Tarraattattarrattta!

tobacko!

I förra inlägget glömde jag berätta något great! Min mobil är återfunnen och alla kan nå mig på mitt vanliga nummer på måndag då jag låser upp spärren. GOD NYHET TYCKER JAG!

Fredagen blev stillsam men rolig. Skolan var helt ok och på kvällen kom Stina aka Inga aka Knuda hem till mig. Krängde godis och spelade data-spel i några timmar. Riktigt klockrent tycker jag och jag var grym på att spela vilket är allt annat än vad Stina var! *skämt åsido*.

Denna dag, vaknade, käka, fixa, åkte till Simrishamn och sedan vidare till Lund. Träffade folk från klassen lite innan vi gick för att se föreställningen "Mainstream" koreograferad av Niclas, Antero och Elina i Danstrean. Jäkligt bra var den!
Synd att den var så kort dock.

EH en liten stund innan jag var tvungen att dra hem. Hämtad i Simrishamn igen och så blev det en chillkväll at home.
Så kan man väl resumera min fredag och lördag.

Tråkig blogg idag men ibland får det vara så. Istället får ni bilder.
So long!

 Små kiddos!

 Mitt smeknamn som liten var Buddha. Något jag ville leva upp till.

 Jag har alltid haft en viss kärlek till katter, speciellt denna, för detta är den enda av 4 katter som lever idag!

Kusin vitamin rycker upp dig.

.. the weight of happiness

Idag vaknade
jag på ett väldigt konstigt vis. Kollade klockan och såg bara att det stod :59. Tänkte, vad skönt, då kan jag sova tio minuter till, då jag trodde att hon stod på 06:59. MEN så tänkte jag innan jag skulle snooza, bäst att kolla så att jag inte såg fel. JO! Det hade jag. Klockan stod på 07:59. Blev riktigt panikslagen och tänkte, SHIT!
Hade tio  minuter på mig att cykla upp till centrum och till min skola. Haha, självklart hann jag inte i tid. Kom ungefär en halvtimma försent. Men jag var iallafall med på lektionerna trots att man inte får det om man missar uppvärmningen på morgonen. Sån buse jag är!

Dagen segade på och det enda ljus stopp jag stötte på under skoldagen var under jazztekniken. Ni vet ämnet som jag skrev om i blogg tre (tror jag det var) och som jag fick underkänt i. Läs bloggen så fattar ni, fick ju inte IG egentligen.
Men iallafall, det fick bra för alla idag och i slutet så sa Sian: You're so much better this week than last time I saw you! Massa GP till denna klassen (GP=Goda prestationer=Vg/Mvg). Riktigt facelift för alla tror jag.

Bättre blev det när vi sedan tränade på koreografin till tävlingen. Som jag skrivit många gånger, det närmar sig.
Det blev mycket flams emellanåt vilket både var underhållande och jobbigt. Haha, men så ska det vara antar jag.
Vi kom iallafall en bra bit in på koreografin och har i princip avslutat första delen helt. Tummen upp!
Blir så mäkta stolt över allas insatser och att alla gör det så extremt nice, trots att det ibland ser för djävligt här och var.

Fick en slags lyckorus känsla i kroppen när gjorde genomförde koreografin de sista gångerna innan vi slutade träna för dagen. Såg hur det såg ut i spegeln emellanåt och kan inte säga annat än att resultatet blev otroligt mycket bättre än väntat. Ser fram emot att få visa upp den. Tack vare min/vår koreografi så börjar jag få tillbaks känslan igen.

Blev till att käka pizza idag igen (tredje dagen i rad för mig). Gött som fan var det, men börjar tröttna nu. Bra med kolhydrater iallafall.
Hem till Robin med Ina och Ronja för att kolla film. Den var ganska underhållande om jag får säga det själv och rolig också för den delen. Filmjäveln började hacka mitt iallihop vilket inte var lika roligt. Kunde inte se klart den. Så sämst.
Imorgon blir det till att klaga på Hemmakväll-butiken.

Hem, och nu sitter jag här och ska snart plumsa i säng. Trött och seg som man är.

Tack folk, tack läsare, och tack till det kosmiska (om det nu finns) som givit mig lite ny kraft.


I can do better.

a lack of...

Idag
återvände jag till skolan. Möttes av glada människor som trots att jag bara varit borta en dag, var glada att se mig. Det värmde faktiskt väldigt mycket. Men det är så det är. Världens finaste människor finns i klassen. Bara att jag ibland glömmer att se det.

Det var mycket snack idag om hur trötta många i klassen blivit på det här. En del som tänker söka till andra skolor men som får se hur det blir sedan. Funderar själv på att göra så. Inte för att jag tror att jag kommer känna mig redo att ge upp drömmen efter sommarens slut, men det kan kännas bra att bara ha en trygghet i att veta att jag faktiskt kan gå något annat om jag så vill.

Vi hade en väldigt rolig modern-lektion idag. Men det var nog den sista diagonalen vi fick göra som gjorde det. Vi skulle dansa men samtidigt få fram en explosiv känsla inom oss. Antingen en bra eller en ledsam, så länge den var explosiv. Det var så härligt. Jag tog i för fulla muggar och tryckte in den positiva energi jag har sparat ihop under dagen.
Känslan fanns där igen. Plötsligt var dansen rolig igen. För första gånger på flera veckor verkligen kände jag att jag älskade det jag gjorde och jag kunde ge mitt allt. Det gav mig en liten stunds känsla av vad jag strävat efter förr.
Måste hitta ett sätt att ta mig vidare nu.

