Turn 18 och näsring.

Idag fyller ingen mindre än fina Sarah år! Arton år är inte fy skam!
Fan då, jag avskyr verkligen att fylla år sent. Menmen, nu har vi ytterliggare en artonåring i vår skara så vi hurrar vackert för henne idag!

Åkte till Kt igår och det hände inte särskilt mycket. Dock fick jag höra om massa retarderade människor och om något som kallas "fitt-kakor". Ja hörni. Fitt-kakor var det. Och tjejen som hade nämnt det hade även sagt "om man lägger sylt i dem så ser det ut som mens". Ibland undrar jag lite vad folk tänker. Hursomhelst så vet jag att fitt-kaka inte låter trevligt för fem öre. 


Denna fina bild tog jag nu för er skull. Sådär skulle jag sett ut om jag skaffade mig septum.. eller näsring om man nu vill säga det. Ingen vacker syn!

Om några dagar kommer jag vara omgiven av mina vänner här på landet. Då kommer jag förmodligen slippa denna tristess men då finns det en nackdel. Då kommer jag inte plugga som jag borde och jag har ju varit dum nog att bara sitta och göra ingenting när jag egentligen borde ha grävt ner mig i arbete. Way to go Daniel!

Samtal

Skämtsamtal eller allvarligt?

För en stund sedan fick jag ett ganska knäppt samtal. Eller jag är ju lite halvdöv och satt ofokuserad så jag hörde inte så mycket men ändå. Var någon som bröt lite och pratade om lokalen där vi hade haft fest i fredags. Jaha?
Så sa han att någon måste komma dit. Fattade ingenting. Sa bara: kan ringa och höra med någon av dem som stod för lokalen eftersom att jag är i Kivik och så lade jag på.
Förlåt mig men om ni vill skämta med någon och det ska bli lyckat så är inte jag rätt person eftersom att jag är så seg och tycker sånt är lite töntigt.
Ringde ialllafall Frida och Filippa och de skulle kolla upp lite. Fick ett samtal igen sedan, denna gång av Filippa, och tydligen var det inga som helst konstigheter. Hon hade ringt ägaren och han hade inte haft några klagomål.
Hohoho, ibland förstår inte saker riktigt. Och med detta sagt vill jag även säga att jag inte är pantad.. bara lite blåst.. blond... och BLÅÖGD.. ehrmm..

Drar snart till Kt. Godt-en tag!

Solar-i-(r)um

Sommartid.

Jaha hörni, natten till söndagen skulle man ju ställa om klockan till sommartid. Riktigt härligt nu på kvällskvisten när man ser att det är ljust ute vid åtta fortfarande.
Dock är inte temperaturen här på österlen så jäkla behaglig måste jag säga.


bild från fredagens fest.

Jag har gjort något som jag egentligen borde skämmas för eftersom att det är väldigt löjligt, men jag vet ju att folk gillar att läsa om löjliga saker. Joo.. jag har en väldig längtan efter att bli riktigt brun. SÅ, jag släpade fram min moders solarium när jag hade åkt hit till Kivik och lade mig under detta fåniga påhitt tillsammans med Kajsa som trängde och puffade på. Det blev faktiskt lite resultat. Funderar starkt på att dokumentera hudfärgen för var dag som går nu eftersom min tanke är att sola varje dag tills jag blivit brun. Jag borde fotografera ansiktet där alla finnar bor för att visa hur snabbt de går bort med hjälp av solning. Då har jag några bilder till kommande inlägg. Eller.. vi får se hur det blir förresten.

Gick hem till Emma nu en stund på kvällen. Kan säga som så att vi dampade första halvtimmen-timmen och rätt som det är så har hon somnat. Så kan det gå..

Mer uppdateringar imorgon.

Helgen och påsklov.

Denna helg har då passerat.

