Bra helg!

Efter en helg mår man..

Så imorgon är det tillbaks till vad vi kallar skola. Är jag tagg? Njae. Men det blir ändå helt okej. Bara tre veckor och sen är det sportlov. OHOO!

Besök av broder min i fredags. han har varit saknad och roligt hade vi!

Gårdagen spenderades på olika ställen. Inledde med att skriva TOEFL-test. Test of english as foreign language. Var det svårt? Ganska, men tror jag klarade det. Annars är det epic fail.
Vidare så festade man på Slagthuset tillsammans med en hel skock från skolan. Kul som fan var det!

Dags att söva och läsa Doktor Glas. Hemskt..
Godnatt!

Musikal - Jekyll&Hyde

Jekyll&Hyde

Så har ytterliggare en dag gått. Känns jäkligt bra! Med det är man en dag närmre studenten även om det känns som en evighet tills dess.
Hade iallafall en chill dag idag vilket var skönt för man slapp stressa och pressa och allt annat..

Såg även musikalen Jekyll&Hyde. Hade inga förväntningar men kan inte säga att den översteg vad som förväntas heller riktigt. Gillade inte handlingen alls men älskade skådespelarna och sångrösterna. Helt otroliga.
Framförallt huvudrollen var guld! Schizofreni är the real deal tror jag.

Imorgon är det fredag. Då djävlar ska jag kämpa det sista inför helgen. Bra!

Godnatt.

Ge oss imorgon.

Bring on tomorrow.

Den här dagen var väl inte vad man hoppades på precis.
Trodde jag skulle vakna upp och känna mig jätteutsövd och rund men inte då. Var trött och hängig trots min sovmorgon och dagen blev värre.

Modern-lektionen var en katastrof. Nästan ingen kunde övningarna och det inkluderar mig själv..
Värst var att det är en av favoritlärarna vi hade plus att dans-tvåorna tittade och vi var katastrofalt dåliga.
Vi gjorde verkligen Karin besviken och fan heller att det får hända igen.

Men så hade vi produktionsrep efteråt och då sjöng musikalarna vår slutlåt för oss. Bring on tomorrow.
Eller Ge oss imorgon osm den är översatt. Sjukt fint. Skeptisk till den från början men när man hörde den så kändes det mäktigt. Tror det blir ett perfekt slutnummer.


Långa dagar och så.

Långa dagar.

Nu såhär i sen vintern kan jag inte låta bli att ständigt gå in på väderkanalen och hoppas att de ska säga att det kommer in en värmebölja snart. Hur underbart vore inte det?
Nej, istället står det att temperaturen hela tiden pendlar mellan -5  och + 2. Det är bättre än innan jag åkte iväg men ändå inte tillräckligt. VILL VILL VILL HA VÅR. Mycket man vill.


Ja detta är när vi skulle resa härifrån. Inte lika illa nu så ska försöka att inte klaga.. fastän det är rätt skönt.

Det som finns att berätta om just nu är jag haft besök denna kväll av Connie. Sjukt trevligt och vi lagade mat. Eller hon lagade mat och jag degade. Inte helt fel faktiskt.
Slutade ju skolan vid kvart över sex idag och det är djäkligt inte nice men rätt kul ändå.
Har räknat ut att bortsett från projektveckor och lov så har jag faktiskt bara 11 hela skolveckor kvar. Det är ju faktiskt ingenting om man tänker efter. Tiden går ändå rätt snabbt. Bara man inte tänker för mycket och tar en dag i taget. Börjar bli klar med det jobbiga förarbetet inför auditions nu iallafall. På lördag ska jag göra ett TOEFL-test som är ett prov som visar vilken nivå man ligger på i sin engelska. Hoppas klara det. Annars är det bull.

Dags att sova. NATT!

uuhuuh.

What now?

Man vet inte vad man ska förvänta sig just nu. Än sålänge har inte skolan varit any big concern men vet att det kommer bli det så snart min gambia-bubbla spricker och jag återigen befinner mig i Sverige mentalt.
Vill verkligen inte att "verkligheten" om man ska kalla det så, ska hinna ikapp mig. Inte än iallafall.
Känner mig inte redo för att ta till mig allt här hemma. Vill bara få vara och smälta den resa som har gjorts. För tillfället är nästa stora hållpunkt att ta studenten. Längtar so badly.  

Det är iallafall skönt att träffa sina vänner här igen. Blir glad av det. Som fan.
Off.

Sova nu. GÖDNÖÖTTT!


Hemma i Sverige igen..

Hemma igen..

Så ja, då har alltså hela vår Gambia-resa gått också. Fan vad jag saknar det redan. Verkligen en av de bästa resor jag någonsin gjort.

Kom tillbaks till skolan direkt från flygplatsen idag igen och jäklar vad jag inte vill tillbaks egentligen haha. Men har ny energi och tror att detta blir en betydligt bättre termin än föregående.
Har studenten att se fram emot och att tillbringa min sista tid med nära och kära på skolan så ska ta till vara på den tiden allt jag kan.







Kort halsning

Hej!

Vi har forsokt uppdatera bloggen i fem dagar nu. Vet inte om det ar internet systemet har som ar felet men hoppas detta laddas upp. Natet slas ut hela hela tiden.
Har ar det jattebra iallafall och inget att oroa sig for. Forsoker imorgon igen sa ni blir uppdaterade om vad som hant. Nu ar vi verkligen i ett av afrikas fattigaste lander och det marks tydligt.


Danmarks läskigaste hotell.


Danmark där man väntar.

Sitter just nu i Danmark på ett skräckfilmshotell. Eller ja, det är iallafall känslan av det. Galna små kineser som går omkring här och läskiga korridorer, haha.

Imorgon åker vi till Gambia och det ska bli skönt och givande of course. Uppstigning blir det vid halv fyra. Hur ska man orka? Jo det blir bra. Helt klart.

Dagen har bara gått till att åka, sitta och hänga i Lund på Sköna Bönor och åka lite till. Och nu har vi ätit oss mätta. SOVA VÄNTAR. Den lilla stund vi får göra det det vill säga..



Resfeber

AVRESA SNART!

Har nyss packat det sista och det är bara några timmar tills vi påbörjar vår resa. Känns helt fantastiskt.
Tror det kommer bli en inspirerande resa som kommer att ge en hel del faktiskt.
Hoppas väldigt mycket och det är tråkigt om nu inte resan lever upp till förväntningarna men tror nog att det ska bli bra.

Ina sitter här just nu också och det har varit en myskväll med henne. Planer och vi har räknat ut att from skolstarten så är det 102 dagar kvar i skolan. Sen är den här tiden slut i våra liv för alltid. Gymnasietiden.
Tänk så fort det går och har gått.

SO LONG!

What now 2011?

Nytändning?

Att uppdatera och följa upp hela nyårsafton gick ju inget vidare som ni märkte.
Det blev iallafall helt okej. Första halvlek som varade till 02 var kul.
Sen gick resten utför och det var fan inte okej.

Ska 2011 bli ett bra år då? Vet inte faktiskt. Var ju inte bästa starten, MEN jag hade faktiskt lite tur. Någon snäll hade hittat min telefon i snön vid torget och schysst som han var så kollade han upp vem ägaren var och jag fick den igen. Ärliga människor finns.




RSS 2.0