Röd dag + bull dag = REDBULL!

Red-bull ger dig vingar.

Jahapp.. det är röd dag (söndag) och denna dag var ganska bull.. alltså RED-BULL!
Och redbull ger som bekant oss vingar! Eller?


Japp, jag fick vingar. Och en gloria. FF = Fjolligt fint

Har a lot to do denna veckan känns det som men när jag kollar schemat så är det ganska chill. Borttagna lektioner och hålor. Antar att det smartaste i mitt fall, vore att skriva klart uppgifter som borde lämnats in redan.. men självklart kommer ju icke jag att orka det. BLAH BLAH BLAH!

Kom fram till vad ordet "pilsk" betydde idag. Blev ganska förvånad då jag tänkt att det betydde att man var sur eller något. Men njae.. jag hade ju fel där. Tursamt nog så använder jag inte ordet särskilt ofta. Höhöh.

Dags att slåss mot John Blund nu. Jag vill få min skönhetssömn men vet att den snåle jäkeln sällan häller sitt sömn-knark på mig så jag antar att det blir en strid.

Godnattgodnatt!

Apornas planet

ööh?

Denna dag har varit.. som gårdagen?
På ett ungefär. Den stora skillnaden från gårdagen är dock att jag idag beslutsamt gick ner till tvätten för att köra in alla mina svettiga kläder i tvättmaskinen. Dock har den på något vis svämmat över i luckan där tvättmedlet skall hällas i så det blev inte mycket av min tvättning tyvärr. Får fixa det uppe på Granvägen sedan.

Märker att mitt hår växt fort fort. Jäklar! Måste göras någonting åt detta. Värsta Harry Pottern som inte har någon kontroll över hårväxt över huvudtaget. Gör jag inte något illa fort så kommer jag snart att få ledande roll i en kommande "Apornas planet" film. icke godt.

Robinson final och extremt slow-day.

FINALE!

Detta har varit en nothing-to-do-day och inget kunde ha varit bättre än det. Har fått vila ut rejält och bara gjort sånt som jag tycker om. Alltså sova, titta på tv, bli serverad mat y nada mas!
HÄRLIGT! (med vissa inslag som jag bara skulle vilja radera).

Dessutom var det ju final i Robinson som jag nördat och följt vecka efter vecka (konstigt nog).
Måste nog ändå säga att jag tycker att rätt person vann det hela i slutändan. För er som inte sett Robinson men ändå vill veta vem som vann (inte för att jag tror att någon vill det) så var det Hans Brettschnider som vann. Hell yeah!
Men nu läggs Robinson ner och det kan vi alla tacka gudarna för eftersom att skräpet blev värre och värre.



Sitter hemma hos mamma och har hittat denna bild/dessa bilder. Tror det var i nian som jag gjorde ett kollage med lite bilder på mig genom åren och ja, måste ju säga att jag haft mina konstiga moments. Långt hår, kort hår, rufsigt hår, halvsnaggat hår, emo hår, mm. Mambobamborambo.. vill icke ha sådana frisyrer någonsin igen.


Suddig bild jag tog från Shout out louds konsert på Mejeriet i Lund 07.

Fick höra att Shout Out Louds ska spela på festivaler i sommar. Det är ett MÅSTE för mig att dra på någon festival där de spelar. Ingen konsert och då menar jag ingen, har varit lika bra som konserten på Mejeriet för tre år sedan.

Aja, dags för mig att dra mig nu.
Auf Wiedersehen!

Saltade bananer.

Lördag morgon (läs eftermiddag).

Förstår inte riktigt hur jag lyckades gå och lägga mig vid två tiden igår natt för att sedan vakna klockan halv två idag.. nästan tolv timmars sömn är galet mycket. WäÄÄH! Kanske ett sign att jag måste sova lite mera och nörda mig mindre vid compuratorn.

Idag har snöstormandet lugnat sig vilket innebär att vi går i rätt riktning. Nu kan det ju helt enkelt inte bli värre iallafall. Eller vänta.. jo det kan det. För om det blir jordbävning och börjar regna grodor och det blir vulkan utbrott så har det genast blivit mycket sämre. Iochförsig kan man ju ifrågasätta möjligheten för grod-regn och vulkanutbrott.

