Tibertansk Spaniel eller Slow Loris?

It's raining in paradise

Usch usch usch, nu regnar det här i Kivik igen och det gör inte någon människa gladare, eller jo, en vissa, men inte denna knas-katten iallafall.

Imorgon blir det till att Lönnkvist-Persson-family goes Stockholm. Det skall bli mycket skönt och roligt, men jag kan inte riktigt sätta mig in i situationen att jag skall åka iväg igen. Känns smått nuts!
Kommer dock hem i helgen igen och då åker jag in till Lund again. YES YES YES!

Förövrigt skall jag berätta att jag vill skaffa ett husdjur och jag har två intressanta alternativ varav det ena inte finns i närmsta djuraffär precis.
Hursomhelst, detta är då det mer svensk och husdjurs-vänliga alternativet:



Rivendell Tibertansk Spaniel. Söta som fan, men jag vill dock inte ha dem om man får en kärring (hon som snackar på videon) med på köpet. Bläh bläh!

Sedan så har vi det andra lite mer exotiska och icke hemma-vänliga alternativet.

SLOW LORIS! En sådan här skulle jag vilja ha. Som jag sade igår, så vill jag ha en slav så att jag kan få lata mig. Denna har ju dessutom fyra händer så den kan passa upp mig lite extra... eller nej förresten, den är för långsam därav namnet.
Och nej, jag skulle inte vilja utnyttja denna lilla hårboll kom jag på. Gouch!

Så läsare små. Vilket av djuren vinnaren "Favourite Pet"-tävlingen (inte för att det finns en sådan officiellt men ändå)?

Nu ska jag fixa med min tvätt. So long folks!

Ny blogg-layout! .. och övningskörning

Dags för refreshment!

Den här veckan som gått nu har varit helt fucked up på många vis och bra på många andra. Så jävla knas alltihop och ja, kaffekatten blr confused och inga icke-mogna banananaser finns att hitta.

Som många av er förmodligen redan har noterat så har jag ändrat min blogg-lay-out en aning. Inte drastiskt men en förändring är det allt. Kände att det behövdes lite ändring och ja, tack vare Matilda så gick det och det blev bra också (enligt mig iallafall).

  Gamla layouten.

Vet inte riktigt vad ni läsare tycker, vilken är att föredra?

Idag övningskörde jag för andra gången någonsin. Eller ja, jag har fått testa förr men idag var det andra gången jag faktiskt kunde sitta i lugn och ro och få lära mig lite hur det här med körning fungerar.
Måste säga att jag är jävligt confused när jag ska köra och det första jag gjorde var att jag råkade trycka gasen i botten och pappa blev nog lite rädd minsann men jag hittade bromsen också, hahahaha.
Något jag tycker är ganska roligt och något att skratta åt är att jag aldrig fattat att det finns tre stycken pedaler.
Men kanske inte så konstigt eftersom jag suttit i fler automat-växlade bilar (där det för er som inte vet, bara finns två pedaler).
Hömmhömm, ja, det var på ett sätt lättare än jag trodde och på ett annat sätt var det mycket svårare men fy fasiken vad roligt det var och jag tror nog att jag var rätt bra på att köra för att vara så ny på det.

För tillfället suktar jag efter mer kaffe men inte fan orkar jag fixa till något. Nej, jag önskar att jag hade en liten slav här just nu som kunde hämta kaffe och godis till mig. Fast å andra sidan, då måste jag ju föda slaven med mat och ge den någonstanns att bo och jag vill inte trängas med en slav. *Nu ringde en klockan* GARAGET!

Tror faktiskt att jag skall dra mig till sängs snart, inte för att jag är trött, utan snarare för att jag ska försöka vända dygnet så att det blir så som det vara.



Den här låten är så jävla nice! Får mig att tänka på när jag var liten och fångade ca 45 grodor i en stor hink som jag satte inne på mitt rum sedan. Vad som hände där inne kan ni ju bara tänka er!

Godnatt readers! Eller Peace Out som man också kan avsluta med, hoho.

När allting blir uppochned.

..and it burns burns burns..

Efter att ha varit här hemma i
Kivik tre dagar i sträck har jag redan tröttnat och kan knappt vänta tills jag får åka tillbaks till Lund. Är dock glad för att ha fått träffa så många av mina vänner under här dagarna. Det är väl det som är det mest positiva med marknader som den i Kivik.

Hursomhelst tänkte jag bara skriva av mig lite angående det här med skillnaderna mellan att vara "hemma-hemma" och "borta-hemma".
Jag räknade med att det skulle bli annorlunda att komma hem när jag flyttade till Lund men inte att jag skulle börja känna mig som en gäst nästan.

