Routines.

Ännu en dag, ännu ett inlägg.

Så onsdag nu igen alltså. För en vecka sedan låg jag och segade i soffan och planerade middagen jag skulle ha följande dag, och nu en vecka senare går jag i skolan igen. Så knas att tänka sig hur fort man ändrar sin tillvaro.

Vaknade som vanligt imorse, trött som f-a-n, och om jag ska vara helt ärlig så var nog det här värre än någonsin. Senaste nätterna har varit ett rent helvete och ja, det tröttar ut en om man säger så. Fick ju dock energi i skolan och baletten (som vi har varje dag nästan) var faktiskt rätt rolig. Hömm, trodde aldrig jag skulle säga det, men det var roligt. Allt går fortare, bättre övningar, mer utmaning för kroppen osv.
Längtar till fredag också! Blir vår första streetlektion med vår nya lärare Elena. Kommer bli kul att ha henne förhoppningsvis. B-gruppen (andra delen i vår klass) hade en positiv inställning efter deras första street-lektion för terminen.

Bild: Jag och Kimia (notera min korean-style-pose, en klassiker)
Jag och världens grymmaste kiddo aka klasskamrat Kimia                                                  Espresso House
                                                                                                           På bild: Någon gång på Espresso House med älskvärt folk


Dagen fortlöpte och vi hade ännu en modern-lektion idag. Börjar gå mycket bättre för mig, mer kontroll i armar, mage och ben. Tänkte tillbaks på hur det var när jag började på skolan, allt var så ryckigt, okontrollerat och allmänt mycket sämre än vad jag är nu och det bästa med det hela är att jag kan bli så oändligt mycket bättre bara jag fortsätter träna.

Och just det! Jag var på Espresso House och fikade också då vi hade håltimme (Balett&Jazzteorin var inställd). För en gångs skull klarade vi av att inte nöta samma samtalsämne vilket brukar vara skolan och allt dess innehåll.
Nej, denna gången blev det mer prat om pingviner, Happy feet och hur fort tiden går. Förstår egentligen inte hur vi kom in på det nu när jag tänker tillbaks men det var underhållande som hell.

Skall även tjata av mig lite på det här med lägenhet... När folk frågar om jag flyttat in igen än eller om jag ska med efter skolan och ta en fika så inser jag hur tråkigt mitt liv är just nu.
Som jag vant mig vid att säga nu så är det "nej det går tyvärr inte, måste åka hem". Det som stör mig mest är att jag faktiskt vande mig vid att inte bo hemma och sedan när jag kom hem igen så var man tvungen att anpassa sig efter resterande familj, stiga upp tidigare (okej, egentligen inte mycket att klaga på), inse att man blivit fråntagen en del av det sociala liv man hade innan osv osv. Nej, nu låter jag jättetråkig och gnällig.. Men ja, it sucks big time right know..
När det väl löser sig kommer jag vara världens gladaste människa!

Lyssnar just nu på Billie the vision and the dancers. De har gjort en bra cover på min favorit låt "I'm a cuckoo" av Belle&Sebastian som för övrigt är ett av världens bästa band. Mitt tips är att ladda ner om man gillar Indie eller ackustisk musik.

Snart är det en dokumentär på svt om Lars Winnerbäck. Hade faktiskt tänkt att jag kunde socialisera mig lite med familjen och se den.

So long folks!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0