Är sugen på att salta bananer. Vill se om det kan vara hjälpen mot min täppta näsa. Varför man skall salta banan vet jag inte men salt kan kanske fräta bort snoret och banan är en god frukt. Gaah, märker att det jag skriver inte makes any sense at all. Dags att sluta skriva nu.


Storm på österlen.

Stormvarning!

Åkte nyss för att hämta min syster som hade varit på fotbollsmöte. Yuck vad kallt det var. Inte nog med att man skulle åka dit så skulle vi köra hennes fotbollskompisar hem till respektive och vi fastnade på en av gårdarna. Detta innebar att vi fick skotta bort snö mitt i stormen med hjälp av händer, fötter och skohornet som jag hade tagit med mig av misstag, haha.
Kom iallafall loss tillslut. Men ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT PÅ SNÖ NU. Och kallare säger rapportörerna att det ska bli.

Huver som haver så skriver jag nog icke något mer nu innan jag lägger mig.
Godnattgodnattgodnatt!


Nu é det fredags-mys.

Nu é det fredags-mys!

Måste säga att denna fredag faktiskt varit helt underbar. Kan inte sätta fingret på vad det var som gjorde den så jäkla nice för morgonen var egentligen inte särskilt lyckad.
Vaknade för en gångs skull tidigare än alarmet.. alltså närmre bestämt klockan 06:50. HELL YEAH tänkte ju då jag som låg och tittade på tv-shopp ett  tag. Riktigt jävla manipulativt skräp. Blev dock sugen på att skaffa en dammsugare som de visade upp.


Kan berätta att det snöar här och är svin-kallt. Därför lägger jag upp denna bild på min gode vän Klaras ben när hon solat på sommaren. Los legs están negras!!!

Roligast idag var mina två street-lektioner. Lika kul varje vecka om inte roligare och roligare. Inspirerar mig jäkligt mycket nu och inte bara inom hip-hopen utan även i min contemporary. TUMME UPP!
Gick faktiskt så pass bra att jag under sista lektionen fick visa upp en bit av koreografin för de andra i gruppen. Man blir alltid glad när man gör något bra. Blir en kind of ego-boost på ett positivt vis. Hoho.

Hade ett riktigt knasigt kris-möte idag i klassen. Ni förstår. Vi har sammanlagt haft 9 stycken som slutat i vår klass nu. I onsdags slutade ännu en.
Är då inte detta mycket märkligt så säg? Det vilar förmodligen en förbannelse över oss eller något liknande.
Anledningen till att vår rektor Ingrid samlade oss och bjöd på bullar och Icas chokladmjölk var för att hon ville veta hur det var i klassen osv. Måste säga detta precis som jag sa under mötet. Jag tror inte att det hänger på oss. Tycker att ledningen på skolan skall fråga sig vad de gör för att vi ska bli så pass slitna och trötta på dans att folk tillochmed slutar..

Har sjukt stor lust att soda-streama något men vad vet jag inte. Dessutom vet jag inte hur man hanterar något sådant vilket höjer svårighetsgraden ett snäpp. MOHAH!
Tror jag ska leta bland mina gamla filmer och titta på något. Lär ju inte hända mycket mer denna afton!

PA

Projektarbeten.

OOH! Gårdagen var udda. Sammanfattar det kort och skriver, Trolle, Persson, Gustafsson och Persson + badkars-duschning hos Trolle, Lilla sjöjungfrun pratar norska och är ful, lampor släcks och tänds och SOVA!

Blev en knäpp sammanfattning men kort och lagom.
Tittar just nu på nyheterna och ja.. jag får höra att J.D Salinger har avlidit. Han är inte helt obekant i bloggen då jag förra året läste hans bok "The Catcher in the Rye" och skrev en recension. Knas att han dör nu men alla ska vi ju dö.

Fick kolla på redovisningar som treorna hade om deras projektarbeten idag. Inspirerande och skrämmande. Snart ska man själv börja med sitt eget och det lär bli ett äventyr utöver det vanliga, haha.
Var på musikcafé denna afton och blev positivt överraskad av många.
Sedan skulle jag alltså åka hem vilket tog ett tag. Åkte en omväg samt kastade snö på stackars Elina.
Dessutom fick jag göra fula asiat-miner och med fula menar jag verkligen groteska!

