Festen som innehöll ALLT!

Söndagen efter en riktigt fet fest!



Gårdagens fest var obeskrivlig.

Började med att jag cyklade till Choffsen för att fixa mig. Sarah T kom och vi stack fort som katten till stationen och vidare till Malmö.

Kom in i lokalen och det var fancy för det var en stor lokal med flera rum och en ovanvåning. Drack välkomstdrinkar och vi fick vänta ett tag på maten för Alexandra (som höll i festen) hade lyckats stänga in all maten. Dock fick vi den tillslut och gott var det.

Lekte lekar och den ena var att man skulle sätta en ballong mot någon annans röv och sen pusha med skrevet så att den small, men eftersom att det inte riktigt gick vilket mitt lag insåg snabbt så fuskade vi genom att använda naglar. Borde göras på fler fester för det var lite av en släpp-på-spärrarna-lek och alla verkade enjoy it.

Resten av gästerna anlände vid nio och det blev dans och drickande hela natten.
Dessutom hände något jag inte väntade mig men som jag är sjukt lycklig för. Träffade nämligen en riktigt söt tjej som jag hookade med. Ännu bättre var det när hon berättade att hon var adopterad för jag kände att det var lättare att connecta då eftersom att jag sällan träffar andra adoptions-barn.
Wellwell, hoppas på att träffa henne snart igen, men det lär jag göra.

Inget mer att rapportera än att jag hade världens bästa kväll!

Fiesta!

Get up and dance to aaa...

Igår var det en utekväll med trevligt folk på Wrap House. Stack hem vid halv två-tiden och ja, det var nog läskigaste hemfärden på länge. Varför tänker jag inte gå in på men är iallafall glad att det är så många festande ungdomar ute för annars hade det inte varit kul.

Ikväll vankas det artonårsfest + middag och det kommer bli great tror jag.
Det är ju ingen mening med att se Eurovision Trash Contest iallafall, framförallt när inte Sverige ens klarade sig dit. SUCKERS!!! TURKIET FOR THE WIN!


No more bloggy groggy. Gipset är av!

Tillbaks!

Då har det varit bloggtorka på lite mer än en vecka. Länge va? Naah, inte särskilt.

Har lite små-saker att berätta.
Alla mina uppdansningar är över och inlämningarna är klara de med. Vad blev det för betyg i jazz-tekniken då?
Inte en jäkla aning faktiskt. Men det ska nog vara tillräckligt för minst minst ett G. Annars blir jag förvånad.

Har ett prov kvar i naturkunskap. Roligt.. inte särskilt. Men iochmed att jag är inställd på sommarlov har jag faktiskt för en gångs skull inte pluggat så mycket som jag kanske borde. Det går som det går.

Det var Lunda-Karneval i helgen och kan inte säga att jag själv tycker det var en höjdare. Roligt med mycket folk och att folk var fulla och glada men mycket mer än så blev det inte.
Fumlade runt inne på själva karnevals-området i dryga en timme bara och på den tiden hann jag gå gå gå, ringa samtal, titta på en liten parad och that was it. Yäh.

Roligare var det igår (läs: Tisdag) då det var skolans årliga fotbolls match. Lärare och ettor går ihop i ett lag och tvåor med treor. Vårt lag spöade skiten ur lärar-ettorna och det var en vacker syn må jag säga.

Huver som haver så börjar snart repetitionerna inför Sommarshowen 2010 på Stadsteatern i Lund och bloggandet lär bli mer intensivt under denna period då det finns mer att berätta, fler bilder att ta osv för att ni ska få en inblick i back-stage hysterin.


Känner att jag delar in detta inlägg lite konstigt men vafan. Kan iallafall berätta att gipset rök idag också.
Sex veckors plåga är över och jag kan säga att när de tog av gipset så såg min arm ut att ha ruttnat. Finfint!
De drog loss allt gammalt skinn på mig och därunder döljde sig ny hud som är len som baby-hud. Ehmmr..

Tänkte sova nu.
Natter!

Tisdag

Free

Så kom då min sista jazzteknik-med-Sian-dagen. Måste säga att det kändes riktigt bra. Nu är det bara uppdansningen kvar och den bör jag klara av. Vilket betyg det blir återstår att se, men i ärlighetens namn har jag tagit siesta i min skalle redan så jag känner mig ganska lugn. Orkar inte riktigt lägga ner energin på att stressa.

