It's on.


Är jag inte väldigt charmig. Framförallt när jag har socialiserats med 7-12 åringar.

Första dagen/ gången och bra har det gått måste jag ändå säga. Är ändå riktigt trött nu, vilket inte är så konstigt kanske med tanke på att jag låg och kollade på en riktigt djävla kass film. "American Dreamz" heter den och ja, det ska stå "z" i slutet på Dreams.

Notera förresten hur sned min näsa ser ut på bilden. Coolt!

Mohahah, teven är på och såg nu på en reklam att det ska börja ett program som heter "Postkod-kampen". Postkod tycks vara det nya svarta eftersom att man ser reklam för det överallt och så finns ju "Postkod-lotteriet" mm. Snart kommer det nog en film som heter "Postkod 3D" eller något liknande. 3D är ju en av alla andra moderniteter som uppmärksammats extra senaste året.. bröööl

Dagen innan Danslägrets start.

Imorgon drar det igång..

Mitt och Inas dans-läger alltså. MOHAH! Nu har jag lite eller rättare sagt FET ångest över att låten jag valt till eleverna på lägret har en opassande text-rad. Undrar vad föräldrarna tycker om "Keep screwing that bitch from down the block". Kommer de lägga märke till det? Jag hoppas inte det för isåfall tycker jag synd om mig själv.


Den här fula bilden hittade jag på mammas dator som jag sitter vid nu. Ehhhrmm.. då vet jag..

Ina infinner sig iallafall i huset nu också så det känns bra att få lite lunda-influerad vecka här i Kivik.
Vi har iallafall lyckats äta fyra gånger inom loppet av 5 timmar. Eller rättare sagt jag då kanske..
Grillad kyckling, fläsk-kött samt Marrängschviss (stavning?), Pizza och godis. Nu är jag mätter och FETTER!

Time to go to sleep amigos.
Godnatt!

FÖRRESTEN! En sista sak. Fan vad jag tycker att domarna i VM suger. NI SUGER!

midsummer

Back to business.. eller sommarlov.

Så, nu är mina intensiva dansdagar över. Hade kul när vi tränade och framträdandet på taket till Stadshallen gick helt okej. Gjorde dock fula fel jag aldrig gjort innan men hellre det än att jag skulle trilla ner, haha.

Nu har iallafall Midsommar passerat och det var en nice kväll. Först blev det en rejäl middag med familj och därefter kom vänner man inte sett på några månader. Thumbs up, ASEWIAI!

*SNARK*

Yaho

Aloha!

Imorgon blir det till at stiga upp tidigt. Faktisk så pass tidigt att det är klockan 06.35. MOHAHAHA!
Frågan är om jag kommer vakna då för jag är inte helt säker på det. Ska försöka iallafall. Sen hem och duscha och sova.

Dagen bjöd på ett oväntat besök av Sarah som jag saknat mycket trots att det bara gått 5 dagar sedan vi sågs. Men man behöver visserligen sin dos av ldmg-folk för att få lite ny energi känner jag.
Var även hos Emma och som vanligt är hon seg men det är väl därför jag gillar henne, haha.

Ganska meningslöst inlägg men måste hålla uppdateringarna igång.
Godnatt!

Vakna sent igen

late awakening

Jag har återigen lyckats göra det jag lovat mig själv att inte göra. Mitt dygn har vänts och nu vet jag inte hur jag ska vända tillbaks det. BRÖÖÖL!


Bild från MJ-tributen. Really like that number.

Jag längtar tills nästa vecka. Vet inte riktigt varför. Om det kan vara för att jag ska skaffa nya glasögonbågar eller om det är för att jag ska dansa men det måste vara en ganska go' mix av det iallafall.
Den lilla stund jag faktiskt varit vaken har jag varit danssugen och det känns lite som att benen ska explodera. KARRAAASHCHHC! Vill vill vill dansa.