Imorgon bär det av hem till Kivik igen. Måste ta itu med en del problem men så kan det vara.
Godnattisch!


LDMG = Paradise Hotel?

Paradise hotel feat. LDMG



Jag måste erkänna. Att titta på Paradise Hotel är inte hippt eller coolt! MEN det är fanemej beroende framkallande, haha. Tyvärr!

Och ikväll åkte majoriteten av svenska folkets favorit ut. CIMON! Den enda som faktiskt spelade spelet i denna såpa! Nu när min självklara favorit åkt ut så kan jag gå vidare och berätta varför jag gör en liknelse mellan min skola och Paradise Hotel.

JO, såhär ligger det till. Min skola är verkligen hur bra som helst och jag trivs ,som folk redan vet, som fisken i vattnet. Men det finns alltid en baksida av det hela och det är alla rykten som går. Vet en så vet alla och det är så det ligger till. Det snackas bakom ryggen, sprids lögner, grupperas hit och dit. Är då inte detta ganska likt såpa världen? Det tycker iallafall jag.
Ändå älskar man människorna och sinnesstämningen på skolan och man känner tillit till många.
Men iochförsig.. förneka det om du vill.. men alla älskar gott skvaller.. eller?

Om man sedan väljer att tro på lögner, sprida lögner själv´eller börja ta parti utan att ha en egen uppfattning egentligen är väl upp till var och en, men själv tar jag det mesta med ro.

Det var allt för mig denna afton och jag bör lägga mig för det blir skola imorgon.
Befinner mig hos Anna dock och är inte så säker på att jag kommer att få sova värst mycket.
GODNATT!


Tisdags..

When things won't work

Börjar känna mig lite labil igen tror jag. Solen skiner och det har den gjort i två dagar nu men ändå blir det inte varmare och ändå smälter ingen snö. Jag är så fruktansvärt tired of snö så att jag nästan kräks.
Kräks jag så blir det helt plötsligt till vinterkräk-sjuka och det vill jag ju inte, hoh.

Gårdagen var nog inte den bästa för dansandet. Manliga repertoaren gick riktigt åt skogen men jag är fast besluten om att läget skall förändras tills nästa vecka.
Pas de deux'n var helt okej. Jobbade med Linnea och samarbetet funkade. Det var iallafall inte katastrof vilket alltid är ett gott tecken.

har sovit hela denna dagen då jag fick dåligt med sömn inatt. Ändå lade jag mig direkt efter Paradise Hotel.
Apropå PH, så är det pinsamt nog så att jag börjar ha koll på vad som händer och att ha koll på en sådan skräp-såpa är något som INTE är ett gott tecken.

Mycket tecken på bra och dåligt i detta inlägg.
Måste dra mig nu!
CIAO BELLA!


Bowling-loss

 Från min och Kimias photoshoot till DK-outfits.

Jag har kommit underfund med att det inte är särskilt bra att äta för mycket glass och chips. Min mage känns uppsvälld sedan gårdagen och "Sommaren med Göran" var inte den höjdar film man skulle kunna tro att den var.
Faktum är att jag somnade ifrån den.

Blev bowling för andra helgen i rad igår. Niclas övertalade mig och Julia att följa med och ja, det gick som det gick. Jag tror inte jag spelat så dåligt någonsin. Ett tag försökte jag inte ens men när jag väl försökte och slungade klotet i rännan istället så gick jag i taket en aning. Fast lyckades få tre strikes iallafall! Det är ju inte helt fel!

Bananannash. Julia och Sarah suger för dem halvsover. Fan ta dem. Och Sarah är morgonsur. Det ska det bli ändring på! Kanske man ska ta och slänga ltie vatten i ansiktet på henne. Hoho.

Nä, nu går jag. Hajhaj!


Året efter olyckan.

Ett år sedan och en födelsedag!

Fint folk uppdaterar alltid sent! Ett uttryck som jag myntat helt själv nyss.

Insåg igår när jag satt i skolan att det var exakt ett år sedan som jag var med om bilolyckan. Det känns helt jävla sjukt när jag tänker på det. Kan inte förstå hur det kunde ske och att det ens hände.
Tackar gud (inte för att jag tror på en sådan egentligen, eller..?) för att jag klarade mig helskinnad från händelsen. Eller helskinnad kanske inte är riktigt sant men jag kan fortfarande dansa trots en liten nackskada som jag inte känner av mer än då och då. Tummen upp för det!