Nästa vecka ryker iallafall gipset förhoppningsvis. Onsdagen närmare bestämt och om det blir så kommer jag vara världens gladaste människa. YAY!

Last lesson.

Sitter och lyssnar på lite halv-depp musik.

Min tanke är att jag ska gå och lägga mig snart så att jag åtminstone får mina sju timmars sömn men vet att sannolikheten för att det kommer bli så är liten.


Ännu en bild från onsdagskvällen på Viggos.

Kan berätta att jag klarade ett väl godkänt på min uppdansning i balett. Blev glad eftersom att jag var alldelles skakis under hela tiden och svetten samlades i mina ögon. Saltigt som fan.
Lite knäppt att tänka sig att jag inte kunde någon balett alls innan jag kom till skolan och att jag aldrig hade sett det ens på youtube och helt plötsligt är man mitt i smeten.
Huver som haver så är det min sista jazz-teknik lektion imorgon och det kommer att bli skönt att ha det gjort. Visserligen är det en uppdansning i det nästa tisdag också men jag känner mig ganska lugn.

Nu är det dags att dra sig och göra ett tappert försök till att sova.
NATTER!

Humm?

Deeeuu, bleeeuuu, wleeeuu

Those words doesn't make any sense.
Så nu befinner jag mig i Haghigis kök och försöker komma på vad jag ska göra härnäst. Det finns ett fåtal alternativ.
Antingen åker cyklar jag hem och äter mig fet som en padda eller så sitter jag kvar på mitt arsle och fortsätter nörda mig här. Vilket alternativ låter mest tilltalande månntro?

Mer skrivande senare.

Finito.

Hero of war.

Så är denna helg över alltså. Har varit fyra jäkligt härliga dagar och ledigheten kunde inte komma lägligare.
Känner mig redo för att kämpa i fyra veckor till nu iallafall och sedan är det sommarlooov! Känns jäkligt sjukt men det kommer bli underbart. Jobbigt är bara det här vädret..

Kommande vecka blir lite av en prövning för mig ekonomiskt. Nu har jag tvåhundra kronor kvar att leva för fram tills tjugofemte maj. Frågan är om jag klarar det eller kommer bli tvungen att ringa hem.
Har iallafall lite mat här hemma och det borde ju räcka ganska långt kan jag tycka. Men vem vet..

en riktigt c-h-i-l-l kväll!



Snart ska jag till Troll-bollen Sarah och ha mys-kväll med Christoffer också.
Tänker kränga likt en utsvulten gam, men frågan är då vad?

Städning.

AWEIAO!

Jag måste verkligen städa nu igen, men som vanligt så tänker jag "ska bara sätta på lite musik så börjar jag" och vad händer?! JAG FASTNAR HÄR IGEN!



Måste säga att det är riktigt skönt med lång helgen. Det behövdes väldigt mycket och nu är det ju bara fyra veckor kvar tills ett efterlängtat lov.
Uppdansning i balett är iallafall över nu och jag har haft sista matteprovet för i år. Kan inte säga annat än.. FAN VAD SKÖNT! Dock har vi en uppdansning jazz-teknik kvar så jag får försöka ta sista krafterna nu till att klara den bra. Pepppepppeppepppepeppp.

Nu väntar städning..

What if..

Sitter och funderar en massa just nu. Behöver skriva. Vad som helst.

Jag undrar hur mitt liv hade sett ut om jag inte hade adopterats. Hade jag varit lyckligare eller ledsnare? Hade jag fortfarande dansat? Mobbad och utstött? Skulle jag varit lika lång/kort, tjock/smal, smart/korkad?
Vad skulle jag egentligen varit?

Egentligen brukar jag inte bry mig om att tänka på att jag är adopterad eftersom att det för mig alltid verkat så naturligt. Men för en del andra så är det fel att adoptera bort tillexempel. Som sagt så brukar jag inte tänka på detta men jag gör det nu iallafall.

