Imorgon är det bara fet-pepp som gäller!

 Bild från rep till Koreografitävling 09/10

Idag var ytterliggare ett rep. Ja hörni. Det här med rep börjar bli något jag och the others är riktig haj på!
Bilden är inte knuten till Revyn mer än att det är ett slags rep fast till en annan föreställning.

OOH JAA! Trots att min fot krossades under en klack idag under vårt genomdrag så gick det bra. Jag fixade alla mina byten men finns visserligen lite småsaker som måste fixas till. HOH! Fick iallafall min kostym till slutnumret nu och jag blev riktigt glad. Har väntat i tre dagarn nu och varje dag har Martin (rektor) sagt att den skall dyka upp samma dag. Äntligen kom den och nu kan jag pusta ut rejält.

Premiären är alltså imorgon och kan man vara mer pepp än vad jag är? Nej,nej,nej. Vi ska kicka ass på scenen och jag tror att alla i publiken kommer att älska "Kvalster-numret" och vår "MJ-tribute". Så jävla good.

Dags att dra sig till kojs och få lite välförtjänt vila. Godnatter.

 Lite av det ni kommer att få se under revyn (eller ja, ni som kommer dit alltså). Heta rockbrudar, gamla tanter och massa annat skojs!


Rope (Rep).

Där elden falnar men fortfarande glöder.

Lördagen
har innefattat ännu ett rep. Tillbringade 8 timmar i Stadsteatern idag och repade repade och repade. Det var dock lite skillnad idag då vi körde igenom allt med smink och kläder också. Tror jag satte alla mina byten korrekt vilket är ett positivt tecken nu såhär inför premiären.
Kroppen har tagit mycket stryk men jag ska inte klaga. Finns ju trots allt de som har det värre (tänker på sjuklingarna som medverkar mot sina odds och trots att de pratar som gamla knark-gubbar).
Starkt jobbat och ett stort happyface till dem!

Har en sjukt rolig men störig låt i huvudet. De som kommer till revyn kommer att förstå varför den fastnar men om jag säger att den innefattar kvalster och sängar så kommer den bli igenkännlig.

Måste försöka sova lite nu snart. Är ju trots allt en dag imorgon också och då måste jag ladda om till tusen. JÄRNET NU FOLKS!

Tänker dock även berätta att "Walking on a dream" är min nya svarta. Med andra ord, min nya favvo-låt. Iallafall för denna månaden.

Nu blev det KVÄLLEN!


PREMIÄR OM 3 DAGAR!

Snart där!

Det är snart dags för premiär. Fyfan vad nice det kommer bli! Tänkte först att det bara kommer bli konstigt eftersom att vi har massa blandade sorts nummer men nu när jag börjar se helheten så inser jag att detta kommer bli lajbans. Blir riktigt häftigt med Michael Jackson-tribute numret. Tror det är ca 8 minuter långt. GOSH!
Sen så har vi ju Liza Minelli- numret som musikalarna gör. Really like. Och öppningsnumret med alla är grymt.
Nä, tusan. Vi har bara massa bra och roligt uppe på scenen.

Föreställningsdatum: PREMIÄR!!! 30/11 kl. 19.00 på Stadsteatern i Lund.
Andra och tredje föreställningen spelas 1,2/12 kl. 19.00 och priset är 100 kr. Det är så jävla värt pengarna kan jag lova. KOM DIT!


Bilden togs under "Smultron". Föreställningen som jag trodde jag skulle dö av. Hoho! Dö av stress då alltså..

Tittar på en jäkla dokumentär om folk som dog under Andra Världskriget. Jävlar vilken underhållande fredag må jag säga.. Eller nåja, det var väl det under repet, men jag tänkte mer på det faktum att jag inte kan göra något roligare en fredag-kväll, då jag behöver sova. KOKCKKO. "Mannen förblödde vid fronten.."- fyfan vad peppad man blir då alltså. Känns JÄTTEKUL att lyssna på och så tänker ni kanske: men stäng av tv'n eller byt kanal då korean-banan. -Självklart skulle jag gjort det om det inte vore för att min tv vägrar visa några andra kanaler. Har alltså en kanal just nu och tvingas till detta inte-så-muntra sällskap.