Vår bil som numera inte är vår bil. Dagen efter händelsen.

Har läst igenom vad jag skrev dagen efter olyckan och här får ni en liten flashback:

"Hör ett skrik och öppnar ögonen, bilen börjar slira runt, runt och helt plötsligt ser jag hur vi åker utför bilvägskanten, hann inte tänka just då. Bilen börjar "studsa" och volta. 3 gånger var det som jag och Gunilla kommer ihåg. Men kändes som att det inte skullle stanna. Hör Gunilla fråga om det gick bra. Sedan skyndade vi oss ut från bilen så fort vi kunde. Mitt ben gör ont och jag haltar mig ut. Vi har "åkt" ut på en åker. En bra bit från vägen också."

Läskigt värre. Men nu är det bara att vara glad och jag är inte rädd för att övningsköra iallafall. Eller jo, lite, men det är ju mest för att jag skulle platsat i "Sveriges värsta bilförare". Good job, Daniel, good job!

Tänkte städa lite i lägenheten nu och sedan åker jag in till stan igen.
Hajkajsvaj!

Life at it's best!

Tisdagen är över.

Gjorde bort mig lite på jazztekniken idag kände jag trots att jag hade tränat på alla övningar i en timme igår. Ändå så lyckades jag nu när det väl gällde att göra alla tänkbara fel och Sian var inte imponerad om man säger så. Tråkigt värre! Men jag slapp en utskällning och jag kan med gott samvete säga att jag faktiskt hade lagt ner tid på att lära in övningarna denna veckan.

Resten av dagen har varit seg som hell men jag klarade mig igenom den.
Känner att motivationen finns där, men nu gäller det bara att sova ut så att jag orkar.

Ina var förövrigt här innan och vi lagade pasta carbonara. Så jäkla gott! Ett måste för studenterna som inte väljer den vegetariska vägen. LALALLA!



Ligger just nu i min säng och tänkte sova snart. Få sova ut är aldrig helt fel!


Funkytown

Frånvaro.

Funderade lite på det här med vad bloggar innehåller och vad det är som gör att folk läser dem. Syftar då främst på de största bloggarna. Svaret är: Mode, skvaller, mode och en liten gnutta foto.
Så det är sånt människor vill läsa nuförtiden? Knasigt.

Kollade nyss Paradise Hotel liksom förra veckan. Kan inte fatta varför men jag har fastnat lite för det måste jag erkänna bittert och usch vilka hemska personligheter och människor. Men det är rätt kul att se dem för man märker att de inte är förtjusta i varandra, haha.

Dags att sova. Så att det inte blir jobbigt sena nätter som det lätt blir.
Adios amigos!


Godnatter

Hopp.

Befinner mig just nu på Linero hos Kricke, Arvid, Joss m.fl. Måste säga att kvällen varit lyckad men dagen något mindre. Alltid något att hurra för.. HURRA!

Dags för mig att sova. Imorgon blir min återhämtningsdag. Wihoo!


tricky.

Trouble is a friend

Sitter och chillar vid Scrubs. Måste säga att det är riktigt mys.
Mindre mysigt är alla papperstussar med näsblod på som jag omgivit mig med. Sexigt som fan!

Sov för övrigt två timmar när jag kom hem. Välbehövligt? Ja, det var det sannerligen. Sova måste vara bland det bästa som finns skulle jag tro.

Sovdags för denna lilla risplockaren nu. Haha.
Godnattgodnatt!

renderajjrajj!

Swhoohoo!

Dagen har varit bra med tanke på att jag dragit på mig en äcklig förkyning igen toppat med lite feber tror jag.. Så jävla inte rätt!

 party ser ut som bitch.

Det som varit lajbans partajans (så jäkla fult uttryckt men aja..) var att Manliga repertoaren som vi har måndagar och onsdagar gick bra för en gångs skull. I vanliga fall brukar jag bli utskälld för att hoppa fel mm men idag gick det faktiskt riktigt bra. Tränade något som kallas Glissade hopp vilket inte är det lättaste kan jag säga.