Känner mig lite avskärmad från verkligheten. De här dagarna jag har varit i Kivik har fått mig att börja tvivla på att jag faktiskt går i Lund. Men så hör man en och annan bekant röst i telefonen och jag återfår lite gnista igen, haha. Nåja, jag ska inte klaga. Har ju faktiskt inte gjort någon större ansträngning för att underhålla mig själv så jag har bara mig själv att skylla.

Dags för mig att sova lite till tror jag.
Hajdoouu!


Reseplanerna

Eh-EH-EEEH!

Idag har varit en totalt värdelös dag om jag ska vara helt ärlig. Vill ni veta varför?
Nej, det vill ni nog inte men jag säger det kort. Jag har inte gjort ett knyst...
Eller JO! Jag åkte och kollade jobb och visst fick jag det men flummiga var dem. De sa bara: Vi har olika mycket jobb att erbjuda beroende på vilka dagar det är. Men vi hör av oss när vi behöver hjälp!
Jahaa? Och när får man jobba då, då? Kanske aldrig.

Anyway, idag bestämde jag och mitt resefolk oss för att vi faktiskt ska till Grekland. Helst till Kos men det bestämmer vi nästa vecka när vi ska boka biljetter. Fan vad dyr sommaren kommer bli. Ännu värre blir det om jag inte får jobba mycket för då kan jag inte handla alla de där kläderna som jag faktiskt vill. Kanske man ska ringa ett annat jobb och se om de behöver hjälp. Kan ju faktiskt vara en god idé.

Idag fyller min morbror år btw. Samma dag som det där jävla överhajpade Kungabröllopet. Jag orkar inte höra namnet Victoria mer ens. Usch usch usch för kungliga bröllop och onödigt mycket prylar som säljs med bilder på paret. YUCK!

HEM TILL KIVIK?!


Fina D08

Hemfärd

Och så har dagen som kändes ganska avlägsen kommit. Nu tar jag mitt pickochpack för andra året och åker hem över sommaren. Självklart blir det lite återbesök här i Lund med jämna mellanrum men nu ska jag ställa om mig och vrida på österlen-skånska-translation.

Igår var en sjukt lång och dryg dag. Först var det chill med Kimia och vi snackade med lite "all-stars" på skolan, hahaha. Titti (vår studievägledare) blev lite trötta på oss och körde iväg oss tillslut.
Sen fick jag vänta tills vi började repa med StudioS ungarna. Sommarshow. Inte så jäkla kul.
Halv nio var vi klara och då gick jag och Christoffer till WrapHouse för att umgås med Emelie (f.d ldmg-are). Mycket trevligt. Sarah kom förbi en sväng också men det var kanske en kvart.
Bra onsdag, alltså.. iallafall när föreställningarna med ungarna var klara.


Sitter och nördar på facebook för jag har inget liv. Snart ska jag städa och packa inför hemfärden och om jag hinner så ska jag in till stan för att träffa Kimia också. Vill ju säga hejdå.

Innan jag glömmer så ska jag även skicka en hälsning till Erika Eriksson som inte går i vår klass längre.
"Kommer sakna dig jävligt mycket och nu har jag ingen att whina med längre bland alla klämchecka..
Lycka till i Uppsala och jag tror du har gjort ett bra val! Vi ses till nästa vår!
Du är så jäkla bra. Glöm inte det!"

När luften gått ur

Folk!

Nu har sommarlovet slagit ner likt en komet. Helt jävla sjukt! Jag känner mig inte redo att inte få träffa alla LDMG-människor på mer än två månader och dessutom har mina favorit treor gått ut nu. Känns bull som fan!

Vad hände med två år? Vad gjorde jag av dem? Inte särskilt mycket. Det enda jag kan säga är att jag är taggad som tusan till trean och jag ska verkligen försöka förbättra min närvaro i skolan lite. Även om jag var duktig sista veckorna och förtjänade stora guld-tackor så måste hela jag åtgärdas.
Tur att man ska jobba i sommar så att man har cash sen. SHOPPA! RESA! GÖRA ALLT!