GODNATT OCH TREVLIG FREDAG. HOOOO!

Ballonger.

Utpumpade ballonger..

Ja, jag har ett par ballonger här hemma som legat sedan kt var här med dem för att fira min födelsedag litet senare än de andra.
Dessutom är jag själv utpumpad. Tror bannemig snart att jag kollapsar.
Men om jag dricker tillräckligt med julmust så bör jag klara mig. Hoho.

Det är extremt mycket rep och mojs just nu med REVYN! Den som alla läsare borde se och som jag själv hade velat sett om jag inte skulle vara på scen.. KRIKKIRIIRKII.

Hade förresten tur idag då jag hade tappat mitt pass på det nya lunda fiket "kaffe&lé". Kimia som också var där, hittade det och brought it till mig. HAPPYFACE AGAIN!

Tråksvammel från en liten lunda-korean. GODNATTER!


TESTAR NU!

Blogg-tester.

Jag har hittills inte testat att kategorisera mina inlägg men lade nu till en som jag döpte till bilder, så jag ska testa detta nu och se om det blir bra.

Kan även tillägga att en ny blogg-design är på ingång. Vänta er något ljusare och mer "hi-tech". Hoho.

monsterpojken i solen.


No good.

Downday..

Idag är en riktigt dålig dag. Vädret är avskyvärt och jag har inte lust till någonting. Är jävligt irriterad och sur av många olika anledningar men känner att jag bara behöver vara ifred. Blogga, glo på tv och bara vila.
Detta är vad min söndag kommer att bestå av.

 Bilden säger allt om mitt humör today.. Dock måste jag säga att jag inte är så deppad att mitt hår har lockat sig än iallafall.

Var rätt pepp imorse men just nu känner jag inte för att göra något alls. Bluurk.
Är jävligt trött på det här jäkla studentlivet nu också. Inga pengar och stökiga rum och lägenheter.
Vill bara ta första bästa tåg/plan härifrån nu. Gärna dra utomlands. Som till New York, eller kanske något mer exotiskt som Hawaii. Gosh..
Fuckfuckfuckfuckfuckfuckfuck...

Slutar blogga nu innan det blir för mycket. Paff.

New moon på Robinson-ön.

Så har lördagen också passerat.

Har slöat som en liten gris idag. Har det varit skönt? Ja, det har det sannerligen vaurejt? (varit).
Spelat spel, tittat på tv, sovit och senare på kvällen fick jag sällskap av Clear the pear and fear för att åka på Robinson-kväll! Denna stod John för och det var mucho trevligt. En av tjejerna som är med denna säsong av "såpan av alla såpor" gick på min skola innan. Hon är inte skarpaste kniven i lådan. KNORK!
Kollade på filmen "Bruno" sedan och jag avled av skratt.. nästan..

mr cool..

Tvingades till biografen av Clara för att se "New Moon". Ni vet, vampyrer och twilight mojs. Måste ändå säga att jag blev positivt överraskad och kanske inte borde ha dömt ut den på förhand. Bion var mys men bakom oss satt två extremt irriterande tjejer med skratt som endast kan jämföras med Snövit-häxans. Frukstansvärt fula var de också med noll respekt för andra. USCH USCH USCH.

Nu blir det sängen på dirren! Clara sover redan. Godtnatter!

Fridays suck and such.

Onyktert!

Så kom dagen. Fre-dagen. Väldigt lägligt och väldigt behövande. Har varit en jättebra dag samtidigt som en pain-in-the-ass-dag. Blev kallad för banan av en av danslärarna under vårt rep till Revyn. Och nej!
Märk detta! Banan i det här sammanhanget var långt ifrån bra. Blev kritiserad stenhårt hela jävla sista två timmarna samtidigt som vi tryckte ihop oss. Med oss menar jag 60 dansare och musikalare som skall ge er världens bästa föreställning.
Näst nästa måndag har alltså denna premiär.