Annars har det varit en ganska lugn dag. Fick dansa Locking på StreetC-lektionen! FAN VAD NICE!
Dock snorade jag som fan och snörvlade mig igenom lektionen men måste ändå säga att det gick hyffsat.

Kvällen har tillbringats med Sarah. Sovit en stund hos henne och sedan drog vi vidare hem till mig för att äta oss proppmätta och svulsta i oss annat gojs. Såg So you think you can dance. Så jäkla bra!

Nu säger vi godnatt. Så... BANANNAS-godnatt!


Tisdag.

Första skoldagen och den gick helt okej.
Har en hel del att fixa och komma igång igen. Dock har jag oturen att ha fått en förkylning på nacken igen.
Pratar genom näsan och min hals ömmar precis när jag som mest behöver vara frisk.
Fuck that shit!

Tänker inte uppehålla er länge denna afton. Därför avslutar jag nu,
KIKKOOKIKKO!

Skolstarten.


It's raining in paradise

Imorgon drar allt igång igen. Livet tar sin början och det kommer att kännas konstigt att återvända till en klass där antalet reducerats märkbart.

Helgen har varit helt galen. Festade både i fredags och igår. På lördagen kom Kajsa aka Kotten för att hälsa på mig och vi lagade middag, var på filmkväll hos Emilia och bara tog det lugnt.
Mycket fest har det blivit iallafall. Fast jag har varit lite sportig också. Spelade badminton med folk hell yeah! Vinsten var min en omgång och det är ytterliggare en bedrift som jag nu lyckats med.

Tänker sova närsom men innan dess så skall jag bara svara på det min syster kommenterade här på bloggen:
"Lyssnar på massa låtar som påminner om dig, förlåt om jag var painintheass när du var hemma.
Antar att jag alltid kommer att sakna dig när du inte är hemma. :)" - Hanna

Det gör ingenting att du var painintheass för det var jag också och jag saknar dig mucho grande!
Vi ses snart igen!


cleaning-fiesta.

Efter städning kommer fiesta.

Jag kan inte förstå detta. JAG HAR STÄDAT! Och inte lite heller. Två och en halv timme tog det. Är nog ett av mina livs största bedrifter. STOLT!

Men jag är fortfarande inte helt klar. Spindlarna och spindelväven i hallen måste också städas bort. Fast det går ju rätt fort. Bara de nu inte hoppar på mig så är jag cool(ing).
Måste fixa mig. Temat för kvällens fest är nämligen skoluniform. Jag har inte så mycket som verkligen funkar till "Skoluniform" men jag ska iallafall klä ut mig till en japansk pokemon-student. Precis som när jag gick i nian och tog spexfoto fast lite update. Hoho. Kommer bli awesome tror jag!

Dags för mig att gå nu. See you blogpogs!

Mohawk-Danne, aaaah!

Eemm.. Ja ni läsare.

Jag har gjort något jävligt dumt! Blir fan helt galen på mig själv!
Min gode vän Ida har klippt mig tidigare. Tycker hon är toppengodt på det! DOCK var jag lite korkad idag.
Eftersom att jag är så trött på mitt hår så bad jag henne raka det på sidorna och göra en mohawk. NEJ!
Det är inte fel på hennes klippning utan det som är felet är att jag ser ut som en liten kyckling.
Chicken little. Kanske sett animerade filmen? Nej, men så ser jag ut iallafall. KRAKKASCHNAKA!

Fast det är lugnt. Jag tänker testa och se om jag vänjer mig ett litet tag och om jag inte trivs i det inom rimlig tid så skall jag raka av det. SNAGGEN DANIEL!
Eller så blir mitt nya smeknamn "Mohawk-Daniel". Haha, lärarna blir asrädda för mig och skriker "UNGAR, FLYY, MOHAWK-DANIEL KOMMER!!! AAAH!".
Nejdå. Så hemskt är det inte. Ida är snäller som vill ställa upp på att klippa trots att det inte blev som jag tänkt (inte för att jag tänkte särskilt mycket).


Gammal bild då jag hade långt hår, Hoho, allt är väck! Åttan tror jag detta är.