Måste säga att fredagens fest inte blev som tänkt men jag är ändå nöjd. Jäkligt mycket dans blev det. Tillochmed bönderna från Åkarp skakade sina lurviga och ja, självklart dansade alla dansare och musikalare like crazy.
Värst var nog efteråt när vi var tre som stannade kvar och fick städa upp allt. Tycker gott att folk hade kunnat vara schyssta nog att hjälpa till åtminstone lite men så långt tänker ju inte folk. Efter tre timmars städande åkte jag till Sarah och somna gjorde jag vid sex-tiden. HÄRLIGT... eller inte.


Evelina (the picture) hade oturen att under fredagens fest skada sitt knä. Den arme lilla stackaren fick sitta stol resten av kvällen men hon hann avverka en hel del festande.

Fredagen i skolan var också riktigt kul. Fick dansa en påsk-street-jazz sista lektionen då streetgruppen slogs ihop med jazz och balett-gruppen. Riktigt kul!

Annars har det inte hänt mycket. Igår blev det lite vinkväll med 150-kronors godis. Mycket trevligt.
Desto mindre trevligt var det imorse när vi var tvungna att gå upp. usch och fy.

I väntan på besked om UKM.

I väntan på besked..

Väntar spänt på att få reda på resultat från UKM. Varför kan inte los jury-medlemos bara gå ut med resultatet.
Går ju runt och gnager sönder mina naglar i spänd förväntan.

Imorgon väntar iallafall en awesome day! Idrott och Lyrisk jazz står på schemat och det är väl två av veckans roligaste lektioner. Men vi har iochförsig naturkunskaps-prov också som jag inte är så säker på att jag kommer att klara. Har faktiskt tagit mig samman lite och pluggat men det vägrar gå in så det får gå som det går.
Det mindre roliga eller egentligen rätt roliga är att jag ska undervisa imorgon.
Jobbigt är det dock att man ska ta sig till Hjärup från Lund och stressa till tåget. Det är nog det enda jag INTE ser fram emot. Annars är det ganska lugnt.

Borde sova lite nu skulle jag tro. Kan ju inte komma till skolan och vara helt zombie imorgon.. eller jo, men NEJ.
Godnatt!

UKM-bilderna

Foto-triss.

Laddar upp lite bilder från UKM!













Ni får en bild till. Sedan får det vara nog på fotoligheterna.  Om det nu finns ett sådant fint ord. Haha.



Tackar Sarah som dokumenterade denna dag. www.dansarah.blogg.se

UKM - Lördagen

FOLKS!

jag ligger lite efter med bloggandet för helgen och veckan som gått känner jag.
Detta får jag ta igen lite till imorgon.

Men först ska ni få snabbrapport på UKM från lördagen.
Steg upp vid sex tiden för att fixa mig. Befann mig at Kimia's och vi gick fort som sköldpaddor mot stationen.
07:02 satt vi på tåget mot Kristianstad och UKM 2010.

Mötte upp med de andra och vi tog oss en rejäl frukostfika innan det var dags för att börja alla rehearals.
Yesyes. Vi gick ut som nummer fyra och scenen var liten och golvet var äckligt. Äckligt i den bemärkelse att det var smutsigt.

Så fortsatte dagen och vi fick god lunch, godis som stod framme i caféet hela dagen samt mackor och annat gott.
Innan föreställningen var det ganska stirrigt. Vi värmde upp, gnabbades, fotograferade, peppade och kissade.
Haha, jag var sjukt kissnödig innan vi gick in på scenen men när vi började köra så försvann det direkt.
Gick bra tyckte jag och det var mycket publik. Folk verkade tycka om det de fick se och direkt efter numret så blev vi intervjuade av konferenciern. Oväntat då vi inte hade fått någon info om det och det måste ha låtit fånigt när alla skulle svara och flåset fortfarande satt i. Mohah.

Huver som haver så kändes det som att vi representerade Elenas koreografi bra och det har varit sjukt roligt att få göra den. Det blev bra tillslut efter många slitsamma veckor!

Vet inte mer som behöver berättas. Träffade en gammal vän som jag inte sett på 5 år där också. Hon sjöng en låt som hon skrivit och vi hade gått om varandra hela dagen utan att känna igen varandra eftersom att det var så längesedan vi sågs. Roligt när vi insåg det iallafall. 