I övrigt har det varit chill-krök denna afton hos Michelle och ja, onyktert var bara förnamnet. Vet inte ens om jag är i ett tillstånd just nu då jag skriver som en vettig människa bör skriva, men det känns iallafall så.

Fick vänta på fidde-bussen (fittbussen) tillsammans med Ronja i 1 timme, när vi skulle åka hem. Fyfan vad störigt. Bussen vi skulle åkt med först kom aldrig så vi fick vänta på nästa som var helt fullknakad. Men fyfan..
När jag därefter (i Lund) skulle cykla hem så möter jag en tjej som ber mig stanna med henne. Hon var packad som en granat och skulle leta efter sin pojkväns lägenhet. Så där stod jag i ca 13 minuter och höll henne sällskap tills hon tillslut hittade rätt. Otacksam var hon också för hon sa bara: nu kan du gitta!
Hon hade ju kunnat säga: tack snälla korean-farbror som stannade och höll mig sällskap.

Dags att sova för det är vad detta knas behöver. GODNATTER!

Mango-lid korean

OOH JAA!!!

Hej kära blogg. Idag var har varit en HELT VANLIG DAG. Jag har slagit min syster så att hennes framtänder blev sneda. Något annat roligt som hände mig var att jag såg en JÄTTESNYGG 80-åring. Hon var så snygg så att mina ögon började blöda. OH JA! MUMS MUMS!
Min blogg är BÄST och så e're bara. FJORTIIIISS!!!!!!!!!!!<3<3<3<33<3<3<3<3<3<3

Okej, förlåt. Var bara tvungen att dampa av mig lite. Glöm det jag skrev nyss för det var bara ett mycket omoget och TRÅKIGT infall.. HOHOHO!
Hursomhelst, så har denna dagen varit totally fine. Uppdansningen i modernt var ganska rolig faktiskt förutom det att jag fastnade i marken med mina plattfötter hela tiden. Dessa brändes sönder till stoft. Uffh!

 
Idag (Torsdag) så blev jag mongolid. Mitt benan kom på köpet! Notera hur smart jag ser ut!

Nej usch, vad taskig jag var mot de mongolida. Förlåt mangosar!
Jag måste säga att jag fortfarande tycker det är roligt att leka med webcamen. Ja, riktigt ROLIGT är det..

Ska ta och dra mig mot lite blötare platser. Även kallat: DUSCHEN!

Homehomehome.

Höstrusk och hemma-dag.

Idag är en riktigt bra dag måste jag säga. Sjukanmälde mig någon gång inatt för att kunna sova ut och plugga denna dag. Går lite sisådär med pluggandet men är mucho nöjd med att jag har diskat och lagat mat, samt spelat tv-spel hela förmiddagen. Nördigt.. USCHO! fast ändå inte.

Nu har Sarah anlänt och hon har också haft en hemma-dag. Fan vad skönt det är! Måste säga att det här var denna veckas höjdpunkt so far. Att få sitta hemma och titta ut genom fönstret när det spöregnar samt lyssna på mys musik. Wiihoo. Fast det där lät faktiskt som en dålig dejting annons.

Fick förresten mitt klasskort igår. Så jag ska göra en avstickare och analysera det nu, här på bloggen.
 D08 (dans)

Orkar inte analysera alla men tar det roligaste. Först och främst. Jag ser ut som en kossa. Och det är inte ett joke utan så är det. Fast ingen vanlig ko, utan en röd jul-kossa. Phah.
Sedan har vi ju Filippa, den blonda tjejen i mitten. Inte halvblonda utan den den med vitt hår. Tittar man nedanför Jesper (killen i mitten) så kan man se Filippas fötter och ben och man kan då även se att hon står på tå för att bli längre. HAHAHA.
Kimia (mörkhårig tjej brevid Filippa) ser ut som min lillasysters favorit barbie från barndomen. WIHOO! Snart drar hon och jag igång vår gemensamma blogg också. Blir skojs.
Sarah inflikar med att säga att hon tycker att det här är hennes bästa skolfoto hittills. Hon står fjärde längst ut i mitten raden.