Snart kommer Klara hit och senast jag träffade denna varelse var på höstlovet. Finally återförenas vi igen. Hoho.
Blir inte så mycket umgänges-tid tyvärr dock, då jag ska åka in till Lund imorgon igen och avgång från Kivik blir 07.00 på morgonen. Härligt att jag lagt mig vid fem de senaste nätterna och nu måste somna vid tolv om jag ska vara någorlunda fit for fight.

Chingchong!

Säng säng säng,, sova sova sova

Jaha,  då var det alltså bara fem dagar tills jag börjar skolan igen. Ska faktiskt bli väldigt roligt att komma tillbaks till allt och alla. Eller ja, alla utom de som slutat. Usch usch, tråkiga tanke.

Borde sova men tänkte först meddela att jag klarade mig utan datorn i ca 3 timmar. Däremellan hann jag titta på en dokumentär om Afrika (väldigt mycket hat gentemot män vilket jag blev besviken över), spela monopol med min syrra och även äta middag. Det var de underligaste timmarna i mitt liv tror jag.
Haha, nädå, ska inte överdriva nu. Jag klarar mig faktiskt utan datorn men när man bara sitter och gör ingenting så är det lätt att man hamnar framför den.



Dags för att sova och imorgon ska jag bli klippt av Ida samt träffa asian igen (Klara då alltså).
Livet börjar igen.


DN - Data-nörd.

Min reality-stimulans ligger på noll.
Jag har suttit vid datorn i fyra dagar i sträck nu. Alltså sedan jag kom hem till Kivik igen. FYFAN måste jag säga.
Det tråkiga med det hela är att jag inte vet vad jag ska göra om jag inte sitter vid min dator eller vid teven. Detta är det enda som connectar mig till mitt riktiga liv samtidigt som mitt riktiga liv bara ligger en dator ifrån.
BANANANNANDANNSSAAA!

Min syrra är jävligt arg på mig också.. eller hon är sur för att hon bett mig umgås med henne i flera dagar och jag har sagt "NEEEJ, jag ska bara sitta vid facebook lite till". Detta beroende börjar gå överstyr. Därför ska jag nu överföra lite musik till min iPhone och sedan stänger jag av datorn och socialiserar mig med min familj. Inga vänner finns det att tillgå heller tyvärr.
Kan även tell you readers att mamma och Hanna har släckt ner hela ovanvåningen (där jag sitter) för att se om jag tänker resa mig upp för att tända lamporna. De själva har gått ner till datorn på nedanvåningen så det finns no reason att kalla mig dator-nörd tycker jag. Inte för dem iallafall, hohoho.

Nej, nu går jag. Ses om några timmar igen.

Nya designen

Nya designen has arrived.
Vet inte om jag har en sparad bild på fd designen för tillfället men oavsett så är jag super-nöjd med denna.
Tack till Matilda (kolla länkar) som gjort denna design också. You did it once again!

Ljusare och mer fresh. Precis som det känns som att 2010 kommer att bli. HAPPY THOUGHTS!
Bloggar mer senare kanske.


computerized..


Sitter vid datorn tjugofyra-sju nuförtiden. COMPUTERIZED!

Blog(glee)

Daniel Persson har nyss tittat på Glee och skrattat ögonen ur sig.
Vore inte det en fin facebook-status så säg?


Glee

Jahaja. Jag måste då säga att jag aldrig varit ett fan av töntiga musikal-serier som ändå blir fiasko, MEN denna serie "Glee" är faktiskt något utöver det vanliga. Den innehåller något jag avgudar och det är ju som bekant; IRONI! Så fruktansvärt klockrena roller och allt är så roligt överspelat och det gör allt så jäkla roligt.
Måste vara roligt att få vara med och spela in den serien.

Lyssnar på Shout out Louds nya "Fall hard". Så grymt bra! Det är sannerligen det nya svarta. Hohoho. SCHAKABOOMCRASH!

Snart blir det hemmagjord pasta. Vet inte om jag ska skratta eller gråta eller bara säga "gott". För jag vet faktiskt inte om det är just "gott".
Dessutom vet jag inte om jag är så sugen på pasta nu då jag vet att jag kommer leva på det i Lund snart igen. Haha. Tillbaks till verkligheten och livet. Känns lite surrealistiskt att lovet redan är slut. Snart..

Later!


iTunes spellistan

Måndagar övergår snabbt till tisdagar.
Detta innebär att jag idag (tisdag) kommer att få en riktig tv-kväll senare. Men däremellan bör jag sova lite tror jag minsann.

