Matte patte, balett svett, fest pest, spya krya

Go-o-glad! Eller kanske Googlad?

Dagens rubrik är aning knas men jag kom på det på vägen hem igår.

Ser nu att min blogg varit "inaktiv" i över en vecka och det är fan synd och skam! Nu ska jag aktivera mig igen.

Har hänt en hel del på sistone. Bara för att nämna allting lite hastigt:
- Brännbollsfesten förra helgen var succé!
- Har fått Vg i balett!
- Skadade min höft, eller höft kulan förflyttade sig och åkte tillbaks igen i måndags, vilket gjorde att jag fick göra min uppdansning handikappad. That sucked men nu är jag nöjd!
- Min käre vän Sarah har fått en spark på halsen av misstag under en träning till sommarshowen. Akuten för henne..
- Detta har varit sista vanliga skolveckan för oss på ldmg. Nästa vecka inleds projektveckor och detta innebär att vi slutar klockan 13 varje dag nu som senast. HÄRLIGT!

Så, humm jag tänkte kommentera några händelser. Höftproblemet suger apa och jag är skitförbannad för det.
Dock är det inte värre än för Sarah som jag verkligen hoppas kryar på sig och blir rejält frisk!

Just ja, fick ett G på mitt matteprov också! Det var jag jäkligt glad för eftersom matte är mitt sämsta ämne och jag var säker på att IG skulle bli utgången för kapitel fem i Matematikkurs A.

Idag var jag på jobbintervju! Gick väldigt bra verkar det som! Kommer undervisa i Contemporary dance nästa termin på en studio i Hjärup. Ska bli fett skoj!

*****Här skulle det funnits en bild men det blev inte så så nu är jag ledsen i örat******

Det som inte var lika kul var att när jag hade tagit en kort fika med Råny-rånet (Ronja) så gick jag mot skolan och hade ont i hela magen och lungorna och revben och allt. Fyfan. Inte nog med det så öppnar sig mina spottkörtlar när jag är på Stortorget och det börjar rinna ut massa saker från magen. Typ som spya fast inte riktigt. Folk kollade konstigt vilket man förstår men frågan är om de kanske var lite sugna på att få slicka upp det?

Gick vidare mot skolan och fick lägga mig ner på golvet och vila. Detta var alltså när skolan slutat men Christoffer och Anna var där och tränade pardans så jag lade mig där inne och glodde på dem. Mådde bättre efter ett tag och jag och Anna gick och käkade på en mys-thai-restaurang. Hon var tuff och åt ute för första gången under hela skolåret.
RIktigt jävla sjukt att hon klarat sig utan det så länge.

Åkte hem och satte mig vid datorn och har ännu inte släppt skärmen ur sikte.
Ska ta och pumsa nu! Sov gott allihop och detta hoppas jag dög som ett "återuppkallnings" inlägg.


försenat:dragosta din ...

OBS! Detta inlägg skulle lagts upp igår men då fiddade sig bloggen och turligt nog så sparades det på datorn iallafall.
Så här är lite försenad extra läsning!

dragosta din tei.. hey..hey..HEY!

Då var det dags för ännu ett av mina underbara inlägg.

Dagen har inte varit något vidare förutom på jazzlektionen där alla började brinna i benen! Okej, inte bokstavligen men nog var alla på topp ännu en vecka på denna lektion.

Sedan stack vi ner till the citypark aka Stadsparken för att (vad vi trodde) spela brännboll men icke sa nicke. När man kommer fram så visar det sig att virrpannan KARSTEN aka Kerstin (idrotts och modernlärare) har glömt bollen!
Way to go Karsten.
Så istället tvingades vi springa 2 km, vilket inte är särskilt mycket, men jobbigt blir det när man endast hade med sig converse-liknande skor och varma jäkla mjukisbyxor. Usch och tvi!
Sedan stannade vi kvar för att sola, ha uppvisning för alla människor som gick förbi.. eller inte riktigt.



Tillbaks till skolan för att sedan sitta där några timmar. Vidare till Kilians kebab-place, där jag unt mina comrades har blivit stammisar.

Hem till Anna med Sarah och Christoffer. Jahapp. Somnade hemma hos henne tack vare att de (Chrille och Annapanna) skulle välja latin och samba och jag vet inte alt-musik till ett uppträdande. Fyfan vad jag hatar sådan musik! Förlåt..

