2009 i ett!

2009.

Hemma från semestern nu och det känns skönt faktiskt. Hah.
2009 lider mot sitt slut nu och det är dags att summera året med snabbfrågor som jag själv sammanställt på planet hem igår.

Årets fynd: Mina skor som jag har just nu. Hittades på Pavement för fyrahundra kronor och är både snygga och sköna att gå i. Hell yeah!
Årets mottagna present: Bärbara datorn och bowling-överraskningen.
Årets olycka: Bilolyckan i januari.. never again.
Årets lycka: klyschigt.. men mina vänner.
Årets bästa: så många att välja på men Hultsfred är defintivt en av dem!
Årets värsta: All onödig stress och press.
Årets mest minnesvärda: När jag var med i koreografitävlingen första gången som koreograf. Härligt. Och även när jag fick gå in i min lägenhet första gången. Those moments.
Årets favorit: mina underbara sömnlösa och kravlösa stunder med lunda-folket feat. Österlenvänner.
Årets blogg: www.dansarah.blogg.se - inte bästa uppdateringen men när det väl kommer något så är det oftast kul att läsa och bilderna är outstanding!
Årets artist: Regina Spektor
Årets låt: Paper Planes med M.I.A
Årets film: Helt klart "Slumdog Millionaire" -fyfan vad bra. Whopps.
Årets program: truly madly deeply: SYTYCD season 5. KUPONO!
Årets goda gärning: När jag och Sarah gav pengar till gatumusikanten.
Årets onda gärning: Nåt taskigt jag sagt någon gång?
Årets utfärd: Resan till Gran Canaria - så välbehövlig.
Årets produktion: Revyn. Underbart!
Årets bok: Animal Farm - besvikelse över kommunismen visade sig vara intressant.
Årets mat-ställe i Lund: Kilians. -Hur många gånger har man inte ätit där så säg? YUCK!
Årets nyhetshändelse: Michael Jacksons död.
Årets sorgliga: Alla de som slutat i D08.. saknad.
Årets hurtiga: Hurtighetstävlingen som jag och Anna hade här på bloggen samt när hon var hos mig i Kivik och vi hade styrke-träningspass, haha.
Årets konsert: HULTSFRED - The KILLERS!
Årets bästa koreografi: Mia Michaels - Addiction
Nästa års förhoppning: Ett lika bra år. Det här har varit bland de bästa någonsin. 2008 var bra men 2009 var fanemej jävligt bra det med!

Danneep.blogg.se's bästa under året
Bästa topic
: "Livet är banananas" - fick med allt som behövdes.
Bästa kommentar: HAHAHA! kajsas trosa blå och röd, synen av dem blir din död! tjalalala. varför läser alla din blogg men inte min!? ;) darling, that´s inte rättvist, vettu!
Bästa inlägg: Media-kåt är en favorit. http://danneep.blogg.se/2009/april/media-kat.html#comment
Bästa skrivna rad: Mitt ansikte rinner bort som sörja. Kanske blir det en god smoothie. Vem vet? Kanske GUD?
Bästa videoblogg: 3/12 - vaken hela natten inlägget.
Sämsta topic: "Utfyllnad"
Sämsta inlägg: "Utfyllnad"
Sämst skrivna rad: Klippte mig idag. Hos snälla frisören Johanna
Sämsta videoblogg: Don't know.

Året har varit underbart. Mycket skratt och gråt. Tack alla som gjorde mitt 2009! Fantastiskt!


cause i'm coming home again.

Imorgon blir det Schwäden igen.

Så har alltså sju dagar här på Puerto Rico flutit förbi. Skrev tidigare att det gick långsamt.. men vid närmre eftertanke.. så gick det kanske fortare än vad jag trodde.

SÅ, då ska jag försöka sammanfatta veckan.
Bad, sol, moln, frosseri, internet-kvällar, Ghost Whisperer säsong 1, Kackerlackor (FYFAN!), äckliga tyskar, skandinavier och engelsmän, taxis och godis. Det där tycker jag täckte ganska rejält hur den här resan har varit. Just ja, nästan så att man glömde. I-PHONE! DET är nog det enda sanna ordet för rent semester-nöje.