Har nu suttit och sammanfattat en spellista på iTunes över låtar som jag förknippar 2009 med. Det behöver nödvändigtvis inte vara musik jag tycker är skitbra men ändå musik som jag förknippar extra till olika händelser. Har gjort detta ända sedan 2006 och detta går till som så att jag varje månad gör en spellista där jag fyller den musik som laddas ner eller som jag lyssnar på till den månaden och vidare när jag har alla tolv månader klara så slås dessa samman till en spellista. För 2009-spellistan hade jag 178 låtar från början och jag sållade ut så att de tillslut blev 40 vilket jag anser är ett bra max antal till en spellista. Tog mig jäkligt lång tid måste jag säga (hållit på i en vecka och lyssnat igenom). Haha, väldigt nördigt och väldigt överambitiöst men det är sånt jag kan roa mig med när jag ändå sitter uppe och gör ingenting. Hoho.

årets lista:


Japp, detta var då de låtar som jag tillslut sållat ut. Haha, det roliga är att alla de låtar jag valt ut till listan har varit låtar jag tillexempel lyssnat på när jag bloggat, festat, varit på festival eller umgåtts med folk, därför blir jag på något vis nostalgisk av dem alla.

Nog om spellistan nu.
På fredag åker jag tillbaks till Lund igen och då är det bäst att jag har förberett mig lite. Så imorgon blir plugg-dag för allt som måste göras innan vi börjar igen och sedan ska jag träffa Clara en stund och även göra pasta.
Ja, vänner, ni läste rätt. Jag och syrran ska göra hemmagjord pasta. Får se hur det blir. Är ju som bekant inte skarpaste kniven i lådan när det kommer till matlagning.

Dags att somna nu.
Night!


2010 coming right at you!

Så, vi har äntligen nått 2010.
Det är tillochmed fjärde dagen detta decenium. Då är frågan, vad väntar detta året?

Jo, för bloggens räkning tror jag att det blir en förändring. Nu fokuserar jag på sista tiden av skolan. Halva tiden har gått och det är dags att börja följa upp hur det går dansmässigt här på bloggen. Det har varit mycket nöjen men knappt något om skolan så ja, för min egen del vore det kanske bra att följa upp skolan lite bättre. Hoho.
Fler bloggvideor än tidigare kommer att utlovas och dkoutfits-bloggen kommer att starta upp så småningom.
Vi ligger lite efter med den planeringen men har inga andra att skylla än oss själva.
Följaktligen hade jag utlovat en ny blogg design och wiie, den är på ingång nu och Matilda (som designar) är klar!
Så det är en tidsfråga innan den ändras till något ljusare.
I denna kommer kategorierna ingå som flikar istället så att alla aspekter i denna blogg blir mer lätttillgängliga.

 
Jag och nytillskottet (iPhonen) kommer att hålla er uppdaterade. Det kan vi lova.

Vidare blir det nog ungefär som tidigare. Uppdatering när jag har tid och orkar samt nya gästbloggare och fler blogg-boosts. Målet är att fler ska engagera sig i bloggen (för när folk läser så blir man mer driven till att skriva av någon lustig anledning).

OCH NU mina underbara läsare skall jag skriva lite om förhoppningarna inför nya året.
Först ut, har jag något som jag fick läsa i en bok för inte längesedan. Ett medium har spått framtiden sedan 80-talet och hon har träffat ganska rätt. För 2010 har hon förutspått att vi ska få kommunikation med en annan livsform på andra planeter. Detta hoppas och ser jag fram emot för året.

Vidare vill jag se fantastiska artist-lineups till årets festivaler. Minst en skall besökas.
Dessutom finns det en förhoppning om att jag kommer iväg på resan som jag skrivit om. Men det ser ljust ut.
Fantastiska filmer är även att vänta. Hoppas på en ny Harry Potter (av konstig anledning) och att filmen om Bilbo en hobbits äventyr skall visas på biograferna. Step Up 3-D beräknas komma till sommaren också och är ett MÅSTE vad gäller filmer jag måste se.

Är stentrött nu så jag orkar inte rabbla upp mer men ni fattar ju vinken.
Galopp galopp och godnatt godnatt.

RSS 2.0