Det "hemma" jag lämnade är inte det "hemma" jag kommer till under helgerna och loven. Detta har jag haft en eller flera långa disskussioner med Anna om, och ja, vi är nog ganska överens. Men vad ska man egentligen förvänta sig?
Alla går vidare på ett eller annat vis med sina liv och själv ställer man per automatik in sig på att det ska vara precis som förr när man kommer.
Men gamla vänner och kompisgäng splittras och förhållanden bryts upp. Får helt enkelt vänja sig och ställa om allting. Det priset är det dock värt om man slagit sig till ro på annan ort och trivs där 2/3 av året.
¨
För tillfället känns det mesta här ganska meningslöst men som jag nämnt tidigare så åker jag till Stockholm nästa vecka och får ha det så bra som möjligt där. Därefter börjar min praktik och det finns verkligen inte något som saknas så mycket som svett och träning just nu. Och nej, nu tänker ni säkert: det är bara att sticka ut och springa eller träna själv. Men som den lathund jag är så behöver jag få pressen att vara tvungen att göra det, för att det skall hålla.

Nu säger jag goder afton och hoppas ni inte blev alltför uttråkade!

Hultsfred och annat skoj!

I want to live the life of, the rich and famous..

Nej, det vill jag faktiskt inte.
Blev ganska glad nu när Anna kommenterade att mitt förra inlägg var det bästa någonsin för att jag hade lagt in ett klipp på Wiener-waltz. Bäst av allt är att hon kallade det riktig dans och jovars, men Contemporary är det enda sanna!

Hade en riktigt härlig och hektisk vecka på Hultsfred. Orkar inte riktigt berätta allt som gjorts och allt som hände för intrycken var för många. Jag festade varje dag dygnet runt nästan, hoppade omkring i lera och vattenpölar, såg otroligt bra artister (Regina Spektor, The Killers, Franz Ferdinand, SMK, FibesOhFibes, Lars Winnerbäck, Thåström, m.fl.), träffade massa nytt folk, chillade och ja, jag vettefan vad jag inte gjorde.

 Vårt camp. Camp Österlen!

 Rick, Katinka och Moa. Riktigt trevliga människor från vårt Camp.

 Tillslut var det då dags att packa och säga hejdå till alla. Riktigt tråk men alla hade nog fått en rejäl dos av smuts så det var likabra att komma hem.

Yes,yes,yes, den här festivalen gjorde nog mitt sommarlov guld värt! Hittills har alla mina veckor under lovet varit bra och ytterliggare roligheter återstår.



Kom hem i söndags och gick inte och lade mig förrän på natten då jag inte hade ork till att sova.
Gårdagen var lite roligare än att bara åka buss hela banan-dagen.
Kiviks marknad, som förövrigt är äckligt bondigt, var ganska lyckat iallafall. Satt på en bunker med massa chill-people ett tag och sedan gick vi upp på själva marknaden och bara drev runt. Åkte dock Booster och när jag satt där var jag aningen onykter och kände att jag ville spy. NICE!!!.. not.
Blev bråk senare på kvällen och ja, jag stod och tittade på och fattade ingenting. Polisen var där osv.. bla bla bla.
Stack till Skruwen med Klara och Eje och sedan inväntade vi honom och de andra. Satt på hans rum och alla var nog jävligt trötta för vi satt/låg bara ner och gjorde ingenting men gött vare.
Jag och Klara gick hem vid tre tiden på morgonen och tittade på några avsnitt av Desperate Housewives, sedan somnade jag och vaknade idag vid klockan 12.
Blir marknad ikväll igen och ja.. egentligen fattar jag inte att jag utsätter mig för sånt jippo men det lär väl bli kul,

Haha, märker att jag är för knas för att skriva ett bra blogginlägg.
Roligare inlägg blir det senare!

Imorgon är det dags för Hultsfred!

Laga maten där på faten, keka reka.

Goddagens gott folk!
Nu är alltså mitt sommarjobb helt slut. Roligt har det varit, krävande och ja.. .dansant kan man ju också säga.
Hursomhelst var det fruktansvärt nice att ha fått vara och arbeta med Ina dessa veckor.

Got a new haircut och jag bör ju nämna att det var Ida som klippte mig. En god vän alltså, för de som inte vet vem hon är.
Saken är den att jag ändå tänkte raka av mig mitt hår och då blev det ett jäkla liv om att jag skulle se dum ut och att ingen ville bli sedd med mig, hahaha, men ja, jag rakade av mit håret på sidorna och har kvar en del hår nu så det nästan blir som en mohawk.
Fick mixade reaktioner efter att jag klippt mig.

Pappa: åh.. det var ju... fint.. heh.
Gunilla:.. ja,men. Det blev ju rätt bra.
Mamma: SNYGGT HÅR DANIEL! Passar dig bättre.
Ida: Jag blev faktiskt riktigt nöjd!
Emma: VAFAN HAR DU GJORT MED HÅRET?!?!

Hömm.. men jaja, vi får se vad som sker. En del kommer kasta tomatpizza på mig och andra kommer väl att komplimera mitt hår. Och det är det som är lite roligt med det hela. VEM FAN BRYR SIG OM ANDRAS HÅR och gör det till en stor sak?
Wellwell, skitsamma, nu fick jag något att skriva om iallafall.

Lägger upp en video med mina favoriter i denna säsong av So You Think You Can Dance.

Nu ska jag hursomhelst börja packa. Hultsfred imorgon och jag har faktiskt inte ens kollat så att jag har rena kläder att ha på mig. Men egentligen är det ju skitsamma eftersom allt ändå kommer bli så svinigt.

Hajdo!

RSS 2.0