Lovar er att jag kommer vara sveriges brunaste person. När jag kommer hem kommer jag få vara mörk och snygg i sisådär en vecka och sedan får jag väl anta att svenska kylan kommer bita av mig all färg.
Men så får det helt enkelt bli.

Blir skönt att komma till sängen men tråk att lämna värme. Banananas-splitten här är jäkligt god. MUMS!
Ses snart! "Jonathan, jag ser ljuset.." - Nangiala har alltid känts avlägset, har det inte?


Puerto Rico, Gran Canaria.

Dag 5.

Snart kommer jag hem igen, kära vänner!
En vecka är inte länge att vara borta men jag säger då det. Den här resan har känts ganska lång iallafall och framförallt när jag inte får träffa mina amigos. Har blivit så sjukt jäkla bortskämd i Lund med att alltid ha vänner runt omkring mig så att jag nästan glömt hur det är att bara åka ifrån allt eller bara vara med familjen.
Nu är jag down to earth again.
Här får ni iallafall en liten kvälls bloggvideo.


byt någon annanstanns!

kväll.

Inte mycket nytt att rapportera. Har blivit brun nu iallafall.
En äcklig sak bara. Under middagen så var det en tysk-barnfamilj vid bordet bredvid. Rätt som det är så börjar de byta blöja på sin jävla unge.. mitt inne på restaurangen. SÅ JÄVLA VIDRIGT!
Detta får mig att avsky tyska turister ännu mer. Fyfan alltså..

nu ska jag sussa. Godnatter!

Dag fyra at paradise hotel.

Dag 4 at the Canaries.

Igår blev det inte mycket till bloggande. Det fanns icke tid till sådant då vi åkte till en stad kallad Las Palmas. Tydligen skall LP vara "huvudstaden" här på Gran Canaria.
Gick runt och fulade mig i stan och syrran tog bilder på mig framför en katedral. Ganska kul då jag gjorde massa snuffy grejer som att härma duvorna, göra mitt fina "gitarr-hopp" (ni i revyn vet vilket förmodligen) samt göra världens fulaste klackhopp. OOH JA! Bilder på det får ni så småningom.
Kvällen blev rätt hyfsad men jag fick sån jäkla tuppjuck när jag förlorade i minigolf. Dålig förlorare I guess.

Framför mig springer det just nu runt en ful unge. Jag undrar vad hon heter.. säkert något i stil med Ann-Kristin-Margit eller något sånt. För sådana namn får fula barn och fula barn är en skam för samhället och något jag blir deppig av. Stackars Ann-Kristin-Margit..

 Det här är den vackraste måltid som jag någonsin skådat. Are you with me?

Hömm hömm. Äntligen strålar solen här iallafall. Inte lite sol utan MASSOR av sol. Tror nog att det här är första dagen då jag kunnat lägga på brännan ordentligt och börjat inta mitt trigger-brownie-mode. Detta gillas!

Nu tittar ungen på mig och hon ser värre ut än någonsin. HAHAHHAA. No me gusta!
Som ni ser så har jag ganska tråkigt nu och därav blir det ett sånt här inlägg. Banananash.


Här är min familia. SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTTTTT...!!!

Fler uppdateringar snart. Gillar att det regnar i Simrishamn. Då blir man glad av att vara här. Annars blir man ledsen,
Snälla rädda mig. Eller vänta lite.. rädda mig imorgon om det regnar.

Adios amigos!

 poolen.. fylld av barn-kiss.

bloggvideo grand Canaria

Gjorde en bloggvideo imorse också!



Feliz Navidad!

Dag 2

God Gul.. eller Jul!

Så är man inne på dag 2 här på öarna alltså. Puerto Rico är väldigt anpassat för sina turister. Människorna här talar ju inte spanska för de ser man knappt. Istället går äckliga tyskar runt och skränar och festande engelsmän som är odrägliga. Fyfan!
Men det är ju jul och allt och dagen har bjudit på mycket spännande. Bland annat hittade jag ju uppkoppling till datorn vilket gör mig mucho gladgladglad!
Har även äventyrat lite på annan ort där det blev till att besöka en kyrka och därefter så vandrade vi från denna stad till nästa. Gick en strandlänga så det kändes inte så långt men när jag nu tänker och känner efter så vill jag bara sova. Hohoh. Ingen kalle anka här och ingen anna anka för den delen men det är helt okej faktiskt.