Idag skrev Sarah sitt bästa inlägg hittills. Det fick mig att tänka på många plan och det hon skrev kändes verkligen in under revbenen på mig. www.dansarah.blogg.se

Dagen innehöll iallafall mycket andra fina lyckpiller såsom att käka pizza med Chrille och Sarah,
Kollade på skolans fantastiska sångare/sångerskor på Musik caféet och har pluggat samt lämnat djupa spår hemma hos Kimia.
Tackar människor! Ni ger mig den lilla extra energin för att få mig komma tillbaks dag efter dag.

Slutar blogga nu. Dags att sova I guess.
Godnatt godnatt.

work it, make it, harder, better, faster, stronger.

Jag vet inte vad jag håller på med..

Vaknade imorse och kände att allt bara var fruktansvärt meningslöst och att jag inte orkar. Ringde skolan och sjukanmälde mig och Jane på expeditionen är världens snällaste på morgonen.
Somnade om. Har nu bara suttit och läst hela dagen och även tagit mig en liten tur till affären för att handla middag.
Har inte ätit idag men mini-pizzan jag köpte väger förmodligen upp detta.

Känns som att jag går på energi som jag inte ens har. Som att jag tar av andras energi för att själv orka och kanske är just detta vad jag gör. Skulle behöva längre siesta!

Allt är knas och fucked. Men det var ett trevligt återseende igår. Saknat alla människor väldigt mycket så det gjorde mig glad att träffa dessa. Fast hela dagen kändes det som att något var fel och jag har funderat på det och kan inte komma på vad. Det lär väl visa sig så småningom.

 Såhär glad borde jag vara just nu!

Det roliga är, att jag om inte alltför lång tid, kanske redan imorgon, kommer att bli glad igen och tycka att allt känns så bra. Men detta bara för att återvända till en liten svacka snart igen. Precis som alla andra tonåringar och människor i allmänhet. Skillnaden är att jag behöver prata och skriva av mig lite.

Det är drygt en månad kvar till koreografitävlingen. Jag har precis lyckats fixa över min remix av låtarna vi ska dansa till på min I-pod och koreografin börjar bli väldigt klar nu känns det som. Min mormor ser jättemycket fram emot att komma och det gör jag också. Hon ska få världens finaste present och något hon kommer kunna dela med fler.
Det känns fantastiskt.
Dessutom så känns det som att denna koreografin tar mig till nästa steg och ger mig chansen att visa vem jag är som dansare. Förhoppningsvis känner mina vänner som är med i k att det gynnar de också. Utan dem skulle det aldrig bli bra och jag är de evigt tacksam!
-Ser fram emot att se de andra koreografernas danser också. Är säker på att det blir en jättebra föreställning.

Innan jag återgår till min bok som är pain in the ass så ska jag skriva lite om dansen. Känns som att jag slutat ge den utrymme i bloggen på sistone.

Dansen för mig betyder mer än något annat man kan ana. Den kan ge mig så mycket men samtidigt ta väldigt mycket. Ibland känner jag att jag inte orkar med något och då kommer dansen för att rädda mig. Jag kanske inte är världens grymmaste dansare, jag kanske inte har tekniken, styrkan till pas de deux eller det manliga dansidealet till kropp.
Men det jag har är viljan. Det är den som har tagit mig så långt som jag kommit nu, det är den som kommer att ta mig längre och det är den som får mig att pressa mig till mitt yttersta i alla lägen.
Jag vill många gånger ge upp när jag känner att allt är dåligt, när jag möter motgång efter motgång. Men att ge upp det jag har byggt upp nu är inget alternativ. Jag överger aldrig min dröm och så länge som jag känner att jag glädjs varje gång jag låter min kropp vara pensel och musiken vara min duk, så kämpar jag vidare.

Feel-good

Feel good..

Med "Feel good" så syftar jag inte på idag, för idag är en helvetes dag som jag skulle kunna skippa. Nej det jag menar är att gårdagen verkligen var bra!

Först blev det till att träffa Kotten i Simrishamn och ta en fika, promenad, värmestund inne på uttaget vid Sparbanken (good old times eyh?) mm. Träffade även Kt och ja, jag vet inte hur lördags-dagen hade kunnat bli bättre. Det var feel-good rakt igenom kroppen då jag sällan är i Simrishamn och trixar numera. Fast staden var ju en död jävla banan!

 Det här är en gammal bild som jag retuscherat i Photoshop. Tänkte att den passade bra för att beskriva nuläget: grå vardag men färgstarka människor.

Vidare hem till Kivik där jag låg och svullstade och bara existerade. Zappade runt lite mellan kanalerna och funderade om jag skulle välja att titta på Mtv's dåliga program: Made eller om jag skulle välja det mer barnvänliga alternativet: Svampbob fyrkant. Det blev inget av dem då jag såg att det skulle visas en dansfilm på kanal 5. Fett tänkte jag!

Honey (som filmen heter) var mycket inspirerande. Lite väl mycket klyschor kanske men jag tyckte den fick mig att minnas varför jag började med dans och all den glädje dans har givit mig. Filmen har förmodligen gett mig lite extra bensin till de kommande sex apa-stressiga veckorna i skolan.

Efter en feel-good-film var det dags för melodifestival igen och jag måste ju säga att jag varit mycket duktig på att följa det i år trots att det har blivit så flippat. Men mamma och jag satt och skrattade oss igenom programmet och så var ännu en deltävling avklarad.

Därefter blev det ytterliggare en film. Inte vilken som helst utan en favorit: Om en pojke.
Älskar fan den filmen. Blir alltid glad och så är musiken nice! Badly Drawn Boy förtjänade verkligen sina priser för soundtracket till filmen.
Feel-good är det över den filmen.