Dags att sova. Även om jag inte är trött då jag vaknade klockan 14:55 på söndagen. Har varit skönt att bara tagit det lugnt hela dagen.

SOOOV GOTTT NUU!!!

P.S Imorgon tillkommer lite bilder till detta inlägg.

Krumping och skadad rygg. Dislike!

Insane in the brain!

Så är denna torsdag gången. Bzzt bzzt. Telefonen låter så. Sjukt irriterande. Iallafall när man precis vaknat och vill schhåååååvvaa längre. Det gick iallafall att stiga upp imorse som tur var. Hade ju sov-morgon och allt.
Satt och tittade på ett spel-program samtidigt som jag käkade frulle och ja, de där programledarna vet verkligen hur de ska få en att vilja ringa in och slösa onödiga pengar då man aldrig kommer fram.
Dagens "lek" de hade var iallafall att hitta minst två fel på två bilder som låg bredvid varandra i rutan. Hittade man 1 så skulle man vinna 18.000 kr och 2 gav 25.000. Ni kan tro att jag var djävligt sugen på att ringa och vinna de där pengarna men man är ju tyvärr inte arton än och chansen att komma fram är som sagt minimal så jag är glad att jag tillslut slet mig och begav mig till skolan.


Idag fångades en ny-väckt Bella på bild! Min I-phone smög runt med mig hela dagen och jag vet inte hur Bella kommer att reagera på denna men det struntar jag i egentligen. Sover man i uppehållsrummet får man räkna med en och annan "Dolda kameran"-bild.

Vi hade Krumping idag på jazz-lektionen som blev en streetlektion. Det var riktigt kul men min rygg är helt trashad nu. Framförallt efter att vi skulle stretcha vår rygg genom att gå upp i brygga och rätt som det är så hör jag min rygg säga "crack-krnnnkk-crack". ONT ONT ONT!

Huver som haver så fortsatte dagen något mer skonsamt även om vi hade fys-träning på idrotten. Riktigt kul!
Eller om jag ska vara mer skåne-vänlig: REEEJDEEET REEEOOOLLEEEETT!

Efter lite extraträning inför UKM efter skolan så tog jag bussen hem för att genast sätta mig här och nörda mig.
Nåja, jag har hunnit käka lite lasagne också. Inte helt fel.

Avslutar detta inlägg med en bild från när Catja och David skulle träna coola lyft eller som jag valde att kalla det.. NYA PARTY-TRICK! WÄHOO!


Funderingar, The Wiz och onsdag.

Flipp eller flopp!

Längtar till Augusti nu. Det är nämligen då det bär av till Greece! OH YES OH YES!

Vad ska jag då skriva nu då? Kanske att mina funderingar denna dag fokuserats mycket på huruvida jag ska dansa rest of my life eller om jag ska ta tag i intensiv pluggandet igen efter gymnasiet. Isåfall blir det psykologi jag vill inrikta mig på. Men först tror jag bannemej att jag ska försöka satsa på dansen så långt det går och så får jag ta tag i mig själv senare när jag är klar. Hoho. Eller klar blir man ju faktiskt aldrig iochförsig..

Dagen har för övrigt bestått av massa chill i skolan fast ganska mycket hard work under de lektioner jag hade. Min street-lektion var dock inställd och det är boring eftersom att det är de roligaste lektionerna under veckorna. Inte haft en enda Street C-lektion sedan innan sportlovet. Blöh.. Aja på fredag ska vi ha det iallafall.
Tränade efter skolan inför UKM. Det börjar dra ihop sig och inte bara tidsmässigt utan vi börjar bli rätt tajta nu i koreografin tror jag. HAAAAAAAARRDD WORK WORK!

Slutligen tänkte jag bara skriva lite om mitt intryck av Musikal-treornas slutproduktion The Wiz. Den var verkligen bland det bättre jag har sett. Storyn var riktigt bra, sångmässigt stark på de flesta håll och bra skådespeleri. Kan ju faktiskt inte bli mycket bättre. De visade verkligen hur bra vår skola är. Då menar jag hur snabbt man utvecklas och hur bra undervisning vi får. Galet bra. Hittade ett klipp på youtube där Michael Jackson sjunger en av de låtarna jag tyckte bäst om, höh. Fågelskrämmans låt.