Fick besked via Facebook (å, detta djävulskap) att artikeln skrivits och min intervju fanns med i dagens (gårdagens?) tidning. Länkar till detta: http://www.ystadsallehanda.se/article/20091224/SIMRISHAMN/712249889/1067/SIMRISHAMN/&/David-siktar-pa-dansskola-i-USA

Känns som att hon felciterade mig lite och skrev lite vad hon kände för att skriva men det blev ändå bra. Det är ju inte så att hon fullständigt ändrat om min intervju. Bra där!


Gran Canaria 23/12

Blogginlägg 23/12 - igår alltså.

Gran Canaria.

Goddag bloggen!
Som ni säkert fattar, liksom jag, så kommer dessa inlägg som skrivs här på ön med tillhörande videos och bilder, att läggas upp något senare. Detta pga. att jag inte har tillgång till internet dagligen och inte har några planer på att sitta på internet café och nörda mig.
Gick upp vid fyra denna lille-julaftonsmorgon och hell vad trött jag var. Kändes som att jag inte sov något inatt vilket jag givetvis har gjort.
Flygresan var ju hemsk. 6 timmar från Kastrup i Köpenhamn och jag bad till gud om att slippa en snorunge bakom eller runt omkring mig men vad fan hände? inte gick den jul-önskningen i uppfyllelse. Kommunikationen mellan gud och tomten tycks inte vara den bästa.
Ja, det satt hursomhelst en liten snorvalp bakom mig som sparkade mig i ryggen hela vägen ner hit till Kanarieöarna. Händer det igen så kan jag inte garantera någons säkerhet.
22 grader varmt här och vi bor på ett väldigt överskandinavienaserat hotell. Alla människor här talar eller försöker tala tyska, svenska, danska, norska eller engelska. Huwwa.
Snart dags att lägga mig. Rätt slut efter dagen.
Hoppas ni har en bra jul där hemma- Tur att ni slipper mig där just nu eftersom att jag är utsedd till årets Grinch!
Gottnatter, readers.
Önskar Canarieöarnas Grinch!

 Bild på Clemens när vi just arrived till flygplatsen!

Tick Tock!

Spanien.

Om 6 timmar går jag upp igen för att börja resan mot Spanien. Pågrund av detta kan det hända att bloggen kommer att stå på stand-by fram tills nästa vecka men det kan även hända att ni får en del exotiska uppdateringar direkt från platsen! Det vore väl något?

Dagen har varit lite av en "never ending story". Intervjuades på förmiddagen av Ystad Allehanda som är Österlens och några andra städer och byars tidning. Fick frågor angående dansen, livet och så var det en fotograf som bad mig hänga från en stolpe och balansera på ett räcke. Detta skulle då alltså bli en häftig bild till reportaget men jag kan ju bara redan nu säga att när jag får se de bilderna så kommer jag nog att skämmas.. haha.
Dessutom var det nervöst och jag är så dålig på att svara på frågor så att det låter bra så det kan hända att jag råkade uttrycka mig klumpigt lite här och var.. usch.. höh.

 Bild från resan till Mallorca. Denna gången blir det alltså Gran Canaria.

Fick min Iphone också. Jävligt mycket trix och mix som jag inte lyckats klura ut riktigt men det lär väl ge sig snart hoppas jag.
Gillar den mucho iallafall!

innan jag glömmer så måste jag även nämna att Clara var här för att förgylla min afton. Vi brottades, snackade och gjorde allt det vi alltid gör. Flippade loss!

Dags att sova för imorgon måste jag se någorlunda fresh ut när jag faktiskt skall anlända till vad svennarna väljer att kalla paradis-ön. HAH! Så typiskt turister..

Godnattos!


Jullovs-start!


Såhär fet har jag blivit under jullovet!