Rolig notering är John i höger kant som sitter och ringar in sin mandom med händerna. Ja du. Så kan det gå när inte haspen är på.
Ronja och Ina valde att klä sig likadant. No surprise! Ni ser nog vart de sitter, hoh.

Evelina och Jessika högra hörnet på övre raden försökte få alla att göra roliga miner på kortet men alla bangade i sista sekund så därför ser de ut som de gör. Alltså halvt retarderade.
Jahapp. Alla andra på kortet klarade sig för detta år, undan min såg. Fast jag tycker inte att jag sågade någon egentligen utan jag skrattade mest åt det.

Plugget calling.
Byebyebirdie!


Dålig dag.. Dagen D

Det var längesedan jag var tvungen att genomlida en tråkig och dryg dag men det var fanemej vad denna var. USCHUSCHUSCH! Känner att nu när jag skriver så skulle jag kunna kladda ner hela bloggen med svordomar och spott men det ska jag inte göra.

Jag ska bara beklaga mig över min dåliga tajming och att jag inte sover tillräckligt. Spelar roll förresten..
Kan ändå inte sova och inte nu framförallt. Blir en hemmadag tomorrow med plugg, godis och tv. JIPiIE!

Godnatt råttor, kattor och hundor!

Skol-tråk

Sitter i skolan och tråkar. Ville bara säga det.
Och dessutom tar jag upp onödigt utrymme här på bloggen med ett tomt inlägg. KNORR.
Måste bara säga det att jag kanske ska ändra blogg-layout igen. SWEET!

Webbkameror.

okej, kom igen nu läsare!

Bloggstatistiken är på uppgång igen vilket är roligt för ju fler läsare desto roligare läsning? Eller något liknande.

Har suttit och pillat med den här data-pärmaskinen nu och måste säga att jag blivit ännu mer oteknisk på sistone. Dock vet jag nu hur jag ska spela in roliga filmer och ljud på webbkameran och så har jag installerat mina älskade program nu. PJEEEWWWHHH!

Clear the pear har kommit hit och vi har sett Bruno. Så sjukt rolig! Men måste ju bara citera bögarna som var på den i somras samtidigt som jag och mina syskon. "GUUUD, OMG! Sådär är inte alls bögar! GUUUD vad taskigt. åh." Hahaha, kan inte hjälpa det, men det hela var bara så jävla roligt då och det var roligt att de inte hade någon självdistans. Humm humm. Jag menar, man behöver inte vara elak mot dem, men de får ju fan skaffa lite självdistans som vem som helst. Jag menar, asiat-skämt är ju faktiskt ganska kul, om det är med glimten i ögat. Annars blir jag nog mest uttråkad. KNORR!

 lite kvälls lek med webbkameran. Tänk så stolt jag blev som fick igång den. MAHA! patetiskt.

Säger godnatter nu!

Studio XPS

Birthday boy no more!

Igår var det alltså min födelsedag. Inte det mest lyckade måste jag nog säga. Alla var helt trötta och off (jag med) och dessutom fick jag åka buss och tåg hela min jävkla eftermiddag/kväll.
men i torsdags blev jag lite firad också och det uppskattades fruktansvärt mycket.
Mina kära vänner klädde ut mig till kvinna hemma hos Kimia och sedan gick vi i en evighet. Kom tillslut fram till en bowlinghall och jag blev ganska förvånad eftersom att jag inte hade någon aning om vad som skulle hända (hade ögonbindel för mina ögon. Knark!

Kom sedan hem för att bemötas av en present som min fader hade lämnat på mitt köksbord. En ny dator låg inne i det fina paketet. HELL YEAH! Paketer!

 Såhär ser mitt senaste barn ut. Mycket vackert!

Jag tror jag är pryl-galen. Frågan är om det är helt okej? Är det otrevligt att bli mer förälskad i en pryl än en dum gammal sköldpadda? HÖMM HÖMM!

signing out.

TICNET!

Imorgon är det pangakrasch boom cooow!