Så trots att jag var seg på morgonen och höll på att försova mig till bussen jag skulle ta till Simrishamn, så blev dagen väldigt bra!

Idag är det däremot en jävligt dålig dag. Söndag är det, grått (vad annars i februari?), massa läxor att göra, stress redan innan jag hunnit börja skolan igen. Alla odds är emot mig en sådan här dag. Om jag lyckas vända det här dåliga frammåt kvällen ska bli intressant.

Ha det fint allihop!



Summervibes



Caesars - Candy Kane            -   dagens blogg är en snart är det skola igen, blogg.

Så, nu har jag laddat upp en riktigt jäkla bra låt som egentligen borde vara min egen signatur melodi, men ack nej, det är den inte.

Jag har sommarvibes i tårna. Fast ja, inte för att vädret är särskilt somrigt, eller för att min Lundell-bok utspelar sig på sommaren, nej det är faktiskt för att jag suttit och ritat solar på paint idag. De blev fett bra ska ni veta!
konstnärligt korrekta och sådär stora och runda som solar på papper ska se ut. Blir det sommar snart dårrå? Nej, tror inte det.

Idag tänker jag i detta inlägg svara på en stor fråga! HUR KOMMENTERAR MAN BLOGGAR?
Ja, svaret är inte så enkelt som man kan tro. Först kollar man precis under inlägget där det kommer att stå ett datum. Följt av : Permalink Allmänt Kommentarer Trackbacks.
För den smarte så har du vid det här laget förstått att man skall trycka på "kommentarer"-knappen. Och sedan skriver du en fin eller ful kommentar till mig som skickas på granskning och så accepterar eller icke accepterar jag den.
Puuh! Nu har vi tagit oss igenom något jävligt svårt. Två/tre svåra steg som tar upp säkert flera timmars tid.

 Kolla där, en bild från när jag utsätter mig för cancer-risk. Solarium alltså. Ingen ny bild dock. Kan inte minnas när det togs.

Min dag har varit frukt-ansvärt förutsägbar. Käkat äpplen, bananer, clementiner, you name it! Sedan har jag även klarat av ett tv-spel som roade mig i sisådär två timmar tills jag ville sätta mig vid datorn och upptäckte att den inte fungerade.
Fuck! I thought. Bankade på den en stund utan några större framsteg. Fick gå och underhålla mig själv med att sova.

Nu har jag ätit en middag bestående av ost och kött. MUMSMUMSMUMSMUSMUSMUSMUS. Inte mus men mums!
Är fortfarande hungrig vilket betyder att det gjordes för lite av den goda maten. Nej, det får nog ta och bli en stor näve godis sedan för att stilla hungern. That's the way to go.

Senare eller imorgon får ni ännu ett njutbart inlägg.

Skidäventyr

daniel på skidor = en jävligt bra och spännande kombination!

det är som det låter. Idag har jag varit social ännu en gång detta lov och åkt skidor med familjen på något som hette Vallåsen. GRAUUrrrgghh, kände mig assexig när jag körde förbi alla människor med tjejhandskar (´vart fan hade mina tagit vägen?) och en mössa på huvudet som verkligen var ful. Jag tror att när folk kollade på mig så var det inte som de spanade in mig utan mer i stil med att de kollade om jag var en kille eller tjej eftersom att jag hade så feminina handskar. Skidåkningen var dock på topp. Kan ju tacka Clear the pear som lurade upp mig i svarta backar förra året på Stöten resan med skolan. Hade aldrig lärt mig annars förmodligen.

 Min syster får en hedersbild idag bara för att jag var så taskig så att jag snodde hennes dagbok och läste allt hon skrivit (inte för att jag gillade sättet att skriva på) men ni hajar. Så.. förlåt sis, trodde faktiskt inte du skulle snoka i mitt rum och hitta den.

Så, där gjorde jag dagens goda gärning.

saknar mina vänner i skolan men saknar däremot all jävla stress och läxorna. Har två bokrecensioner att skriva tills på tisdag och jag har inte ens läst böckerna så det känna kind of suckish just nu. Fast har egentligen lust att säga till lärarna: In your face!

Nu ska jag ta och krypa till kojs, läsa boken "Jack" av Ulf Lundell och sova järnet!
Natt natt kära vänner och läsare.

Hej minnen

Social idag dagen..

Sitter hos Kt just nu och det är nice. Hon ligger däremot där nere på sitt rum och är osocial med sin Elle tidning.
Fast det gör inget. Det ger ju mig lite tid till det här blogg-grejset en stund.

Är förvånad över att jag klarat av att vara en något aktiv bloggare under mer än en månads tid nu. Därför förtjänar jag en hel radda med gratulations kommentarer tycker jag, höhöh.

 Detta är Kt från min och Emmas sammanslagna födelsedagsfest 07. Temat var ju då Maskerad.

Haha, eller hur är jag snäll som valde en så fin bild på dig Kt?
En rökande katt.

Har ganska mycket brist på saker att skriva just nu förutom att jag var ute och promenixade med Katja Kaj aka Kt aka Kajsa innan. Kollade temperaturen nyss och hell, det är 10 - . När tänker våren komma på visit egentligen?!

Igår kväll funderade jag på det här med planer. Jag har hundra saker jag vill hinna göra men frågan är vart jag ska få energi och evengemang ifrån. Jag som är världens slöaste kid.
Om det nu blir Hultsfred som jag hoppas så skulle det vara jättekul och fett. Samtidigt ska jag hinna med sommarjobbet, steka på stranden/playan, festa satan, stockholm, den obligatoriska marknaden, tivolirock 09 och allt som hör sommaren till. Nej, det kommer bli en fullspäckad sommar om jag lyckas leva upp till alla planer.
Vill även cykla iväg några dagar med vänner och bara leva, njuta och finnas. Skulle nog inte kunnat bli mycket bättre.