Lovets början har ju varit awesome som fan! Fest två dagar i rad och igår kom jag till Kivik igen. Mys!
Idag åkte jag, mosh och lil'sis till Kristianstad och julshoppade. Måste säga att det blev en lyckad runda.
Ny skiva, ny bok, nya kläder, lite julklappar till andra. Hell yeah!

Blev även uppringd imorse av Ystad Allehanda som ville göra en intervju angående dansen osv imorgon. Så jag sa "meet me at the café på kivikstorg så blire intervju dags".
Elva imorgon alltså. Ska man vara finklädd?

Skriver mer soon.

In honor of Anna Granström.

End of the thursday!

Jag tror att jag lever ett kanon-liv trots allt! Den här dagen hade jag endast en lektion. Modern. Gillas väldigt mycket och dessutom hade vi yoga på den lektionen idag. Så jäkla skönt!
Blivit snöbollskastning och myskväll nu också. Gillas!

Det är precis som Anna sa nu under hennes sista skoldag på skolan "det finns ju faktiskt ingen skola i hela sverige där en klass helt plötsligt ska ha yoga, eller där man bara kan ligga ner på golvet och inte göra något".
Fick mig att tänka till lite. Hon har rätt. Finns ingen annan skola där sånt händer.
Och ja, jag kommer sakna sönder dig, Anna för jag vet att du läser. Vi har haft 1½ års skojskoj.
Blir en liten foto-parad in honor av dig nu.


Ettan - Vår fina runda till Köpenhamn där vi gick ut på krog. Blev inte som vi hade tänkt oss men ojojoj vad jag alltid kommer att ha med mig den här kvällen.


Imorgon är det julavslutning och ja, denna bilden togs på julavslutningen för ett år sedan. Fan vad ful jag är, men vi är coola iallafall. Lite iallafall?


Första koreografitävlingen vi var med i. Mitt bidrag "So Lover" och ja, jag kommer ihåg att jag bad Anna spela förförerskan. Tack för det Anna. Du gjorde ett great job!


Denna finfula bild togs på vår utflykt med vår årskurs. Vi åkte till mina hemtrakter, nämligen Österlen. Gick på Stenshuvud och roligt var det. Eller inte så jätte egentligen tror jag men jag vill minnas att jag ändå skrattade en del. Stackars Anna gick runt och var lost hela dagen tror jag.


Fruktansvärt rolig bild. Anna och Christoffer repade till korretävlingen tror jag. Christoffer ser ut som att han tänker "får jag tafsa på dig?" och Anna tänker "hahah.. idiot!". Tog this pic med min dåvarande mobil. I miss it!


Tidigare denna hösten eller när det fortfarande var sensommar så hade vi ju en photoshoot med Sarah och några till. Då togs denna bild och mina elefantöron blev störst! Saknar värmen!


Avslutar tributen med denna bilden. Anna i mitten och bilden togs på Sommarshowen 09. Känns som det naturliga valet för sista bilden. En leende banana som vinkar farväl.

Blir lite nostalgisk och sentimental känner jag. Därför ska jag snart försöka avsluta detta inlägg.
Men jag kommer, som jag redan skrivit hundra gånger, sakna den här tjejen fruktansvärt mycket och Nilstorp har förlorat sin sista d08'a. Minnena finns iallafall kvar, från första gången du var hos oss i Nilstorp till dagar då jag gått hem till dig med kebab till den sista veckan vi haft nu. Även våra ryck av workout, fikor, drak-flygning, parkfester, föreställningar och våra fina depp-stunder.
LYCKA TILL ANNA! Du kommer kicka alla töntiga matte-snillens asses och det kommer alltid finnas plats här för dig! Visa nu att dansare också kan räkna derivata och allt vad det heter!

Godnatt läsare och godnatt, Anna.

Snowflake-fuck.

MAMBA!

Haj klaj säger jag till er läsare denna kalla dag. Snön har börjat yra och det är någorlunda deprimerande.
Dock ser det ljust ut på nationella matte-provs fronten. Del 2 av provet har gjort så att jag bara behöver få 6 poäng till fast på del 1. Då har jag mitt VG settled. HOORAY!