Vaknade och ar tvungen att åka hem. Nu sitter man här och är deppad trots att man inte vet varför.
Buhuu, buhu *cut-cutcut*

Snart är det iallafall lång helg och det tackar man inte nej till precis.
Planerna är att festa loss tre dagar i streck och egentligen är detta utan någon vidare mening, men då har man ännu något att lägga i minnes/icke-minnes bagaget.

Nu borde jag skriva slutklämmen och skriva något av värde så vad skulle det vara?
Att jag borde döpa om mig till Burger-King McDonald kanske?

Lyssnar på en feting skön låt nu. Snow Patrol - Run. Den får fem av fem toasters!

Det var allt för denna boliblogg-gång!
Tack och hej folk!

PS. Både jag och Anna får ett poäng i hurtighetstävlingen för att vi sprang medans det var folk som gick under 2km-rundan idag. Ställning: Anna 3   Daniel 2

Om en pojke

the track.

Tillbaks nu! Läste nyss inlägget Anna fick skriva här på bloggen. Min skånska är bäst ska hon veta och alla andra också för den delen.



Sommaren närmar sig lika snabbt som banananasen mognar.  Såhär fin är det i Kivik. Eller var. Och nu håller jag på att försöka väva ihop trådarna igen så att jag slipper ha massa bråk och bekymmer i sommar. Vill bara kunna ha roligt utan att behöva tänka på massa jobbiga och onödiga grejer.

Denna helg har varit väldigt givande utan att det nödvändigtvis har hänt något. Har mest tagit det lugnt, sovit länge, spelat massa spel, ätit fash och mush mat (har varit hos de båda) och även sett Eurovision Song Contest.
Måste kommentera det lite faktiskt. Norges bidrag var fruktansvärt jobbigt och gnälligt. Nej, tacka vet ja Armenien, Island och även den slampiga-ukrainskan som satte sprätt på den här tävlingen. Sverige borde ha kommit bättre till men någon jättebra låt är det nog inte. Fast inte dålig heller.
Jag frågade mamma om den ena kvinnan i Israels bidrag var en transvestit. Då fick jag världens roligaste svar:
"men Daniel, alla kvinnor i Israel ser ut så". Hahahha, fattar att hon inte menade att alla såg ut som transvestiter i Israel men tajmingen var så jävla klockren!

 jag och syrran, sommaren 07

idag har jag svullstat Ben&Jerrys, Chocolate Fudge Brownie, så dog så god. Humm.
Kollade på lite repriser som jag alltid gör på söndagarna och så har jag även hunnit läsa lite av mina adoptionspapper.
Ska påbörja min research lite nu. Försöka komma i kontakt med mina biologiska föräldrar. Det blir spännande.
Läste en rolig bit som min fostermamma hade skrivit: Rei-Mee Yang (mitt koreanska namn) gillar att dansa och nynna. Han älskar att titta på film och tecknat. Rei-Mee tycker inte om att vara ensam och visar tecken på en stark vilja.
(detta översatte jag från engelska och som i sin tur hade blivit översatt från koreanska).

Tyckte det var intressant att läsa. Det märks att det är jag som var den där pojken för 16 år sedan.
Det där med dansen var också kul att läsa. Tänka sig att det just var dans jag skulle hålla på med senare i mitt liv.

Fanns även två brev som mamma och pappa skrivit (alltså mina adoptiv och enda föräldrar jag någonsin kommer ha).
I det ena stod det från när jag precis hade kommit till Sverige och det står att jag inte kunde gå fortfarande vilket var ovanligt för ett barn på nästan två år. Dock kröp jag riktigt fort och min favoritlek var race genom korridoren hemma på Landgången 7 (mitt första hem i Östersund).
"Daniel tycker även om att dansa sittandes för hela familjen när alla är samlade och vill gärna att alla applåderar mycket när han uppträder". Så stod det ordagrant i deras brev och det låter så jäkla knas att jag tyckte om det redan som liten.

Nej, nu ska jag inte skriva mer. Sängen och morgondagen kallar! Sov gott människor!

Gästbloggare: Anna kungen Granström

You were always on my mind...
Ja, det var någon som sjöng på den alldeles nyss.

Daniel säger att alla asiater är dumma i huvudet. Då får jag damp. Jag tror det är enda gången jag har blivit irriterad på den snälla, generösa, gulliga och helt knäppa i huvudet lilla filuren. Det är ju helt omöjligt att typ halva världen kan dras över en kam. Fan asså. Som tur var skämtade han, säger han iallafall. Jag hoppas det annars ska jag giva han på moppo!

