Stenshuvud med maniacs.

Från utflykt till inflykt.

Uppdaterar nu bloggen med lite bilder från utflykten som D1 och M1 hade tillsammans ute på Stenshuvud vid mina hemtrakter. Trevligt värre! För att jag ska göra något roligt som möjligtvis kan få mig på lite bättre humör än vad jag är så ska jag skriva denna blogg som att det vore en nyhets rapport. VARNAR FÖR ETT JÄVLIGT DRYGT SKRIVET INLÄGG!

God kväll!
I torsdags förmiddag åkte Lunds Dans o Musikals första årselever på en utflykt till Stenshuvud. Ett naturreservat som ligger på Skånes östkust.

Danneep.blogg.se's reporter Daniel/Danne var på plats för att visa dessa unika bilder.

 Dansettan placerades längst bak då deras sång kunskaper störde hela sällskapet.

Vandringen var lång men vädret var stabilt trots de oroväckande molnen som kunde skådas på himlen.
Efter att ha kommit fram till ett utställningsrum på Stenshuvud som kallas Naturum fick hela skolensemblen stanna för att fika.

 Vid tidigt stadie skapades mat grupperingar som inte varade längre än en liten stund.

 Daniel kunde även få en bild på en av de andra grupperna där även en cp-skadad man (längst till höger)hade satt sig ned för att vara med. Namn på denna man kunde inte uppges men han var tydligt förrvirrad och hjälp fick tillkallas då han blev aggressiv.

 En flicka i blå jacka  som egentligen är en förrymd brottsling från en ungdomsanstalt hade rymt för att få delta i en ute dag med Lunds Dans o Musikal elever.

De skumma eleverna gick vidare mot stranden för att fortsätta sin vansinnes färd.

 
Kulturnyheterna:
Denna halvnakna kvinna förde sig oanständigt på Stenshuvuds strand och ofredade personal med elever.

 Två andra flickor kom helt plötsligt upp ur havet och även de har nu anmälts för ofredande.

Efter bad-utflykten åkte eleverna vidare till ett ny plats att upptäcka som vi på danneep.blogg tyvärr inte kommer ihåg vad det hette.

Vädret.
Stenområdet på Österlen där LDMG-eleverna befann sig ett tag var riktigt blåsigt. SMHI uppger att det inte är något fel på vädret men att det kan vara bra att veta att man bör vara försiktig vid kanter, så att man inte trillar ner.

 Mycket söta Karolina Arrenius var en av de som var med på utflykten. Till danneep.blogg säger hon "kul att klassen förts ihop lite av utflykten".

 Musikal eleverna blev särskilt förtjusta i den nya platsen som skolan begav sig till. Blåsigt som tusan och man kunde nästan luta sig så mycket det blåste. Vinden kunde hålla uppe kroppsmassa ganska väl.
Kan även säga att det var massa stenar där som skulle föreställa "upplevelsen".


 Blåsigt som tusan minsann.

Vandringen fortsatte ner mot en hamn där samtliga köpte glass. Därefter traskades det tillbaks till bussen och danneep.blogg.se fick ta del av hetsiga kampsånger och lekar framförallt ledda av bl.a Daniel Bentzén, Christoffer Persson och Jessika Ernvik.

Sporten.
En "Gissa vilken låt det är" hölls under resan hem mot Lund och vinnare blev musikalklassen med poängen 6-3 mot dansarna.

Vi tackar er för ert engagemang att läsa hela denna jobbiga och dryga rapport och önskar eder en underbar kväll.

 Reporter: Daniel Persson


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0