Snart avslutar jag detta inlägg och kommer nog ta mig tid till att skriva lite ikväll också. Tills vidare så vill jag säga något jag klarat av att undvika hela inlägget: BANAN! BANANANAS! BANANIGT! och så ska ni få en bild special från Kt's bild arkiv.

 Jonebergsmusikalen "Men in Green" 07. Gick i åttonde klass och tyckte retro var fett! Spelade en av huvudrollerna: Rasmus.

 Skum bild och jag kommer inte ihåg vart den kommer ifrån. Jag och Kt på fest iallafall.

 Vår, kom vår, kom sommar, sommar.

 När jag var liten var jag playstation nerd! Kanske är det nu också.. höh, who knows?

 Måste säga att jag blir förvånad över bilderna på denna dator, allt är unreleased och sådant jag aldrig sett. Som denna; från Kiviks marknad 07

Kt's dator är fanemej en skattkista full med minnen och gamla äckel päckel bilder. Tror jag tar och slutar lägga in bilder nu. Men som ni ser är de flesta daterade från år 2007. Nice!

Här på Österlen

singing folks and a guitar! ...

Hel min dag har varit jäkligt fet! Vaknade imorse och de har slagit av vattnet i Kivik för att rensa rör. Tummen ner!
Tänkte jaha, ska jag leta reda på närmsta baja-maja nu som inte ens finns i Kivik eller vafan?!
Dock hade mamma varit finurlig och fyllt massa kastruller och hinkar med vatten så man kunde gå på toa om man hällde ner vattnet i toalettstolen så att bajjet och kirret åkte ner i avloppsrören iallafall. Awesome!

Sedan låg jag och kollade på serien Twin Peaks i två timmar. Så jävla bra så det är sjukt. Kolla in den vet jag!
Efter de timmarna stack jag till Ida Hellsten aka Hellstone. Satt och snackade till en början men sedan spårade vi ur och gjorde diverse saker som är lite kinky att skriva om... NOT!
Ville skrämmas lite men antar att ingen hann bli chockad.. Nej men helt ärligt. Vi spelade gitarr och snackade en del.
I Maj spelar vi på Ungdomens hus i Ystad och då ska alla mina vänner och icke vänner närvara tycker jag.
Lägger in ett smakprov här nedan om en liten stund.

Blev till att ta oss en promme sedan och kallt som fan vare! HELL vad jag vill ha sol och drinkar nu.

Kom in igen och vi fikade lite. Jag åt som en häst betar gräs. Eller vänta, är det kanske korna som gör det?
Okej nej, skojade bara, hehe, ska inte trassla in mig mer än jag redan gör.


 En random bild som jag tog i somras när jag var depp och cyklade ut en morgon vid klockan 04. Sweet sweet summer come to me.

Jag och Ida skrev vår första låt idag också. Vi jammade lite och så kom vi på en text som handlar om Österlen och Kivik. Tycker det blev rätt bra faktiskt, höhö.
Tänkte egentligen reveala texten som är asflum om man känner till österlen men tänkte att det blir en överasskning så istället lägger jag ut en video på ett av mitt och Idas uppträdanden där vi sjunger Good Riddance.

Innan jag slutar blogga och lägger in videon så tänkte jag berätta att jag kanske ska till Hultsfred i sommar om allting klaffar och tider mm klaffar. Men det klart, måste övertala fash nu när jag lyckats med mosh. Blir en utmaning!

So long människor!

 Good Riddance - jag och Ida

Utmaning #1 - spännande

Should I stay or should I go...

Folks! Idag blir det ett kort inlägg för jag är stentrött just nu och graowwrr på det.
Har hittat en ny intressant blogg att följa och det är ingen annan än min vän Linda som hittade till min blogg genom alla länkar jag lagt ut överallt och nu har hon även utmanat mig!

Utmanad blev jag av Linda: www.lingonbloggen.blogspot.se
- Fett!

Regler:Länka till den som utmanat dig. Berätta 7 sanningar om dig själv. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
Meddela dem så de vet att de har en utmaning att hämta.

 Utmaningen: (här kommer alltså sju sanningar som utmaningen sade)

-Jag kan inte döda insekter med händer, fötter eller något annat kroppsligt. Vet inte varför men det sitter i psyket.
-Mitt koreanska namn är Rei-Mee Yang
-Ville jobba som konstnär främst när jag var liten.
-Ibland ser jag oavsiktligt ner på människor som är korkade (men det gör de dock inte till sämre människor)
-När jag gick i sjuan så fick min bror mig att vilja gå ner i vikt vilket jag också gjorde.
-Jag har svårt att be om ursäkt även om jag har fel. Oftast får jag andra att säga förlåt till mig. Ännu en gång oavsiktligt.
-Har redan tröttnat på den här utmaningen men den roade mig iallafall.

Nu ska jag utmana också men jag utmanar inte så många för jag har ingen ork. Men ja:
www.dansarah.blogg.se
www.Kenzaa.blogg.se - haha, fast ja, detta var mest på skämt
www.kajsaellida.blogg.se

 Tre personer får räcka!

Sådär, mission/challenge complete. Det var riktigt fruktigt tycker jag. Vet dock inte om de sanningarna var något att ha men ja, höhöh, för de läsare som inte känner mig så har ni blivit 7 sanningar om Danne, rikare.