Idag har vart en grymt slö dag. Modernlektionen spenderades på en solstol. Nu kanske alla tror att vi har legat och stekt i solen, men nej! Vi låg i S1S2 med fötterna upp i taket. Daniel hoppade omkring som vanligt med sin stol (:

Jag måste också passa på att hälsa till alla hans kompisar som läser. Jag kan några namn faktiskt (stolt)!
Heej kajsa! Halloj Clara. Tjenare Kajsa nr 2 ;) och bajs Klara 2 :D Hej alltså :) Jag kunde bara inte komma på något nytt sätt att hälsa på. Kanske är ni skåningar som säger Haaj? Eller är ni som Dannebanne(nan) som försöker härma skånska men egentligen är lika dålig som jag är. Säg inget, han kanske blir sur!

Läs min blogg!!! Annars...

http://annagranstrm.blogg.se


Hurtigt som fan!

Hurtig banananas!

Jag städade nyss och hell yeah vad jag borde få poäng i hurtighet. Anna (just ja, hon har en mycket underhållande blogg numera: www.annagranstrm.blogg.se) bad mig att promenera eller sticka ut och jogga med henne i eftermiddags.
Lat som jag är glodde jag på henne, slängde en kommentar om hurtiga människor och sedan gick jag och krängde ca 8 mackor med ost och gurka.
Men nu när man städat så borde jag få hurtighetspoäng. Så okej, ni läsare ska få följa mitt nya hurtiga liv.

Jag började på 0 poäng och nu har jag fått mitt första efter diskningen.
Daniel (11/5): 1 poäng.
Anna: hon får också vara omedvetandes med på detta: 2 poäng då hon lagade en påhittad soppa idag (enligt hennes blogginlägg och så tog hon dessutom den där dumma promenaden.

 Det här var det somrigaste och hurtigaste jag kunde hitta bland mina bilder.

Tittar på Natt-Tv på kanalen S-teve nu. Så jävla nice, och dessutom så är det ju Kimias brorsa och hans kompis som leder det.
Apropå det, Keyvan (Kimias bror) ringde mig tre gånger innan ikväll för att han inte visste vart Kimia var och han verkade ha jävligt mycket panik. Fattade inte riktigt varför han lät så stressad då men så såg jag ju nu att programmet började vid nio och det sänds live så man kan ju fatta varför han var stressad.
Ni bör titta någon gång. Mycket bra program och de lottar ut två tavlor ikväll och den ena vill fanemej jag ha men då måste man svara på frågan: Vem publicerade nakenbilder på Christer Pettersson år 1990?
WTF, men får väl googla och se.

Ska kolla lite till på programmet nu och gå och lägga mig. Har dock sovmorgon till elva imorgon vilket är nice nice!

So long banana-fuckers!

Stenshuvud med maniacs.

Från utflykt till inflykt.

Uppdaterar nu bloggen med lite bilder från utflykten som D1 och M1 hade tillsammans ute på Stenshuvud vid mina hemtrakter. Trevligt värre! För att jag ska göra något roligt som möjligtvis kan få mig på lite bättre humör än vad jag är så ska jag skriva denna blogg som att det vore en nyhets rapport. VARNAR FÖR ETT JÄVLIGT DRYGT SKRIVET INLÄGG!

God kväll!
I torsdags förmiddag åkte Lunds Dans o Musikals första årselever på en utflykt till Stenshuvud. Ett naturreservat som ligger på Skånes östkust.

Danneep.blogg.se's reporter Daniel/Danne var på plats för att visa dessa unika bilder.

 Dansettan placerades längst bak då deras sång kunskaper störde hela sällskapet.

Vandringen var lång men vädret var stabilt trots de oroväckande molnen som kunde skådas på himlen.
Efter att ha kommit fram till ett utställningsrum på Stenshuvud som kallas Naturum fick hela skolensemblen stanna för att fika.

 Vid tidigt stadie skapades mat grupperingar som inte varade längre än en liten stund.

 Daniel kunde även få en bild på en av de andra grupperna där även en cp-skadad man (längst till höger)hade satt sig ned för att vara med. Namn på denna man kunde inte uppges men han var tydligt förrvirrad och hjälp fick tillkallas då han blev aggressiv.

 En flicka i blå jacka  som egentligen är en förrymd brottsling från en ungdomsanstalt hade rymt för att få delta i en ute dag med Lunds Dans o Musikal elever.

De skumma eleverna gick vidare mot stranden för att fortsätta sin vansinnes färd.

 
Kulturnyheterna:
Denna halvnakna kvinna förde sig oanständigt på Stenshuvuds strand och ofredade personal med elever.