Så är det. Imorgon är jag birthday-boy. På fredagen den 13:e. Haha, frågan är om jag kommer att överleva.
JOOO! Det kommer jag definitivt att göra.

Och en annan rolig grej är att jag kommer att stå och bli berörd av Regina Spektors musica live exakt en månad efter min fördelsedag. Trettonde december är alltså dagen att se fram emot. LUCIA och SPEKTOR!

  Gratis reklam på bloggen alltså.
Nej, men helt ärligt. Köp konsertbiljetter där. Går jävligt fort och det kräver inte särskilt mycket.


Livet är banananas!

Livet är en morot!

Eller inte en morot, kanske.. Fast om jag ser det på det viset så blir det kanske lite more bright.

Befinner mig just nu hos Kay (Kimia) och lyssnar på hur de studerar till svenska provet imorgon. Det kommer bli mucho svårt tror jag eftersom att jag verkligen inte har motivationen till att plugga. GROUUURWWW.
David som också befinner sig här på plats, bad mig att skriva något om honom. Så det ska jag göra.
TILL DAVID: SLUTA SMASKA I MITT ÖRA! HOHOHOHO!
(syftar på att han sitter och äter spaghetti med hela sitt ansikte.


Hittade den här bilden på Kay's dator nyss. Herrejävlar! Never seen before.. Jag ser ut som en klen liten kines.
Dock är Kimia mycket söt på bild. Fast hon ser ut som en liten vante.. i höstrusket..

Är äckligt sugen på att lägga mig här på köksstolen och sova men det skulle inte se så vackert ut när familjen Hagighi anländer. MAOOTSCII!

Time to go. Plingplong song hong kong!

Snart blir det ledighet. Mohah!

200 degrees!

Ooh ja! Ganska slapp dag måste jag säga. Har i princip glidit rakt igenom. Hade en ganska rolig balett-lektion. Hoh, jag som alltid tycker att baletten är tråkigast. Men idag gick det hyfsat och därför var det roligt. Saknar dock Karin (min lärare). En dansk kvinna som är helt crazy och när jag säger crazy så är det inte lite heller. Hon är simply the best!

 Såhär såg jag ut på hösten 06. Eller var det tillochmed 05?

.. och så jämför vi med hösten 09. HÖMM!

Har nu åkt hem till kivik och det var givande. Har ätit upp mig femton kilo känns det som och dessutom har jag badat. MHHHMM. Skönt!

Imorgon ska jag bara ta mig igenom ännu en av de där långa sega och tråkiga dagarna för att sedan inse att jag på torsdag är helt ledig från skolan och kommer att få en riktigt lång och efterlängtad sovmorgon.

Godtnatttteeer!


måndag

Oo.

Nu är måndagen avklarad! Det är jäkligt skönt måste jag säga. Och det känns väldigt bra att jag hade tid att fika och även dra hem därefter. Fick pusta ut lite. Hoho.

Om exakt fyra dagar fyller jag år. FINALLY! Fast det är ju inte särskilt kul att jag bara ska fylla sjutton när mina vänner kommer turn 18 om bara några månader. Pust och frust!
Men ser fram emot paketer. Gifts makes the world a better place.. ehm..

Dags för mig att duscha av all dagens slit. Känns sannerligen som att det behövs.


åker till Kivik imorgon. Då får jag ha cat-fight med denna!


Sista.

Idag är sista föreställnings dagen. FYFAN vad skönt! Jag orkar inte med den här jäkla stressen mer nu.
Kommande vecka kan jag bara fokusera på skolarbetet och att återhämta mig. Det känns underbart måste jag säga.
Måste skynda mig och fix trixa lite!

Snap you later, kiddos!

min andra familj.

Till...