Denna bild togs under gårdagen. We will miss Anna!

Fick sorgliga besked i övrigt. Två till i klassen slutar. Vad är detta? Nu har alltså 4 personer slutat inom loppet av 2 månader. Är vi så hemska?
Kommer sakna dem riktigt mycket men vad de än väljer att göra så blir det säkert bättre för dem.
Om det inte vore för att jag är fruktansvärt trött i kroppen och knoppen så skulle jag jagat dem allihop med smörkniv in i en liten bur och sedan skulle jag bur-it de in till våra skåp.

Är hos Sarah för övrigt. Lagat pasta och köttfärsås. Var det gott? Yes it var. Och så har vi lekt miss world.
Eller kanske bör jag säga "Herr and miss World". Fulast i stan? Jadu..

Nu orkar jag inte bloggka mer. Godnatter!


Ett sting av lycka.

Små lycko-piller.

Efter motgång efter motgång så är det alltså dags för lite medgång nu. Min hals beter sig fortfarande som ett riktigt anus.. ursäkta uttrycket men jag vill bara strypa mig själv/halsen.

 Idén till blogg-layouten. Vad tycks?

Hursomhelst så har jag varit i skolan idag. Back again to real life.. eller ja, för några dagar iallafall.
Gick väldigt bra på matte-nationella. Tror jag iallafall. Var hursomhelst inte så svårt som jag trodde att det skulle bli. Detta gjorde mig glad om något.

Sedan var resten av dagen ganska chill eftersom att en lektion var inställd och då återstod bara 2. Jättelugn dag med andra ord. Imorgon ska jag på omprovs-tid då jag missade första delen av nationella matte och detta straffar sig nu. Får helt enkelt hoppas att det går bra och att jag kan det nödvändiga.

Kvällen bjöd på en liten avskeds-middag för Anna i min klass. Jag kommer sakna henne fruktansvärt mycket och ja.. det känns inte alls roligt att hon slutar i klassen. Blir den andra nu inom loppet av två månader.
Vi hade iallafall trevligt och jag fick min pizza för tolv kronor mindre. Blev jag happy-face eller blev jag happy-face? JO, jag blev mega super happy-face.

Ska sova nu. Auf Wiedersehen (eller vad de nu säger på Project Runway).


Pirog

Glömde skriva en sak!

Om man värmer Gorby's piroger i ugnen så blir de hundra gånger godare.

Tjopp.


Ingen röst.

Let me tell you 'bout hard work.

Ett och ett halvt års slit har tagit ut sin rätt på mig nu..
Det här är nog första gången jag faktiskt drabbats av riktig feber som går upp och ner och dessutom tar min röst ifrån mig. Iallafall första gången under min tid på Ldmg.

Har stannat hemma ett flertal gånger under den här tiden men då har det varit att man mått lite dåligt eller varit jättetrött och behövt en vilodag men det här är helt sjukt.
Jag brukar kunna gå i skolan även om jag inte mått hundra eller haft ont i en fot osv osv, men den senaste veckan och idag så har det varit omöjligt.
Min kropp har inte orkat under dagarna (som spenderats i soffan) men under kvällarna har jag tvingat den till att göra något. Hatar verkligen känslan av handikappad eller att man inte gjort något av sin dag. Det värsta som finns..

Min motivation har jag nog lämnat tillsammans med Revyn. Jag vet inte vad jag ser fram emot nu.
Julen är inget att hurra för och ja, då återstår nyår som ska bli riktigt trevligt. men efter det?
Hur ska jag ta mig tillbaks till motivationen igen?
Hur ska jag bli frisk? Spelar ju ingen roll att jag sover för jag får ändå ont i halsen ännu en gång..

nu tar jag och min negativa anda en rejäl dusch.

Regina Spektor!


Regina Spektor!!!

Precis hemkommen från en galet bra konsert. Regina Spektor spelade på KB i Malmö och detta är hennes andra sverige-besök. Det var oförglömligt och topp-klass på det hela. Dessutom är Spektor genialisk.
Eet och Laughing with var mina personliga favoriter men Hotel Song var den stora överraskningen.