 Två andra flickor kom helt plötsligt upp ur havet och även de har nu anmälts för ofredande.

Efter bad-utflykten åkte eleverna vidare till ett ny plats att upptäcka som vi på danneep.blogg tyvärr inte kommer ihåg vad det hette.

Vädret.
Stenområdet på Österlen där LDMG-eleverna befann sig ett tag var riktigt blåsigt. SMHI uppger att det inte är något fel på vädret men att det kan vara bra att veta att man bör vara försiktig vid kanter, så att man inte trillar ner.

 Mycket söta Karolina Arrenius var en av de som var med på utflykten. Till danneep.blogg säger hon "kul att klassen förts ihop lite av utflykten".

 Musikal eleverna blev särskilt förtjusta i den nya platsen som skolan begav sig till. Blåsigt som tusan och man kunde nästan luta sig så mycket det blåste. Vinden kunde hålla uppe kroppsmassa ganska väl.
Kan även säga att det var massa stenar där som skulle föreställa "upplevelsen".


 Blåsigt som tusan minsann.

Vandringen fortsatte ner mot en hamn där samtliga köpte glass. Därefter traskades det tillbaks till bussen och danneep.blogg.se fick ta del av hetsiga kampsånger och lekar framförallt ledda av bl.a Daniel Bentzén, Christoffer Persson och Jessika Ernvik.

Sporten.
En "Gissa vilken låt det är" hölls under resan hem mot Lund och vinnare blev musikalklassen med poängen 6-3 mot dansarna.

Vi tackar er för ert engagemang att läsa hela denna jobbiga och dryga rapport och önskar eder en underbar kväll.

 Reporter: Daniel Persson


Sleeping bell.

a little lucky-hit tonight, I can use it..

Fyfan vad allting fittar (ursäkta utrycket) hela tiden. Men tänker inte klaga här i bloggen för jag ska istället slänga en tanke på de fattiga barnen i Afrika.

Lyssnade på Thomas Di Leva innan. Riktig jävla knasboll och hans musik var likaså. Dock är han ganska tuff.
Hans son heter Kosmo och jag vill att nästa katt vi skaffar ska heta Kosmos. Sweet!



Kolla, så där borde jag känna mig nu. På humör för att gå på McDonalds och vara riktigt äcklig och slemmig. Då skulle allt vara i sin naturliga ordning. Och dessutom har jag min fina röda sjal där som numera varit borta i kanske 3 månader eller något. Fan ta det! Dock hade jag den fula dans-o-musikal jackan på mig där. Fy fy fy vad ful!

Har varit något negativ trots att jag inte skulle vara det. Fy på bobben.

Imorgon ska man då alltså tillbaks till balettbanangrejset. Får se hur det kommer gå men är ändå ganska taggad. Snart uppdansning så då måste man vara någorlunda fit for fight.
Torsdag är det uppdansning i jazzteknik och näst nästa i balett. GREAT!
Sedan är det ungefär som att man har fått sommarlov för pressen är i princip helt över då!

Ska sova nu. Godnatt på er. Godnatt mister Tom.

Knaggligt.

Banananas!
'
Jag uppdaterade inte bloggen som utlovat igår. Tänker dock sluta ha dåligt samvete för det för det är ju egentligen ganska oväsentligt.

Har inte lyft my skinny bone ass från sängen idag. Vaknade vid klockan 12 och hade sovit klart. Sedan har jag legat här och tittat på tv samt ätit kakor. Yummy!

Ska snart ta mig en dusch då jag ser ut som en avdankad crack-hoe.
Sedan blir det in till stan med Ina och Ronja tills Christoffer kommer. Trevligt.

Saknar asian och the others at home för övrigt. Men snart ses vi!

Litet

Dåligt med uppdatering.

Det har varit riktigt dålig uppdatering denna vecka. Skriver mer sedan i eftermiddag eller ikväll. Får se vad det blir.
Har iallafall haft street nu, och numret till sommarshowen kommer bli riktigt nice måste jag säga.

Ska ha historie lektion nu.

Snälla snälla snälla snälla snälla snälla!!!

Sluta drömma om det ljuva livet...

Vet inte
vad som skall sägas. Det är inte långt kvar till sommarlovet och det ska bli så jävla roligt.
Fick igår klartecken på att jag får åka till Hultsfred så nu ska jag boka biljetter!
Sommarjobba med Ina och tjäna en hel del.
Åka till Stockholm, Sundsvall och Göteborg.
Denna sommaren kan inte, och kommer inte att gå fel!

