Snabbt


Bild från salsa-kvällen. Snart ett år sedan. Helt jäkla sjukt.

Tiden här går snabbare och snabbare. Känner att jag kan börja se slutet på detta skolåret och faktiskt även hela gymnasie-tiden även om det är över ett år kvar. Men som sagt, tiden går så sjukt fort och jag vet fortfarande hur jag kände när jag var ny på skolan. Wäääh, får lite smått panik.

Idag började vi repa ett helt nytt nummer till sommarshowen. Kommer bli riktigt freakat och häftigt. Kretsar kring 40-talets Times Square i New York och ja, vi gör knäppa lyft och danssekvenser. Blev riktigt peppad.
Det är en tjej som heter Elin som koreograferar och det är kul att det är någon som inte arbetat med skol-produktionerna innan som får göra det här numret.

Huver som haver så satte jag, Evelina, Clara och Jessika oss i Botaniska trädgården innan och fikade. Hur mysigt och varmt som helst.
Kom hem till lägenheten och vad väntar. MIN NYA IPHONE!!! GAAAH. Hur bra som helst ju. Dessutom kan den här filma vilket kommer att gynna bloggen mucho.

Nu ska jag plugga låt-texter. Godnatt!

Utflykter

Dåligt och bra.

Idag var det utedag i det vilda med min knäppa klass. Vi delades in i grupper för att utföra diverse knäppa uppgifter. Själv fick man uppgiften att leta efter vatten-insekter i dammar och ja, jag hatar insekter. Tänker inte gå djupare in på det. Filmades iallafall intensivt med min kamera så det blir eventuellt en ihop-klippt film från vår lilla natur-upplevelse. Jäklar vad jag inte är skogsmulle. Natur=jobbigt.

Hade Salsa när vi kom tillbaks till skolan. Var helt död men måste säga att det fick förvånansvärt bra. Lite jobbigt bara med gipset men annars så!

Huver som havre.. HAVRE?! Nåja, huver som HAVER så glömde jag nämna att jag tappat min iPhone i golvet så att skärmen krossades. Way to go.. NOT! Men fick veta att jag kommer få en ny iallafall med 16GB istället. YEAAAH! Ibland är livet good.
Dåligt är att det går segt för mitt och Inas sommarläger och fick idag veta att vi inte kommer att få ekonomiskt stöd från det håll där vi sökte pengar senast. No good..

Dags att söva sig. HÖH!


Gipsade armar och fyrkantiga ögon.



Tillbaks!

Så har alltså bloggen fått ligga på hyllan nu igen under några dagar. Nu har jag iallafall en del att berätta.

Som ni ser på bilden så bär jag alltså ett gips. Chakkarraaaamm! Detta fick jag för att jag var dum och övertaggad under vår idrottslektion i torsdags. Vi hade stafett och eftersom att jag älskar tävlingar så var jag pepp som tusan!
Sprang så fort mina arma ben bar mig och skulle trycka ifrån väggen med mina händer för att kunna springa snabbare på tillbaka vägen. Krrrk SMASH! och mina händer bultade. Fortsatte hela idrottslektioner och gjorda bl.a armhävningar som inte resulterade i annat än ful estetik och mer smärta. Kunde inte böja armarna sådär fint som man ska, haha, och nu i efterhand inser jag att det inte var så konstigt.
Efter skolan stötte jag på min mentor och skolans awesome-matsals-kvinna som kollade mina händer och skickade mig till akuten.
Satt där i några timmar och fick tillslut bli röntgad (fastän de jäkla imbicillerna inte ville först). Tur att de gjorde det för man upptäckte att jag antingen brutit eller fått en spricka i mitt båt-ben. Fcik inget konkret svar eftersom att de själva inte visste menmen. Om två-fyra veckor ska jag ta av gipset och röntgas igen. Tjihoo!

Annars har jag haft ett fett film-maraton med Christoffer och David hela helgen. Har nog sett minst 8 filmer och nu är mina ögon fyrkantiga. Aja är nöjd.

Ska sova. Får berätta resterande i andra inlägg.
ZzzZzz

Scrubs

Det förvånar mig att folk faktiskt läst på bloggen när jag inte uppdaterat.
Nåja, det är alltid trevligt. Sitter och tittar på Scrubs just nu och detta måste vara världens bästa program.. eller nja, nu är det nyare avsnitt på tv6 och jag gillar det inte lika mycket måste jag tyvärr säga.

Sova nu. Lovet tog slut igår och första skoldagen var riktigt bra!
Ciao!

Tråk inlägg men update.

Snart skola igen.

Igår åkte jag till Lund igen och jäklar vad skönt det var att komma tillbaks. Lägenheten städades innan jag åkte på lov så den var i gott skick när jag nu återvände.
Jobbade, träffade trevligt folk och därefter på kvällen träffade jag samma människor och några till. Vid tio fick vi inte stanna så då gick jag, C,K och N till Stadsparken för att bara chilla.
Sprang runt i hela lund  och letade mat men allt hade  stängt.  Damn it!
Vi sov iallafall hos Kimia sedan.