Om jag hade bott kvar i Sydkorea skulle jag förmodligen levt fattigt. Då menar jag inte student-fattigt utan riktigt.. Förmodligen skulle jag inte ha råd att göra ens hälften av det jag kan nu. Min världs-syn skulle varit helt annorlunda och även mer begränsad. Detta innebär att jag förmodligen skulle vara fördomsfull precis som de människor jag avskyr som lyckas döma utan att veta, och som tror sig veta fastän de egentligen inte har den blekaste aning om hur man är. Jag menar.. Såvitt jag vet så har inte asiaterna i öst varit särskilt trevliga mot de västlänningar som rest/reser dit. Eller trevliga kanske de varit mot många men precis som här så noterar man snabbt det som ser annorlunda ut och som inte "hör hemma". För dem är en människa över 1.80 konstig och det blir snabbt freakshow istället vilket är lika dumt som att folk ser mig som en "jävla kines" här. Oavsett om man vill eller inte så sticker man ut och man blir ständigt påmind om det även om alla inte menar något elakt med det. För det mesta är jag ju själv med och skrattar men ibland kan det gå för långt helt enkelt.
I Korea hade jag varit precis som alla andra vilket hade kunnat kännas skönt men samtidigt väldigt tråkigt.
Man vill inte vara som alla andra men samtidigt vill man inte känna sig annorlunda och utanför. väldigt konstigt det där.
Ska sitta och fundera ett tag till men orkar inte skriva mer nu..
Oavsett vad så är jag glad att jag lever här trots att jag inte alltid älskar hur saker och ting turned out.

ännu en vecka som passerat.

Samlat från denna vecka som gått.

Nu är det då söndag igen vilket känns jättetråkigt eftersom att detta innebär att skolveckan är över. Dock går vi bara i skolan tre dagar nu vilket känns bra.
Imorgon har jag en lång sovmorgon till halv tolv ungefär.

Kortfattat har denna vecka innehållit:

-måleri inför en svenska-redovisning
-massa fikande
-chill hos Christoffer och Malin
-Den afrikanska versionen av Askungen som visades på Stadsteatern här i Lund
-jobb på Studio S (b.la undervisade jag 30-50-åriga gubbar som var halvfulla eftersom att det var svensexa)
-städning och besök av Kajsa aka Kotten.

Ska försöka sova nu iallafall. Godnattgodnatt!

Omedvetet provokativ och youtube-folk.

Lite roligt.

Hade egentligen tänkt fokusera inlägget på en del saker jag funderat över senaste dagarna men istället tänker jag tillägna detta inlägg till modiga youtube-nördar som kollar mina blogg-inlägg, kommenterar, och ser till att ingen vet vem det är. How fun fun fun!

Jaja, jag kollar sällan min youtube då jag finner det ganska onödigt eftersom att jag bara använder den till att ladda upp mina egna videoklipp. Iallafall, så hade någon med nicket DJtorsken, kommenterat.
Det stod "Ingen läser dina jävla blogginlägg :)", och det hade kunnat stämma ganska bra om det inte vore för att jag råkar veta att denna personen endast kan ha hittat videon via min blogg. Har själv letat efter mina videobloggar på youtube förr och det är en omöjlighet om man inte vet vad man ska söka på eller hittat dem här. Så jag har ju en läsare där iallafall.
Finns folk som råkar veta vem det är, men surar inte för jag tyckte det var komiskt. Dessutom så bryr jag mig inte så mycket om hur blogg-statistiken ser ut nuförtiden eftersom att de som väljer att läsa är de personerna som vill läsa och det är till de personerna jag riktar mig mot när jag skriver (fast måste erkänna att jag fortfarande tycker det är ganska kul när det är fler som läser för då blir det roligare att skriva men aja).

NU KOMMER DET ROLIGASTE!
En annan youtube-användare som kallar sig Tjafan11 hade kommenterat en annan video.
Denna löd "ingen vill läsa din blogg jävla fitt bög kines". Egentligen är det vrickat att man kan skriva en sån sak överhuvudtaget. Tråkigt nog kan jag ju inte ta åt mig av särskilt mycket eftersom att jag inte har en fitta, inte är bög, och jag är korean, inte kines. Vill ni ha ett samlingsnamn för världens alla sned-ögda så säg/skriv asiat så blir det mindre pinsamt.
Nu hoppas jag innerligt att de här två fortsatt läsa och att alla andra som planerar att kommentera såna saker vet att jag är glad att få någon sorts respons på "mitt skrivande och mina dåliga web-cam filmer" och om jag har fått två personer att engagera sig tillräckligt för att kommentera så är det roligt. Att lyckas vara omedvetet provokativ är det bästa.