Ska sova nu hade jag tänkt. Om det går. Somnade framför tv'n vid åtta-tiden och vaknade halv tolv, haha. Gick upp och åt middag.. som det kan bli.

Semester!

I väntan på saker och ting..

Nu har jag en fet update angående resan jag skrivit om för ett tag sedan. Den som skulle bli NICE och som skulle ta oss till en stad som stavas likadant.. Nice fast i Frankrike.
Detta blir inte av. Istället är vi samma sällskap som innan plus vänner från mitt håll som åker gemensamt till Grekland. Fest, sola och ROCK'n'ROLL! Längtar så jag kan spy.

Får inte så många läsare men det gör la ingenting. Jag suger på att uppdatera men det hade verkligen varit en morot om man hade fler läsare men egentligen.. varför vill jag ha det? Bara för att, antar jag.

AuF WieDErseHEn!


Monday morning

Kakksi katt (kaxig katt).

Skola. Det är riktigt godt här. Solen lyser och det är varmt varmt varmt! Jag kunde tillochmed gå ut till Studio 5 i bara tröja utan att frysa och den korta sträckan brukar jag bli en isbit.

Hoho, det är 4 grader varmt här i Lund alltså. Iallafall om man skall lita på väder-kanalen.
Sitter i mediateket och några amigas sjunger på Manboy.. vidrig låt.
Nu ska jag sluta skriva och börja snacka buddha (mitt arbete handlar om detta nämligen).


Sunday, bloody sunday (but not this day though).

OH!

Nu gott folk har jag fört över bilder från min Iphone till datorn så nu lär det finnas en del nya bilder att ladda upp här (är ju dålig när det gäller sånt..).

Detta har varit en riktigt great sunday! Låt mig säga som såhär att jag faktiskt vaknade tidigt imorse också och detta tack vare att solen lös mig i ögonen. Det är så skönt så skönt så skönt.
Clear the pear åkte hemifrån mig vid 13-tiden och då började jag fixa mig för att sedan möta upp Kajsa inne i det lite mer centrala Lund. Traskade hem till Christoffer där vi krängde toast och drack kaffe som små idioter och katter, för att därefter gå till Espresso House.


kajsas rygg at Josefins place i Malmö.

Denna vecka väntar hard work work! Tror det kommer bli stentufft men samtidigt roligt. Nu är det bara 10 skoldagar kvar och sedan är det lov (EN GÅNG TILL). Var ju nyss, men jag tänker inte klaga.
Ännu bättre är att jag kan göra er läsar-krafs lite avundsjuka då vi har två veckors lov! Suck on that... SUCKER!

Dags att sova sömnens sovning.
Adios!

Finaler.

Shadows.

Det var ju då final i den folkliga festivalen idag. Att kalla det melodifestival blir lite fel då det faktiskt inte är mycket till melodier som framkommer genom den tävlingen.
Vinnare blev ju som hälften av Sverige vet, Anna Bergendahl. YAY.. eller?
Salem al fakir borde ha vunnit och det vet de flesta men inte tillräckligt många. Andra-plats är ju inte fy skam det heller iochförsig...

Imorgon ska jag försöka vara en bättre bloggare för just nu orkar jag inte. Sängen kallar på mig!
Godnatt!

Btw, jag har en liten sömnig blondin även kallad Clara liggandes i min säng och hon har snott min plats. WÄÄÄH! Nu blir det KRIG!

Kort.

Ikväll är det till att fira Anna som fyller sjutton och sedan träffa Clear the Pear.
Allt är riktigt godt men jag är jättejättejättetrött just nu.

punkt.

Superhjälte-dagen!

Reklamera - pantamera- bagheera - servera - prestera!