Idag vaknade  jag tidigt, gick och klippte mig (härligt, fast inte lika ball frisyr som innan tyvärr). Därefter gick jag och köpte mig nya skor och jäklar vad skönt att känna sig lite fräsch för en gångs skull.
David kom till Lund senare på kvällen så Kimia, jag och han satt och krängde godis  och såg Dirty Dancing.
Halvbra film tyvärr.

Ska sova nu! Godnatt!

Kristianstad.

Gratis-mojjs..

Förlåt för inlägget innan. Egentligen är det inte likt mig att hålla på med gratis-reklam för hemsidor och dylikt men jag vill få gratis bio-biljetter så det var mödan värt!

Idag vaknade jag tidigare än vad jag gjort hittills detta lov och yes! Det var riktigt skönt faktiskt.
Åkte till Kristianstad vid halv elva och träffade Ina och Sarah. Traskade runt i stan en stund först och sedan fikade vi på Graffiti. Måste säga att bakad potatis är riktigt jäkla underskattat och kycklingröran var god som fan!
Nog om mat nu.
Jag och Ina planerade först inför vårt dansläger kallat DANS-SOMMAR som vi startade själva förra året. Det blev en liten succé må jag säga och eleverna verkade väldigt nöjda. I år hoppas vi på fler elever.
Sedan skrev Sarah och Ina varsin att-göra-lista för sommaren. Usch usch, min egen planering blev ganska fullproppad den med.

Gick ut till ett mini-torg och fotograferade lite till info-bladet för danslägret och även annat kul. Så ni kan räkna med att bilder kommer under veckan!


Jag har shoppat också. Rea överallt så jag köpte en scarf och en riktigt snygg tröja. JAAAIII-HOO!!
Därefter blev det hejdå S och I.

Är riktigt nöjd med dagen. Har hunnit med mer än väntat och skönt att komma ifrån byn. Nu har jag dock ångest för att jag ska åka till Lund igen trots att jag tjatade så mycket förra veckan om tristessen som råder här.
Men det kommer bli kul att träffa folket igen!

So long!

Gratisbio.se - a new phenomenon?



Det nya svarta!

Ja, vad är nu detta? Svaret skall ni få i detta inlägg.
Min syster tipsade mig om hemsidan www.gratisbio.se tidigare denna kväll, då jag tjatat om mitt fattiga student-liv och att det alltid är så dyrt att roa sig i Lund. När jag suttit och beklagat mig någon timme så fick hon nog och berättade om denna hemsida. Gick in direkt och vips hade jag hittat (vad som kan vara) vägen till ett billigt men rikt liv!

Det hela går ut på att man ska tjäna ihop poäng genom att delta i tävlingar, vara aktiv besökare på hemsidan, spela spel, blogga om hemsidan (of course), värva fler medlemmar mm. Efter en viss uppnådd poängsumma kan man byta dessa mot presentkort och biobiljetter. Det är lika enkelt som det verkar och det är framförallt GRATIS!



Jag har en känsla av att det kommer ta ett tag innan jag uppnår poängsumman för en biobiljett (denne är 400p) och jag ligger på 80p för tillfället. Men när jag väl gör det så får jag använda min gratisbiljett till ett tillfälle då mina kära kamrater går ut på krogen/klubb och jag inte har något att göra. Verkligen inte roligt att fylla år i november, haha.

Som sagt: GÅ MED I GRATISBIO.SE! Inget att förlora på det förutom att det kan ta tid, men det är det förhoppningsvis värt.

Kristianstad i måndag - bakvänt?

Imorgon åker jag till Kristianstad för att skaffa mig ett liv. Way to go D!
Inte för att Kristianstad låter särskilt lockande kanske men det är bättre än det jag gjort idag. Nämligen INGET! hoho.


Påskhelgen - Check

Show me that stank-face!

Så, eftersom att jag latade mig och inte uppdaterade bloggen under söndagen så får jag återberätta vad som hände lördag-kväll nu istället.

Dagen var verkligen ännu en slacker-dag och jag tryckte i mig påskmat som aldrig förr. Framåt kvällen dök Alma upp och inte långt därefter begav vi oss hem till Skruwen för att festa. Hade ingen sprit med oss men allt det där löste sig ganska fort. Var ett par stycken där och Kt dök så småningom upp också.
Hade iallafall grymt trevligt men jag har insett att jag verkligen inte är bra på att blanda saker. Tror att jag gjorde den värsta tänkbara blandningen/blandningarna. Vodka + vatten är ingen hit och ännu värre blev det när jag tänkte att jag skulle göra något godare. Nämligen vodka + vatten + MJÖLK!
Spyr bara vid tanken.. Och min lever mådde icke något bra idag.
Drog oss hem någon gång vid ett - halv två och kvinno-folket däckade snabbt.
Grymt trevlig kväll iallafall och förmodligen kommer jag inte göra mycket mer nu under lovet. Sorgligt va?
Eller jag drar iochförsig tillbaks till Lund på onsdag så jag får ta igen all dö-tid då.