Dags att sova. Godnatter.

lucia

Lucia-fiesta.

Gårdagen var especial. Tänker inte dra igenom allt för det skulle ta mig en evighet. Evig-het. Evigt-het!
Fikade några timmar, gick på stan,

Kvällen spenderades först hos Christoffer någon timme och sedan hos Sarah Trolle. Mycket trevligt!
Vidare därifrån ut på någon bar i Lund. Även detta var trevligt plus att Petronella, som var med i sällskapet, var fruktansvärt rolig när hon skulle ragga på bartendern. "GRATIS DRINK???".

Somnade vid fem på morgonen då jag hela resterande natten tittade på gamla disney-klassiker på Youtube.
Måste säga att det är så jävla roligt nu när man hör att Ariels röst (Lilla sjöjungfrun) görs av en norska och det låter fanemej inte klokt på vissa ställen. Inte i en svensk-dubbning iallafall.

Idag är det Lutttschchiiiiaaa! Jäklar. Missar skolans lucia-tåg just nu. Unhaopy... Slutar blogga.
Om tre timmar blir det regina Spektor. WIHOO!

So long!


10000kg, I-phones och skriksång!

hola amigos! Me llamo Daniel Persson y tengo 17 años. Me gusta BANANNANANAS!

OOh, ja. Ibland kommer mina fd och numer obefintliga spanska-kunskaper väl till pass. Som när man skall säga att man gillar banananas. Tänk på de stackars spanjorerna/spanjorskorna som läser min blogg men inte fattar ett skit utan bara vill se en liten sneögd svenne göra bort sig.


Fredag. Kommit tillbaks till skolan nu och det var ganska skönt måste jag ändå säga. Gjorde mig på mycket bra humör, inte minst för att man blir så stark på Ldmg. 10.000 kg är ingenting för mig och John nuförtiden. SÅ STARKA!
Det som är mer problematiskt är ju faktiskt storleken på tyngden.

Dagen bjöd på många godbitar. Bland annat en religions-lektion där vi blev introducerade för sekten Maranatas egna ord "HOMOSEX-MAFFIAN". Ni vet den där gruppen som kommer bli jordens undergång.. ööh?
Maten smakade riktigt gross och ja, om det hade funnits rå överkörd fågel att välja på också så hade jag övervägt fågeln istället.

Eftermiddagen bjöd på lite godare ting. Anders (min mentor) bjöd oss i street-gruppen på godis. Väldigt sällan en lärare bjuder på godis och jag glufsade i mig likt en pudel glufsar i sig andra pudlars bajs.
Och nu blev det helt plötsligt en ganska vulgär blogg.. ännu en gång.

 Fick ett samtal av min fadter. Trodde jag skulle få en utskällning av någon anledning trots att jag inte gjort något jätteknäppt men han sa istället "jag har köpt en I-phone till dig nu". WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄHHH!!! Är det här min tur dag eller är det min tur dag?
Ofta en förälder ringer och helt plötsligt säger att man ska få en telefon. Mr. Happy, yes that's me!
Nu slipper jag iallafall den här låne-mobilen snart och istället för att få tillbaks min gamla så får jag en fresh.

Förutom detta så kan jag meddela att det var min namnsdag också. Kvällen spenderades med Idol-final och några friends. Yesyes. Nu ligger jag här vid min tv och fredagen har övergått till lördag. Anna ligger och sover i min säng. Själv blir det soffan.

Godnatter och godmorgon!


hemma.torsdag.com

I-am-the-messenger.

Så. Ännu en händelselös och bort soven (kan man skriva så?) dag. Gick upp imorse och åkte hem till mitt efter en lång natt då Anna låg och skrattade i sömnen samt pratade med mig fast hon inte var vid medvetande. Kan det bli mycket bättre?

Shell-macken har brunnit och ja, det är ju lite sorgligt. Vi såg hur de släckte elden när vi åkte bussen in mot centrum och jag måste säga att det var lite små-fräckt att se hur brandbilarna stod samlade i cirkel kring dess lägereld.