Tyckte det här var roligt och jag m.fl har fått oss ett gott skratt kan man nog säga.
Tänkte avsluta inlägget med en bild som kom upp när man googlade "fittbögkines".
CIAO!

Musik-café och Times Square.

Torn.

Så nu har ännu en skoldag gått. Måste ändå säga att jag var ovanligt peppad idag och väldigt glad.
Stannade hemma från skolan igår och behövde få vara ifred en dag. Stack dock hem till Kivik och kollade när min syrra spelade fotbollsmatch. Sjukt stolt då hon utvecklats minst lika mycket som jag känner att jag gjort med dansen senaste året.

Repade inför vårt nya nummer "Times Square" som ska visas till Sommarshowen. Kommer bli riktigt häftigt tror jag och nu har jag blivit tillsatt i en sektion som är riktigt jäkla rolig.
Meningen var att jag skulle vara med och göra par-grejer men eftersom att min mongolida hand inte ville bli hel så kunde jag ju inte det. Förväntade mig att få vara den som bär in saker på scen istället i det här numret och blev därför glader då jag faktiskt kommer få dansa. Tjihoo!
Kvällen spenderades ytterliggare på skolan då det var sista musikcaféet för i år och min ensemble uppträdde.
Det gick faktiskt bättre än tidigare när vi väl stod där uppe men var helt säker på att jag skulle svimma eller spy innan för mina nerver har aldrig varit igång så mycket förr tror jag. Klarade mig igenom det dock.

Dags att shhööövaaa nu.
Ciao!

Musik-café och Times Square.

Torn.

Så nu har ännu en skoldag gått. Måste ändå säga att jag var ovanligt peppad idag och väldigt glad.
Stannade hemma från skolan igår och behövde få vara ifred en dag. Stack dock hem till Kivik och kollade när min syrra spelade fotbollsmatch. Sjukt stolt då hon utvecklats minst lika mycket som jag känner att jag gjort med dansen senaste året.

Repade inför vårt nya nummer "Times Square" som ska visas till Sommarshowen. Kommer bli riktigt häftigt tror jag och nu har jag blivit tillsatt i en sektion som är riktigt jäkla rolig.
Meningen var att jag skulle vara med och göra par-grejer men eftersom att min mongolida hand inte ville bli hel så kunde jag ju inte det. Förväntade mig att få vara den som bär in saker på scen istället i det här numret och blev därför glader då jag faktiskt kommer få dansa. Tjihoo!
Kvällen spenderades ytterliggare på skolan då det var sista musikcaféet för i år och min ensemble uppträdde.
Det gick faktiskt bättre än tidigare när vi väl stod där uppe men var helt säker på att jag skulle svimma eller spy innan för mina nerver har aldrig varit igång så mycket förr tror jag. Klarade mig igenom det dock.

Dags att shhööövaaa nu.
Ciao!

Måndag - das schkuolen.

Updates

Så har man sin måndags-håla nu igen. Sitter för tillfället och gör ingenting men ska snart ha lektion i modernt. Wääh, jag orkar inte. Vill helst bara sova slut på hela dagen men det värsta är över nu iallafall.

Nästa vecka har jag en såkallad uppdansning i balett C (prov i balett) och ja, för icke dansanta människor låter det inte så krångligt men it's nothing you want to do really..
Aja, jag vet inte vad jag ska se fram emot denna veckan. Kanske jobbet? nejdå. Förhoppningsvis bilr det fest snart igen. Gärna i Botaniska eftersom att det var längesedan vi hade något där.

Nu ska jag icke ödsla mer tid vid datorn.
Adios!

Valborg.

valborgs-känslo-afton.

Tänkte börja med att säga att jag fortfarande har gips. Trodde det skulle ryka men nej sa fanskapet till läkare.
Aja, hade jag inte sprungit in i väggen så hade jag sluppit träffa grisen på sjukhuset menmen.



Klara har varit här nu också igen. Sjukt glad som fick träffa henne.
Inte nog med det, det var Valborg också. Helt jäkla sjukt som vanligt. Inget blir som man tänker osv osv.
Åkte karusell precis som förra året och blev lika illamående som då också, mohah!
Folk var riktigt crazy, fulla och sentimentala. Antar att det hör traditionen till.


RSS 2.0