Bild från revy-festen.

Idag har jag ätit mig mör och spelat tv-spel. Fick gäster framåt fem-tiden och det var människor jag inte träffat på flera år. Roligast var kommentaren "MEN HERREGUD! Senast jag såg dig var du liten och mullig".
Jag är glad att mullig inte tillhör det jag behöver höra så mycket av nuförtiden iallafall.. blööh!

Ska läsa lite "Populär musik från Vittula" nu och sedan sover jag på dirren.
Godnatter!

Påskafton

Readers!

Jag är inte vid mitt sinnes fulla bruk för tillfället men lovar er én update imorgon så att ni kan få veta varför.
Har besök av två charmerande damer för tillfället så jag kan inte skriva.

Godnatt! Hoppas er påskafton var lika lyckad som min!

Letandet efter påskägg. En krävande historia

Jag ska dumpa ett kort inlägg nu.

Tidigare denna afton fick hela familjen (eller iallafall vi kidz.. förutom jag) en karta. Denna ledde oss till en ledtråd som ledde till en ledtråd osv osv. KAN NI FÖRSTÅ HUR LÅNG TID JAG VAR UTOMHUS?!
Alldeles för lång, kan jag säga er och detta endast för att det skulle vara krångligt att hitta ett påskägg. Blörk vad jag inte tycker om utomhus. Eller förresten, jo, jag älskar utomhus. När jag själv är på humör men det var jag inte idag så då var det lite mindre roligt. Hursomhelst hittade jag tillsist mitt ägg och då hade jag gått en lång promenad endast för att bli ledd tillbaks till huset där äggen befann sig. Blörk. Men det var inte fyskam när jag insåg hur mycket godis jag hade och att jag dessutom fick lite pengar.

GLAD PÅSK TILL EDER ALLE!

Resultatet av tristess.

Voila!

Har duschat nu och även hunnit sola ytterliggare. Detta var sista gången jag solade under solarie-lampan på väldigt länge för jag tror inte jag orkar ligga nere i källaren bland allt damm och känna hur hela min kropp friteras. Dessutom tar det så jäkla lång tid.. wääh.

 Detta är alltså resultatet av fyra dagars solning. Ser inte mycket ut men ja, ni skulle sett mig innan. SPÖKE! Om ni undrar varför det är en kossa (eller vad det är) med på bild så är det för att symbolisera att Alleballe som jag inte träffat på evigheter kommer till Skåne idag. Inte för att hon är en kossa men det är hon som gav mig det lilla kreaturet i present någon gång.

Ska snart packa ihop mig för att åka uppåt i byn. Förväntar mig ett stort påskägg på mitt rum nu eftersom att jag inte hunnit eller kunnat råna någon påsk-kärring eller påsk-hare..

Långfredagen börjar tidigt.

Lååång-fredag.

MEN LÄSARE! Nu var det inte många timmar sedan jag skrev senast och jag är stolt över mig själv. Idag vaknade jag vid 10-tiden och sen snoozade jag till 12. Det tycker jag inte är helt fy skam om man tänker att jag faktiskt sov till 14 igår. Fyfan.

Idag är vad dagen man kallar LÅÅÅNG-fredag. Det känns som att det kommer att bli en ganska lång dag om jag ska vara ärlig. Men det gör mig inget. Nu börjar mitt lov på riktigt för nu har jag vant mig vid att vara i Kivik.
Hoppas på att påsk-kärringarna åker från sitt häx-berg snart så att jag kan råna en för jag är sugen på godis. Har jag ännu mer tur så har denne fått lite pengar också och då tar jag ju självklart tillfälle i akt att sno åt mig dessa och lägga dem i fattiga-student-burken. Way to go D!


Saknarsaknarsaknar dig!

Idag åkte Sarah till Stockholm och här sitter man i sitt lilla skrymsle utan att veta vad som skall göras.
Vill också åka till stockholm. Det hade inte varit helt fel faktiskt. Men nu vet jag vad jag måste göra. Jag måste ta itu med sommarläger-papper och skicka e-mail till mitt jobb på StudioS. Hejsan hoppsan så var man plötsligt sysselsatt!

HAJHAJ!

April April

I kivik.

Det är ganska roligt att varje gång jag åker till Kivik så går bloggstatistiken ned brutalt. Men det kan jag förstå, för här händer inte mycket som är värt att berätta om eftersom att 2/3 av dagen så ligger jag och degar framför datorn eller så sover jag.

Det enda som är värt att berätta nu är att min syrra drog ett galet april-skämt som fick min bror att börja gråta. Vad det var tänker jag inte gå in på men jag tar det lite smått med ro. Om det hade varit på riktigt så hade jag varit chockad men när det inte är det så spelas bara ett sjukt roligt scenarie upp i min skalle.

Godnatt!


RSS 2.0