Ska snart pallra mig hem från Emma. Har kollat på en svensk film denna afton. Klassfesten heter den som ni säkert känner till. Ingen höjdare men inte heller värd att dissa. Så ett godkänt filmbetyg får det bli.
Imorgon åker jag med morsan och syrran till lund för att vara grym på stan och köpa massa mat-ingredienser.
Well, saken är den att mammas tema på maten denna veckan är asiatisk mat och det som behövs finns inte närmre än krydd butikerna i lund + att jag ska träffa mäklaren till lägenheten och snacka om inflyttning osv. TUMMEN UPP!

Dags att traska nu, ha det bra allesamman!

Rejäl update!

burk.

Sådär, nu har man socialiserat sig med familjen och avverkat en melodifestivals deltävling. Plågsamt var det då det mesta av musiken var lika bra som banan och salt är gott tillsammans. Tyckte dock om Lasse Lindhs låt.
Fick lite sommarvibes där ja! Och dessutom favvoriserade jag nog också för att jag varit hans bandvärd förr förra sommaren. Just ja, jag tyckte om Jennifer Brown också. Två helt godkända låtar som hamnar sist.
Fast vafan, vad kan man förvänta sig när det är hela folket som röstar och majoriteten av all musik som är med är iq-befriad.

Hoho!

Jag tror faktiskt att jag redan saknar mina kära vänner i Lund, men alla har ju åkt hem nu till respektive places och det är ju inte så lätt att träffas på lovet då folket bor utspridda över hela Sverige plus en dansk. Di ie dajligt!

Har börjat fundera på inredning osv till lägenheten. Vettefan vad som skall göras. Antingen kör jag på någon jäkla mainstream design eller så kör jag "apartment a la Daniel aka Twatski aka Happy Feet aka Husch- design".
Usch ja, snart börjar det stora jobbet och frågan är om jag är man nog för att utföra något så händigt som att måla, snickra och bära. Äh, vafan, sålänge jag har två druvor och en banan där nere så bör jag ju vara tillräckligt man för jobbet.
 Det spanska klimatet gjorde mig nog lite wacko!

 Min mormor är en söt bull-mormor. Vilket innebär att hon är en sådan mormor som bjuder på saft/kaffe och tårta/bullar.

Det är riktigt great att sitta vid syrrans dator för då hittar man unreleased pics som jag aldrig fått se innan. Så nu när hon ändå inte är här hos fash så passar jag på att ladda upp lite bilder, kanske tråk för er men för mig är det great!

Hummhumm, kan förresten berätta om gårdagen. Så jävla bra var dagen! Skola först, började med streetkoreografin till sommarshowen och det blir James Bond-tema och vi kommer dansa mycket house! SSSNIIICE!
Gungeli gung i kroppen och ett nice sound.

Sedan hade vi research om olika snubbar och en kärring på historie-lektionen. Jag grupperades med Christoffer och Julia och vår redovisning var jävligt fet!

Här kommer ett citat av killen som vi redovisade om.
"Bara dina vänner stjäl dina böcker"- Voltaire

Så sant, så sant!

 Jag och lil'sis körde på naket när vi var i Spain. Och förresten, som jag nu kan se på bilden så hade jag inte utvecklat mina bröstmuskler när vi var där. Tänk att jag inte kunde mata alla små fåglar med bröstmjölk på den tiden. Höhöh-höh.

Dagen (gårdagen då alltså) fortsatte genom att jag och Ina gick till Espresso House, vart annars.., tillsammans med Bella, Choffsen och Frida. Snackade om ditten och datten tills alla var tvungna att dra. Jag och Ina åkte hem till henne, gjorde tacos och sedan drog vi in till stan igen för att kolla på film. Ville se Under taket lyser stjärnorna men det fick bli Rosa pantern 2 för den låg bättre till i tiden. Vi hade iallafall tur för de hade utlottning bland alla som skulle se panterfilmen och man vann biobiljetter. Ina var en av de lyckliga vinnarna men Kimia som följde med, blev nog gladare än vinnaren själv.

Kollade på filmen och min inställning från början var: Vafan är det här för skit. Hatade första rosa panter filmen så varför skulle jag gilla denna.
Efter filmen var min inställning: Okej då, den var väl ganska rolig ändå.

Förresten sa de en rolig sak i filmen. Huvudpersonen sa till en japan: din lilla guling som inte ens kan se över ratten.
Då vände sig ganska många i salongen och glodde på mig för att se om jag tog illa vid mig men nej, jag tyckte faktiskt det var jävligt roligt och skrattade oavbrutet i fem minuter.

Efter filmen blev det till att säga hejdå till Ina och sedan stack vi hem till Kimia och kollade på Battle Royale 2. Både jag och Kimia konstaterade att den var väldigt mycket sämre än ettan. Banan på den alltså.

 Men fet bild! Syrran har lekt med sin mobil och retuscherat minsann minsann.

Innan jag slutar blogga så tänkte jag bara tillägga att jag vädret idag var härligt och vår-aktigt. Hoppas bara snön smälter snart så jag slipper halka runt på stan.

Tjohejs folk! Nästa inlägg blir när det blir!


Good new.. followed by bad news

Bllooouuurrrrgg...

Är riktigt jäkla happyface och sadface. Kan tyckas verka som en konstig blandning men ack nej, den fungerar faktiskt.
Först till det som gör mig happyface - Jag har köpt en lägenhet och står som ägare till en etta dårrå! GOTT FOLK, var inte det en god nyhet så säg vad som kan räknas till den kategorin?