Denna dag är awesome! Klassen har ett såkallat superhjälte tema och det är med dress-code och hela köret. Dock är inte jag med på denna maskerad då jag känner att svettas i en annan utstyrsel skulle vara lite opassande. Mohah. Vi har allt från grodor till Catwoman och det är skrämmande hur mycket tid samtliga lagt ned på sina kostymer. KULIGT!

Nästa vecka väntar UKM och det är intensivt nu fram tills dess. Hell yeah!
Jag tror och hoppas att det kommer bli bra, men you never know (K-N-Å-U).

Adios amigos för nu ska jag fortsätta skriva mitt arbete om buddhismen.


Fika

Broken sun.

Tillbaks i lägenheten nu efter mitt lilla elevrådsmöte inne i stan. Vet inte om vi kom fram till jättemycket men nu har vi ett par punkter att skicka vidare to the bosses iallafall. Vår Lunds-dans-o-musikal-maffia-boss!

Satt kvar en stund med Frida och snackade och det är mycket på G nu! Happy-face!
Borde förresten gå och laga mig lite mat snart men jag är som alltid för lat.

Väntar på att Kt aka Kajsa Thörn ska komma och besöka mig men kvinnan är seg.
Hursomhelst måste jag nog plocka lite här i lägenheten innan. Ser nämligen för djävligt ut (som vanligt).

Hemma-dag.

Greetings from the lunda-apartment!

Idag har jag inte gått i skolan. Dels för att jag vaknade med värsta huvudvärken någonsin och dels för att min höft gör riktigt ont och det börjar gå ner mot mitt högra ben nu. Så vi får se vad som händer. Har iallafall försökt vila så mycket som möjligt idag och ska snart bege mig in mot stan för att gå på ett elevråd som kommer att äga rum på allas vårat Espresso House.



Duschen väntar på mig nu. Ganska otåligt också. Kommer missa min buss om jag inte duschar fortelifort.


Update

Befinner mig i skolan och har nyss tittat på en väldigt MANLIG bild.
Länkar http-adressen åt er: http://failixbengtzen.devote.se/
Detta är vad alla kvinnliga läsare vill se (finns det ens manliga blogg-läsare?)

Uppdaterar later on!
BOOMCHIKABOWOW!

Minnesvärd helg. Korean-kid likes!


Här kommer en fet leverans med news från Danneep's värld (fjantigt)!

Det händer betydligt mer just nu än vad det gjorde innan lovet. Därför är jag dålig på att uppdatera och det har inte blivit lika dagligt som jag velat tyvärr.

Så, helgen har varit riktigt awesome!
Fredagen inleddes ganska chill med utvecklings-samtal på baletten. Därefter fortsatte dagen lika chill och riktigt bra. Fick mina omdömen för terminen och blev positivt överraskad i alla ämnen förutom i naturkunskap där det stod Ig, mohahah. Fast det var för den där rapporten (som jag skrev om tidigare) som inte var inlämnad men som nu lämnats i rätta händer.
Kvällen spenderades hos Jessika med massa fruktsallad, mys och filmer! Riktigt nice fredag.

Vaknade dagen efter och whoops, insåg att jag hade somnat på en madrass när jag egentligen tänkte gå hem.
Stack vid 14-tiden till E.H för att fika med Martinsson som avtalat och det var trevligt som tusan. Solen sken, fåglar kvittrade och allt det där, SAMT att jag köpte en macka på Subway som jag inte ens orkade äta upp.
Vidare från vårt lilla meeting till firande av Michelle som blev arton. Aftonen var även den awesome gånger tusen och jag hittade en favorit-dryck som hade hemligt recept. WTF? Hur ska jag nu kunna göra den själv? WÄÄH.

Så blev det nu söndag alltså och det blev till att gå upp tidigt och dra till Kristianstad för möte och rep inför UKM. Skönt att komma ifrån Lund lite och få träffa lite nytt folk.
Min höft mår inte riktigt bra dock men sånt ordnar sig.

Tror detta måste ha varit min bästa helg på väldigt väldigt länge och jag känner mig lite fit for fight nu igen.
Imorgon blir det tillbaks till reality och allt det jobbiga men jag tror att det kan bli en bra vecka då man faktiskt är ledig på torsdag. YIHAA!