Uschuschusch... sitter med lite små ångest om jag ska vara ärlig. Lund börjar sakta men säkert tömmas ut på människor och jag känner mig naken, rädd, EXPOSED. Haha.
No but seriously.. vill inte åka till Kivik längre. Var supertaggad på det innan men nu känner jag bara att jag vill att alla kommer tillbaks och så kan jag vara här istället.
Åker imorgon eftermiddag till äppelbyn och stannar där hela sommaren med lite besök i Lund för att träffa vackraste kvinnan och mina fina vänner.



Innan jag avslutar inlägget kan jag säga att avslutningen var toppen och igår var också en toppendag. Träffade David, Christoffer, Ina, Malin, Sarah och My. Mycket trevligt.
Sedan blev det mys till The Notebook hemma hos mig med My. Wääh!

See you soon!

Föreställningsdag 1 avklarad.

Föreställningsdag 1 - CHECK!



Vi har då avslutat en av två föreställningsdagar. Har det varit något riktigt dramatiskt backstage? Inte precis. Inte mer än att d08 hade oturen att den ena har blivit sjuk och att den andra skadat sin fot men jag har inte hört mer från de andra klasserna.

Dags att sluta. Måste sova!
Natter!

Överhajpat bröllop

Det närmar sig..

Nu räknar man nästan ner tiden.
Idag var den mest intensiva rep-dagen hittills och det kändes för jag var trött som en padda när jag kom hem.
Dock käkade jag nudlar som vanligt och blev tillochmed MÄTT.

Idag har stressen lagt sig lite lite lite. Men det känns fortfarande jobbigt att veta att man har en skyldighet gentemot sina elever också och dessa kommer jag inte kunna undervisa imorgon heller då repet är lagt sent på eftermiddagen.
Det kommer lösa sig iallafall! Det är jag helt säker på.

Innan jag slutar skriva så ska jag bara säga det att Daniel och Victorias bröllop är så jävla överhajpat att jag vill spy. Nä, fy bubblan för prinsar och prinsessor..

Au revoir!

Countdown

Allt händer nu.

Det är lite små-kaos i min skalle just nu. Jag försöker hålla koll på allt som ska göras till Sommarshowen samtidigt som jag måste försöka hinna till mitt jobb på torsdag så att mina elever inte blir helt förvirrade på scen nästa vecka och vidare så är jag ganska rejält pank. ALLT ÄR KAOS KAOS KAOS!!!
Eller njae, det är inte hemskt för jag är rätt chill med det egentligen men det känns bara som att jag längtar tills jag kan bocka av allt ett efter ett.


Något som känns bra är dock att tjejen på bilden (Anna) kommer till skåne igen på lördag. KAN NI FATTA!
Nästan ingen har träffat henne sedan hon slutade i klassen i december och nu ska vi alla få krama och umgås igen under en helg. Eller ja, emellanåt, eftersom att det blir en hel del spring och fläng överallt när det är föreställning.

Fick även ett sorge-besked idag förresten.. Erika ska sluta och nu är vi bara retards kvar i klassen rent ut sagt. Erika var bland de sista normala att lämna. Wäh..! Är fan uppriktigt ledsen för det men har inte smält det riktigt än.

Dags för mig att sova. SCHÄÄÄNGGEEEN!


Fredag, Lördag, SÖNDAG v.22

Helg - Check!

Nu är ännu en helg över. Den nästsista detta skolår faktiskt och det känns lite små-skumt.
Har haft det bra som tusan.
I förrgår var min bror här och vi käkade på Grekiska Specialiteter och tog en rejäl promenad därefter. Förbränna fett är inte helt fel... VAH? Eller jo det är det. BLI FETA GOTT FOLK!

Vi hyrde tre filmer också. Paranormal Activity, Fame och Sherlock Holmes. Har bara hunnit se de två förstnämnda som båda får ett godkänt betyg. Inte det bästa jag sett men inte sämsta heller.

Om några timmar ska jag upp igen och pallra mig till skolan. Det kommer bli tufft. Eller kanske inte efter en bra helg förresten.