Sedan till the bad part. Någon har snott min mobiltelefon som jag tillochmed visade på bild här på bloggen för ett tag sedan. Grrraaaaah! säger jag på den personen som snott den. Dumma banan-idiot!

Känner verkligen hur mitt bloggsug går upp och ner hela tiden. Har inte hunnit med att blogga så mycket nu på sistone bara pga prov som tagit upp mycket tid och för lite blogg entusiasm. Får skärpa till mig!

 Hittade denna bild från nians skolavslutning, på min systers dator. Vilken modell och snacka om att snubben på bilden är fruktig! *skämt åsido*

Snart ska jag ha en helt vanlig hederlig svensson-svensson kväll med familjen Persson-Kellander och kolla melodifestivalen. Det blir la trevligt.

Skriver förmodligen mer sedan om det inte dyker upp något roligare/viktigare!

Så länge får ni ha det finfint!

Dance dance dance.

I'm fallin in love with your favourite song, I'm gonna sing all night long..

Det var en rad ur den superbialt bra låten Dance with somebody av Mando Diao. Har alltså kommit hem från Sarah nu. Skrev förresten ett gästinlägg i hennes blogg vilket är värt att läsa tycker jag, www.dansarah.blogg.se.

Sådär, men nu ska jag storsatsa på min egen blogg igen. Så kära läsare, svik mig inte nu!

Igår såg vi (vad jag tycker) en otroligt bra dansföreställning. Quo Vadis? som föreställningen heter, handlar om all förstörelse i världen och barns svåra situationer världen över. Mycket rörande måste jag då säga. Blev lite tårar då och då måste jag medge.

 tribute till sarah och min katt Sam!

Idag har jag då varit hos kvinnan på bilden och trevligt var det. Käkade kyckling som kom från alla vårat älskade Coop. Det var gott iallafall. Riset var också gott men mosigt som hell!

Sedan blev det en tripp till Donken. Är folk förvånade? Näpp, trodde väl det jag.
Till Klostergården dårrå och jag klev in i duschen på dirren. Tänkte faktiskt plugga matte snart då jag har prov på torsdag och ligger bak som attan men det sket sig för smart som jag är så har jag återigen tappat bort min mattebok och häfte. Bra Daniel, BRA..!

Tänkte börja dra mig nu för jag märker att inlägget tappar sin charm, om det nu har/ har haft det.

Godnatt people! Sleep tight.

utfyllnad

snowflakes

Blääh vad jag inte tycker om att det snöar och blä för att jag suger på att uppdatera. Eller egentligen inte men höhöh på det.
Är hos Sarah för tillfället och kommer uppdatera bloggen när jag kommer "hem". Till Klostergården då med andra ord.

läs senare vet ja!

Lördag kvällar med pajer och maränger.

Now I know...

Hej alla! Glada som sura, tjocka som smala, vita som gula som svarta, bananer som papayas.
Ja ni fattar.

Tänkte hålla min blogg i trim, vilket jag inte lyckades med de förra.
Hur ska jag börja dagen/gårdagen?

Stack till min käre vän Emma vid tolv mellan fredagen och lördagen. Satt och snackade utomhus en stund innan vi gick in på hennes rum och blev nostalgiska. Kollade på gamla Pippi Långstrump filmer och kommenterade friskt!
Somnade till en stund och stack vid fyra snåret. Hem och lägga sig på dirren.

 Jag tänkte locka till bloggen ännu fler kommentarer nu genom att lägga ut en top-secret picture av när jag var ca 11 eller 12 år och körde på någon gammeldags frisyr. Nu gott folk, bör ni kommentera detta hår, denna klädsel och katten. Maha!

Hömm hömm.
Idag vaknade jag väldigt sent. Gött som fan vare!
Låg och kollade på teve och såpor väldigt länge innan jag gick och duschade, fixa till mig och sedan kom då min käre Kotte tillslut. Kärt återseende. För er som inte vet varför hon kallas Kotten så är det för att någon gång i åttan så sa hon att hon skulle raka av sig håret och då föreställde jag mig henne med en urgröpt igelkott på huvudet vilket ledde till smeknamnet Kotten!

Chillade lite, drack te och sedan gick vi och handlade maaaauuudd. Kom hem, lagade paj och åt sedan den.
Dock glömde vi äggen men trotsdet så blev den skitgod.

Sedan fixa vi till en fet Marängsviss (stavas det så?) och var återigen på krängar banan.
Kollade på melodifestivalen som är en av de få traditioner som hålls hos familjen Lönnkvist (morsan). Trevligt värre!

Dags för Kotten att åka hem med buss, men insåg mycket snart att vi hade kollat fel på tabellen. FOOOCKK!
Så hon ringde "Buss-Jenny". Denne Jenny kan beskrivas som en jobbig röst som skall ge information om busstider runtom i Skåne MEN hon är seg och fattar inte annat än när man över-artikulerar.

Hon blev hursomhelst hämtad av sin snälla mother.





  Sitter ju vid morsans dator nu så jag passar på att ladda upp lite old pics! Överst är det jag sommaren mellan åttan och nian. Andra bilden är jag i sjuan, något rund och något svettig?. Sedan nu denna tredje bilden föreställer great folks från Camp 07 som jag diggade som fan!

Kommer bilder från denna lördagskväll så småningom när Kotten lagt in de på sin dator.
Så länge säger jag : So long folks! Kommentera, läs, och vänta på nästa inlägg.