Nu ska jag ta majk eine dusch och sedan gå och söööva!
Godnatt läsare. Hoppas ni slipper en stressig morgon imorgon för sådana brukar jag vara med om alltför ofta.

Strålande!

I was aiming for the sky

Köpte ny jacka idag och fick sova till klockan 11, solen lyste och våren är kommen. Har haft en perfekt dag måste jag säga efter gårdagens stora failure.

Är dock jättejättejättetrött på skola redan. haha. Nej, egentligen inte det heller. Det är ju fortfarande roligt på sitt sätt. Massa roliga människor och glada lärare. Tråkigt dock att jag känner mig oinspirerad och det känns som att det inte händer särskilt mycket just nu i min utveckling. Men så kan det vara.
Repar ju inför UKM nu iallafall och det är riktigt roligt. Fick hjälp av koreografen (Elena Franzén) idag och det kommer bli ett coolt nummer tror jag. Eller snarare hemskt, för det handlar till viss del om kvinnomisshandel. wäh.

Imorgon är det sovmorgon och det ser jag mucho fram emot. snark. Jobb på eftermiddagen och det ska bli riktigt kul att träffa eleverna igen. Brukar ju gå därifrån med ett leende så jag tror nog det blir bra. Höh.

Adjökens!

Skandal

Skandal-dag.

Idag har allt gått riktigt dåligt. Det tråkiga är att jag var jättepepp imorse när jag vaknade och då hade jag fått sova ut rejält. Hela 8½ timmar men så fort jag kom till skolan så blev jag genast en stor gelé-klump och allt gick dåligt. Och dagen fortsatte och blev värre och värre. Hah, men sådana dagar ska ju också vara en del av livet.

Gjorde dock en sjukt rolig grej på bussen hem. Fast det var ganska elakt när jag tänker efter, haha.
Var fullt på bussen och så fanns det en plats kvar. Folk stod upp och jag fattade inte varför ingen satte sig där så jag tog platsen fort. När jag sedan ska gå av vid Jupitergatan så ser jag att det sitter en mamma med en unge i knäet och barnet ser lite för stort ut för att sitta i mammas knä. DÅ inser jag, jag har ju snott barnets plats. Hahahhaha, förmodligen reste sig kiddot för att göra något och då tar jag platsen från honom. Jag är så elak ibland. SKANDAL!


Nu fortsätter jag skriva som alla dåliga aftonbladet-skribenter om nästa händelse.

VIDEOBLOGGS-SKANDAL
"Detta skulle inte ske"

Runt 22-tiden igår (måndag) läckte en säker källa ut blogginlägget där Daniel Persson dansar ful-dans (se på blogvideos, senaste videoinlägget). Videon fanns tillgänglig för samtliga att se på den populära community-sidan Facebook fram tills idag.

"Detta skulle inte ske" sade Daniel Persson, 17, som äger, skriver och videobloggar på bloggen www.danneep.blogg.se där videon ursprungligen kom från.
Han fortsätter med att säga "Förmodligen har alla som ville se redan sett, men videobloggarna är ett bra redskap för att få läsare att se lite live-action och en asiat som grodar sig, och när detta sprids utanför bloggen så är chansen stor att blogg-statistiken minskar då folk redan hunnit se den på annat håll".

Nu är dock video-bloggen åter där den skall vara.
Innan den hann bli borttagen från facebook var det ett flertal som kommenterade och här är ett urval av alla kommentarer: "HAHAHAHHA", "HAHAHA-HA" och "HAHAHHAHAHAHAHHAHHA".

Daniel Persson.

OBS! Haha, kära läsare, ta detta med en nypa salt. Det var egentligen ingen deal att det lades ut på fb överhuvudtaget men det var lite pinsamt att den fanns tillgänglig för folk som inte ens vet att jag gör det på skämt och som dessutom inte vet något om meine blogg. HOHOHO. Löjlig "bloggare" som man är.

RSS 2.0