JUST JA! AEWEOPWAEPJ glömde skriva vad som hände igår. Träffade M som är världens sötaste och finaste. Glad att vi träffades.
På kvällen blev det fest på dagiset och det var sista festen med treorna. Känns sjukt sorgligt och att det var sista festen på dagiset. Men nu får vi hitta ett nytt ställe. Fast inget kommer kunna ersätta vår legendariska festlokal. Wääh!
Var ett häftigt Alien-tema iallafall och jag hade folie-kastrull på huvudet, ett halsband gjort av skivor och ett band från min morgonrock samt mina UFO-byxor på mig som är sjukt jävla fula. (Oj svära är fult).

Idag såg jag Alice in Wonderland som sattes upp av The Hip Drop. Det var riktigt grymt! En vissa delar var mindre bra men det är som med allt. Jag är iallafall nöjd och känner att jag fick ut något av de pengarna man lade.
Good helg och fyfan vad jag är trött men super pepp och denna veckan kommer ROCKA OCH ÄGA!!!

natter...

 Julia i vår matsal. Bläh på henne.. NEJ! Nu var jag dryg. Glass åt henne.

Mj - on stage

Solsting?

Jag älskar värmen som kommit hit till Skåne nu men måste ändå klaga lite. Det har blivit så varmt så att jag nästan mår illa och då menar jag illa som i att man får ont i huvudet och blir yr.
Köper glass och bättrar på brännan vilket är något av det mer positiva i denna hetta.


Laddar upp en bild från fotbollsmatchen förra veckan.

Igår var vi i Furulund och hade klassträff. Var riktigt trevligt och det blev kubb, grillning och massa annat kul. Tittade även på filmer från Kimias gamla dansförening  ZwingIt och det var rätt kul att se en del av lärarna uppträda eftersom att många av dem jobbar på LDMG.

Idag har vi haft 3 timmars håla mellan första repet på scen. MJ-numret kommer att bli ÄNNU bättre denna gången vilket känns grymt! 
Sista numret vi repade var Times Square som äntligen blev klart. Imorgon testar vi numret på scen för första gången och det blir spännande att se hur det kommer gå. Förmodligen inte så jättebra första gången.

Kollade även Musikal-ettornas streetnummer och blev positivt överraskad. Fanns en del highlights och en del som var duktiga på att dansa också vilket gjorde mig GLAUD!
Lika glad som jag blev när jag fick veta mitt betyg i jazz, street och teknik. WEHOOO!
 

Värme

Repetitionerna fortsätter..

Vi fortsätter med repetitioner som vanligt och idag var det så jäkla varmt ute så ingenting fungerade riktigt.
Måste dock säga att bananerna som danstreorna går runt med (till sitt nummer Three Caballeros) gör mig hungrig. Haha, stora plast bananer och hur det kommer sig att jag blir hungrig så fort jag ser dem är ett mysterium, men så är det iallafall.
Testade även scenkläderna till vårt Times Square-nummer och det är inte fint precis. Huver som havre tror jag att jag kommer bli århundradets målare iallafall. Eller iallafall bli århundradets imitatör av målare från fyrtiotalet.
Ni som inte förstår vad jag menar får helt enkelt komma och titta nästa lördag eller söndag.

Ska på klassfest snart!
NIIICE.

Perioden

Perioden!

Inte mens-perioden om ni trodde det.. men det gjorde ni säkert inte.

Vi har alltså inlett LDMG's årliga projekt veckor då vi jobbar inför sommarshowen. Kan inte säga annat än att det är ganska chill och skönt. Jag gör två nummer från Revyn och ett helt spillrans nytt som jag gillar mucho!

Känner att love is in the air och inte bara för mig utan för väldigt många andra. Väldigt mysig känsla men vädret suger ju så fruktansvärt mycket!
Imorgon ska det iallafall spricka upp och bli somrigt har jag hört. Brukar SMHI m.fl. ha rätt? NEJ, DJÄVLIGT SÄLLAN! Men det gör inget för jag är glad iallafall.

Adjöken

RSS 2.0