Bort med kalufsen

.. b a n a n a n a s

Hej gott folk!
Ännu en dag med fler härliga inlägg om mitt suckish och great liv.
Idag hade jag tillslut mitt historie prov. Kunde det inte ha gått lite sämre? Nej det kunde det inte. Jag och det provet ligger på botten av botten. Tänk er då hur kass det gick.

MEN! Vi hade street idag. Det var kul som fan (vad annars?). Fick veta temat till Sommarshowen. Just ja, har inte nämnt det innan men vår klass kommer få göra streetnumret i år och det är vi (åtminstone jag) happy face för.
Åter till temat. Det blir Bond. James Bond. Tycker att vi fick ett utmärkt tema till vårt nummer.

 

Sitter vid min systers dator. Den är fet! Vill ha den. Har iallafall tagit massa bilder på mig själv i brist på annat och alla som läser bloggen behöver ju något fint att titta på också. Haha - på det.

Klippte mig idag. Hos snälla frisören Johanna. Trevlig kvinna det! och så är hon ju bra på det där med hår också.
Hursomhelst blev jag nöjd. Skult is the shit! Dock ser jag ut att kunna heta lucifer i mitt nya hår men det kan ju vara bra det också.

Usch, tänker fortfarande på det där provet. Släng dig i väggen vill jag säga till läraren. Dels för att historiefilmerna jag fick låna av honom inte fungerade och dels för att han kan käka banananas!

 Rynkor är ett tecken på när övermognad är på ingång.

 Spirit fingers också!

Ser ni, jag är ju bäst på webcam lekar! Okej, lät jävligt kinky där men skitsamma. Jag menar inte så som ni eller jag tror.
Men ja, jag har roat mig tillräckligt nu. Nu ser ni ju förresten resultatet av hur håret ser ut när kalufsen rök.

Ska bara säga att Kajsa Thörn aka Kt aka Kraxiski är en söt morot. Hoho!

Mer blogg inom kort!

Ostpajer!

Ap tand.

Någon som kan säga mig hur man ändrar textsnitt, storlek osv för jag tycker bloggtexten är ganska tråkig. Hoho.
Förresten, jag sade ju att jag skulle lägga in ett inlägg till och man ska hålla vad man lovat (som jag lärt mig av min kära moder).

Det vankas stora och ja, då menar jag stora med fet stil, planer inför sommaren! Förmodligen blir det för det mesta som vanligt, massa sol, chill, tivolirock, marknad, och allt det där krimskramset som alla blekfeta och även trådsmala svennar älskar. Inklusive alla andra.
Ska hålla sommarkurser i dans för kids tillsammans med Ina och Elin! Intresse anmälningar har redan lämnats in och vi är ju självklart happfaces för detta. Dessutom blir det nog festivalen S!esta i år och förmodligen "Peace&Love" också. Vore fett iallafall.

 Fan vad jag saknar er! Sånt kul flum vi var och ÄR!

Blev lite nostalgisk nyss kände jag. Ungefär som en pepparkaka. Apropå pepparkaka, så kan jag ju berätta att jag som liten blev kallad för pepparkakan av mina dagisfröknar och de andra barnen. Tycker det var ganska roligt och smått rasistiskt, haha.

På lördag ser planen great ut! Då blir det Ostpajs bak med Kotten (bilden, i mitten) som jag inte träffat sedan den 15:e augusti vilket är helt sjukt! Sån tid som hunnit gå. Kommer bli ett roligt återseende.


Backar bandet lite igen nu till the great training. Alltså koreografin. Gick rätt bra tycker jag! Förresten, sorry till er som var där för att jag inte hunnit ta med mig mixen. Men imorgon ska ju Jesper ge mig en tom cd så att det fixar sig.
Kurre på det alltså!
Filmade det också. Jag ser fan för djävlig ut när jag dansar. Usch usch! Måste bli en rejäl ändring på det tycker jag.

Dags att plugga historia och svenska. Tråk som fan och jag fattar inget. Karl hit och Gustaf Vasa dit. Orkar inte!


Nu klappar hjärtat både starkt och vilt


För bloggen.

En chilledill dag!

Great! Vaknade imorse och var som vanligt trött som f*n. Dock blev jag mycket piggare när jag kom på att jag faktiskt flyttat till Lund nu och inte behöver åka så långt. Blev till att käka frulle och sedan drog jag mig ut.
Cyklade för första gången i Lund och jag lyckades åka åt fel håll. Hahha, kände mig ganska patetisk när jag insåg det och bestämde mig för att följa efter en annan cyklist som jag tyckte såg ut som någon studerande. Hittade rätt då!

Lyckades hursomhelst genomgå ännu en skoldag som gick väldigt fort. Blir alltid lika förvånad.
Jazz tekniken gick väldigt bra! För en gångs skull. Som ni kanske minns så fick jag underkänt på förra lektionen för att jag inte kunde övningarna men denna veckan var hon jättenöjd med oss allihop. Great!

Blir förmodligen ett inlägg till senare. Snart blir det träning inför koreografin. Ska bli riktigt nice.
Ska dessutom hälsa från Anna att hon är bäst i världen. Och ja, hon är nästbäst. Efter koreanen.

Inlägg soon! Read it!

ett blogg, två blogg, tre blogg.. osv

Snarka loss!

Så var det alltså dags för ännu ett bitterljuvt inlägg i bloggen. Börjar bli riktigt bra på det här med att blogga.
Dessutom har jag läst massa andra bloggar idag vilket gjorde mig glad.

Har haft en riktig pain in the ass natt/morgon. Detta tack vare att jag drömde om Anita (min gamla mentor) och att hon hoppade omkring bland höstlöv på Kiviks skolgård (min skola från lågstadiet). Och hon hade en väldigt creepy barnröst som fick blodet att isa sig. Både i drömmen och i verkligheten, haha.