Laddar upp en bildspecial med goodtime-pics.

Jag och Kotten är bäst!



En av de bästa konserterna jag varit på var Shout Out Louds på Kultur Mejeriet i Lund 07


Min förra klass några dagar innan vi slutade åttan. GROUWRR!


Camp 07. Fick dansa moderndans hela veckan och träffade även en av de som skulle bli en skolkamrat senare där. haha, snackar om Ellinor i musikal tvåan som är i mitten längst fram på bilden.


Sommar 06, varm, bra och jag var en tönt. Tummen upp!


En av de enda minnesvärda kvällarna sommaren 07. Annars sög den sommaren rätt mycket!

Imorgon är det skola igen och jag är inte taggad. Men samtidigt inte otaggad heller. Så jag antar att jag är väldigt lagom.
Har ett mål imorgon när jag står inne i balettsalen på morgonen och vill somna. "Jag står på en scen och 4000 pers tittar på mig" - haha, då kommer jag ju känna mig pressad att göra det perfekt.

Måste börja bli mer sparsam med pengar men vafan, det klser sig alltid på något vis.
Nu ska jag sova som en padda.
Godnatt gott folk! I veckan blir det blogvideos och nya bilder!

Valborg, Spotify, tankar

Valborg, Spotify och tankar.

Gårdagen var ju hel knas alltså! Var jättetrött i skolan och på jazztekniken var jag så nervös att jag skakade i hela kroppen.
Efter skolan satt jag och chillade med Ina i solen och sedan drog vi hem till mitt lilla mtv-crib och jag bytte om.
Stack till Linero där det var förfest. Trevligt som fan! Jag och Elin hade värsta springa ner för backen battlen.
Sedan promenerade hela sällskapet ner till Stadsparken där ferren var och hade varit i full gång hela dagen.
Stod där ett tag och ska jag vara helt ärlig så hade jag inte jätteroligt där först.
Men drog till tivolit som låg precis bredvid och åkte karuseller med bl.a Elin, Kimia, Anna och Christoffer. Så jävla fett alltså, haha, där åker man med sprit i magen och så åker man runt runt och ändå så känner man inte för att spy.
Var bra att vi åkte för direkt efter var jag pepp igen.
Tillbaks till parken och hela vårt stora jäkla sällskap tog sig till Mc Donalds på Mårtens torget vilket tog någon timme för att hela sällskapet skulle med. Käkade lite och tror aldrig den maten varit godare än vad den var då.
Kricke ropade alla till efterfest och vi följde med till Domkyrkan. Där satt Elin och Varij och nästan knullade vilket jag tyckte var obehagligt. Elin sa dessutom en jävligt ful men rolig sak: "Jag heter ju Berg i efternamn och du heter ju Varij i förnamn, det passar ihop eftersom att vargar jagar i bergen". HAHAHHAA tyckte det lät jävligt weird, haha.

Spotify
Vaknade, var bakis. Kollade en liten stund på Nils Karlsson pyssling som gick på tv4. Han är en jävla banananas-skalle.
Gick upp och fixade i lägenheten, städade, diskade, duschade och sa hejdå till Christoffer som sovit över från valborg då han inte kunde ta sig in där han skulle sova.
Fick cykla fort som fan till stationen sen för att ta ut pengar.
Sedan blev det åka tåg och ja, det var inte så jävla roligt då jag hela vägen från Malmö (där jag hade bytt från Lund) fick sitta bredvid en cpskadad pojke och no offence mot dem för de är säkert snälla men han var så jävla jobbig.

Kom tillslut fram och åkte hem. Käkade great middag, fick spotify av Vincent och det ska han ha ett stort tack för.
Har märkt att det programmet verkligen var bra för man hittar ju nästan vilken jäkla låt som helst.
Så skaffa det, ni som inte har det. Eller ja, lättare sagt än gjort men se till att få invites så blir ni ju glada eller något.

tankar.
Jaha, Valborg är för denna gång över. Lika bra det för jag vettefan vad det är för konstig högtid egentligen. Hela Lund var i extas och festen började redan igår morse och måste ändå säga att det kändes rätt mäktigt att se alla dessa människor tåga ner mot stadsparken.

Imorgon hoppas jag få en toppen dag med god mat. Mycket sömn och bara allt sånt som man vill ha.
Denna extra lediga dagen vi hade idag behövdes verkligen. Tycker dock synd om de som festade idag IGEN för det skulle jag aldrig pallat. Men det går säkert iallafall!

Dags att sova. Goodnight!

RSS 2.0