Så kom jag hem och möttes av min fader som hade varit och ställt en lasagne i mitt kylskåp. Han såg inte särskilt glad ut när jag kom och det kan jag förstå eftersom att jag hade glömt spisen på ända sedan igår.
På högsta värme och allt. Tusan också!

Ikväll blir det bio och imorgon återvänder jag till skolan och livet. Inte för att jag fattar vad jag ska göra men iallafall.

Fler rapporteringar kommer.

the never sleeping stoooorryyyy..


Denna bilden togs under insparksfesten för ettorna och anledningen till att den laddas upp är för att jag befinner mig hos två nu.

Jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva för jag känner mig jätteflummig.
Inatt blev det inte mycket sömn alls så klockan 4 kollade jag klockan sista gången och insåg att jag inte borde gå i skolan idag. Dessutom är min hals lite fucked up så när jag skulle tala in mitt meddelande på sjuk-anmälnings-telefonsvararen (långt ord, hoh) så lät jag som en äcklig skrabba.

Nu mår jag dock lite bättre men tänker inte gå i skolan imorgon. Befinner mig hos Anna och Stina för lite socialt umgänge (och misstolka inte det) men jag känner att det varit lite torka vad gäller att träffa människor idag.
Har ju sovit bort hela onsdagen på ett ungefär.

Cough cough.. I'M sick..
dommdidallej!

Blöggosfärer.

bloggosfären.

Läst lite bloggar nu och jag måste säga.. varför läser människor allt möjligt trams?
Kissies blogg är ju dryg som fan. Måste dock ge henne cred som varit så pass smart att hon provocerar fram fler läsare. Borde kanske följa det exemplet?

Nej, fy bubblan. Föredrar Hanna&Johns blogg mer. Den är bra på riktigt. Höhö.
Och mina vänners bloggar toppar också. Men vilken norrlänning eller stockholms-stekare bryr sig om vad som händer nere i Skåne-land? Inte många.

Dags att dra mig till sängs. Godnatt dårrå!

Ledig fredag.

Sover bort ännu en dag.
Fast jag tycker ändå att jag förtjänar det med tanke på min sömnlösa gårdag.
Ska städa upp lite här och sedan hoppas jag hitta lite vänner som vill ta en fika innan jag åker och gymmar och jobbar. Ska bli ganska skönt att få träffa mina två dansgrupper igen. Så snälla och bäst bäst HÄST!

Dou skau jaug drao maj nou.

3/12-09



Trött, bakis och massa svammel. Haha. Ta detta med en nypa salt. Och ta min konstlade dialekt med en nypa peppar.

Now it's over.

Already gone

Då är alltså Revyn över
. Gott folk.. kära läsare.. det var fanemej något av det roligaste jag har gjort under min tid på skolan hittills. Stämningen, människorna, lärarna.. helt jävla underbart och ursäkta mig för det grova uttrycket för de som är lite känsliga.

Sista föreställningen var alltså igår och det kunde inte ha gått bättre. Jag kände verkligen att jag avslutade på topp och gav allt jag hade. Publiken var ju också riktigt hajpad!

Därefter blev det till att dra hem till mig tillsammans med österlen-folk (Clara, Kt, Kotten) för att fixa oss inför efterfesten.
Det var riktigt roligt att fira vår revy med fest och dessutom fick vi fin-besök av vår projektledare Mattias, min mentor Anders och scenteknikern Rolle. Haha, så jävla klockrent att de kom, och deras entré var något extra, då Mattias blev inkörd genom dörren i en Ica-kundvagn. Klockrent!

Dygnade och sov en timme vid 8 på morgonen och gick in till stan vid 9 för att äta frukost.
Har riggat hela scenen idag med min klass och bara njutit av sällskapet och att vara bakfull. KROW.

Ligger och tittar på Step Up just nu och måste säga att den tar mig tillbaks till gamla tider då jag fortfarande inte visste om jag skulle komma in på Lunds Dans o Musikal-gymnasium. Jag kunde bara drömma om att få dansa i skolan och ja.. nu är det min verklighet.

Ska fortsätta att titta på filmen nu så jag skriver godnatter till er!


RSS 2.0