Jag känner att det är dags att skriva något pepp och något av betydelse till alla mina nära i skolan och klassen.
November har kommit och saker och ting förändras. Igår fick min klass ett riktigt tråkigt besked. Inga dödsbud som tur är, men en klasskamrat slutade. Detta pågrund av att hon kände att hon ville syssla med annat och att hon ville ta sig an något annat här i livet än dansen. 
Det var riktigt jobbigt när hon berättade det och jag talar för hela klassen och många andra på skolan när jag säger att ett stort tomrum kommer lämnas kvar. Dock vet jag att det inte var sista gången vi såg henne. 
Hela händelsen har satt igång tankeverksamheten hos många av oss. Befinner vi oss verkligen på rätt plats?
Det finns inga givna svar. Eller rättare sagt, svaret finns, men det är ju bara vi som enskilda individer som kan avgöra detta, så därför kan inga svar ges för oss alla. 
Känns djävligt tråkigt när personer slutar, framförallt då man kommer varandra så nära. Men samtidigt måste man se till sitt eget bästa och följa sin väg. Ångra inte det du påbörjat, utan blicka tillbaks och glädjs åt det du fått och har upplevt. 
Oavsett om man slutar eller fortsätter så är det viktigt att alla vet att vi står bakom varandra. I en dansklass, eller någon annan estetisk eller intim klass, blir det väldigt snabbt så att man får en slags extra familj. Vi svettas, kämpar och gråter tillsammans. Utbyter ord och blickar. Vi tar oss igenom livets motgångar som en familj och stöttar varandra. Ibland behöver inga ord sägas för att man skall finna tröst, utan man vet att när man kommer till skolan så kan man känna sig säker. Man kan vara den man är utan att behöva skämmas och man får en chans att yttra sig utan att bli utdömd i förtid.
Vi kan även skrika, bråka och baktala. Det är inte något som är roligt, men det är en del av livets goda och i slutändan väger inte dispyterna tyngre än den glädje vi får av varandra.
 
För att avrunda detta inlägg..
Vi sökte till en dans och musikal skola. Det är en enorm chansning om man skall se till det stora hela. Begränsningarna är många. Vi kan inte jobba med vilket "vanligt" yrke som helst (såvida vi inte vill läsa upp ämnen och kan börja på någon fin högskola eller ett universitet) och vi vet inte om vi kommer att lyckas inom våra inriktningar då konkurrensen är enorm. MEN.. vi får iallafall följa våra drömmar och hjärtan. Vi får göra något som ger oss så mycket mer, än vad pengar någonsin kan köpa oss. 
Att välja något utstickande och riskfyllt kräver personer som vågar och som kan lyssna till sig själv. 
Har man vågat testa och börja på något sådant här, så ska man våga avbryta det och få ändra sitt val också. 
Detta utan att skämmas eller behöva känna att man gav upp. 
KÖR PÅ ER LINJE OCH GÖR DET SOM KÄNNS BÄST FÖR DIG! Överväg det och kom fram till något som får dig att må bra. Livet är till för att levas fullt ut!
Känns som att det blev osammanhängande och pladdrigt men nu har jag fått yttra mig via cyberspace iallafall. 

k&D

SVULSTIGT!
ÄCKLIG BILD. HAPPY!

godtnatter

Humm.. GODTDAG!

Jag har varit en styggelse till bloggare denna vecka men jag hoppas ni och gud kan förlåta mig för mina synder.. ööh, inte för att jag behöver den men för att det blir tråkig stämning annars. THOHO!

Veckan har innehållit diverse stressmoment! Föreställningar, auditions och repetitioner till föreställningen SMULTRON varje dag. Jag och min kropp är nästintill slutkörda men vi har bara två föreställningar kvar att avverka och det fixar vi. Jag är iallafall stolt över dem som ställt upp och som försökt fast inte kunnat. Dock önskar jag att andra hade kunnat agera på ett trevligare sätt men that's life och jag tänker inte haka upp mig på det. Jag är iallafall glad att jag snart tagit mig igenom det och om exakt en vecka fyller jag år.

Glädjs åt att So You Think You Can Dance säsong 6 börjar på onsdag. YEAH! TRIGGER HAPPY!
Vet redan vilka som är mina favoriter. Men ja, haha, känns onödigt att ens kommentera det eftersom att det som sagt inte sänts i szchweden än.



lil'sis och jag i stockholm. regnigt, soligt, kallt, varmt och älskvärt!

Nu blir det snaark!

RSS 2.0