det till att överleva onsdagen med Manlig repertoar och det roliga är att jag inte känner mig särskilt manlig på de lektionerna. Stå där i tikåer och se fånig ut känns faktiskt ganska mycket motsatsen.
Det blir fanemej bra. OUPPS!

Godnatt godnatt!


krig.



Bra, dåligt.


Snoff

Störtskön helg!
Bara slappat och slappat och tittat på film efter film efter film.
Gjorde dock en avstickare idag och stack till gymmet med Christoffer och Anna.
Fan vad nice det var! Fast jag hade ju lite problem med en vissa av maskinerna då jag inte fattade hur de fungerade och ja, de där jäkla muskelbergen glodde på en som att man var dum i huvudet.
Fast det är kanske för att jag är lite dum..


Här har vi Sarah som jag stylade om idag fast inte som på bilden dock. Hoho. Vi (hon) gjorde en kladdkaka och så åt vi spaghetti och köttbullar. Var det gott? Ja, det var det. Äkta hemma-i-Kivik-känsla eftersom att jag alltid äter pasta hemma.

Imorgon blir en jobbig och lång samt dryg dag men det är bara att kämpa på som vanligt.

Tills dess säger jag och bloggen godnatt!


Fredag morgon.

Goodmorning!

Fyfan. Jag glömde min mobil hos min kära vän Sarah igår kväll. Mycket korkat gjort av mig!
Hursomhelst, problematiken i det hela var att jag inte hade något alarm som kunde väcka mig nu.
Skriver till lite folk att de ska vibba mig nu på morgonkvisten så att jag kan vakna iallafall.
Orolig som jag är så letar jag efter Alam klockor på internet som kan väcka mig och yes! Jag hittade faktiskt en. Blev mycket glad. Så nu har jag kommit upp iallafall och jag missar inget i skolan pågrund av en dum försovning.
Måste käka frulle. Risken för att svälta om jag inte gör detta är för stor.
Have a nice day, readers!

RSS 2.0