Trött som ett blåbär när jag vaknade men tog mig trots detta upp. Kom in till Lund och gjorde något avvikande för en gångs skull. Åkte till Klostergården istället för att lämna mina saker. Flyttade ju in i det där rummet idag.

Hann tyvärr bara lämna sakerna innan jag var tvungen att dra till skolan. Och så fortlöpte skoldagen.

Blev en tur till Donken sedan. Usch och blä på mig. Borde inte gå på såna ställen. Man mår inte bra och maten är inte fresh. Men kan trots det inte motstå en Big Mac som faktiskt inte är särskilt big utan snarare small.

Desto trevligare blev det när jag m. fl drog hem till Kimia -för att plugga historia.
Gick hyfsat bra men märkte att alla egentligen var för trötta för något så pass seriöst. Var iallafall mys då Kimias mamma kom med chips och godis till oss. Dessutom lagade hon tacos. Sån schysst morsa!
Alla blev ganska happyface. Kan du gott hälsa till din mamma, Kimia!

 
Dagens bild tillägnas Liridona aka Donna.

Nu är jag alltså på Klostergården, Nordanvägen 3C, och bara ligger och tar det chill as they say.
Var på upptäcktsfärd innan när jag hade åkt buss ner hit. Hittade ett par intressanta saker.
Bland annat ett Coop, ett Netto och ett bageri. Alla var samlade på en och samma plats. Måste säga att Klostergården lever upp till sitt forna rykte som ett jobbigt bostadsområde. Fast har förmodligen blivit ganska mycket bättre på sistone.

Måste verkligen ta tag i mitt liv och plugga matte, historia och svenska men orkar eller gör jag det? Nej.
Måste skärpa mig! Förresten, skärpa? Vad kommer det ifrån? Menade man att man skulle dra åt skärpet runt midjan hårdare eller menade man att man skulle slå sig själv med ett skärp? Fan vad knas egentligen.

Tror faktiskt jag ska titta på historie filmen jag fått låna av läraren. KUL!... Gustaf Vasa tror jag den heter.

Sov gott folks! Glöm inte att kommentera för då blir jag gladare än gladast!

Flytt rimmar på pytt.

Knarka knark och droga droger - bör du göra om du inte är en banan.

Har läst lite bloggar idag. Upptäckte hur bra en vissa var och andra en aning sämre. Oturligt nog hade min hamnat bland de sämre, men icke gör det något för jag har ju trots allt en trogen skara läsare om man ska kolla blogg statistik!

Råkade av misstag döda en spindel för inte alltför längesedan. Imorgon blir det alltså regn gott folk.
Har en aning dåligt samvete nu... eller inte förresten..
Hursomhelst var det en fet äcklig spindel och den förtjänade att dö den död den dog. Hade ju inte kunnat sova inatt annars och det hade faktiskt varit värre (för folket som skall träffa mig imorgon).

Blir flytt imorgon alltså. Tanken var ju att jag skulle flyttat today men nej, då hade jag inte kunnat ta med mig datorn och som den nörd jag faktiskt är så skulle det vara ett otänkbart scenario!

Nej men to be honest, jag är glad som kattsigen (eller heter det kattsingen?). Oavsett vad så är det som sagt happydappy-thing och jag slipper pendla och må dåligt. Fast, känns ju konstigt. Måste börja laga mat själv igen och vad jag minns så sög jag på det när jag bodde i Nilstorp med Christoffer och Josef några månader. Blir en utmaning.

Nu kallar historia-läxan. Plugg om Gustaf Vasa och hans magiska flygande matta. Eller inte.

Godnatt godnatt!

Lite bilder för att göra er glada:

Hej Daniel, Hej Ronja!


Två bananer på studie besök i tjejernas omklädningsrum. Haha, och med två bananer menar jag inte Agnes på bilden utan att jag var där och fotade samt Christoffer som står och fånar sig på bilden. Hoho.


Wannabe-gangster Daniel in school. Lägg dags nu förresten.

Peace out!


Gräslig låt på ingång!

Nu så; Här är en annan video.



Nu ska jag ge er läsare ett riktigt ansiktslyft! Här är en gräslig låt med en gräslig unge som sjunger.
Anledningen till att jag lägger ut den är för de som missat hur jag fular mig i videon som bakgrundsdansare.
HA-HA-moment!

Och ja, nu följer det riktiga blogginlägget..

Godmorgon god middag god kväll

Okej, det gick inte särskilt bra med videon ser jag nu. Orkar inte ta bort. Fan också!!! Eller något.

har dock goda nyheter. Ska flytta in till Lund igen på tisdag och det blir jättehärligt. Var och träffade killen jag ska bo hos igår eftermiddag och han var jättetrevlig så tills jag hittar lägenhet så kan jag nog stå ut med att bo inneboende.

idag har vi haft projektdag i skolan. Icke så roligt. Fast ändå ganska intressant. Såg någon film som heter "Krama mig". Inte särskilt bra, men dock ganska bra frågor att diskutera enligt mig. Klassen var ganska engagerad. För en gångs skull så höll sig klassen ganska aktiv och ändå koncentrerad. Ho-ho! Congrats till lärarna.

Pallar inte skriva mer nu, som ni ser så är det ett jättetråkigt inlägg.

God eftermiddag och afton, gott folk!

Första bloggvideon?

 Om det blir som jag hade tänkt mig så kommer det laddas upp ett videoklipp med Bob Dylan - Hurricane som är fett jävla bra men annars så är det tråk!

RSS 2.0