Småland - Strömsnäsbruk

Småland.

Första gången jag faktiskt
är i Småland och inte bara kör igenom det. Strömsnäsbruk heter samhället jag och Ina bor i just nu och det är mycket mycket mycket somrigt och härligt. Som på film ungefär.
Inas mormor och morfar är så fruktansvärt coola! Haha Sture(morfar) påminner om mig när jag får mina galenskapsidéer och Britta(mormor) är snäll och göder oss mycket och är trevlig som tusan!
Visste inte vad jag hade att vänta mig men blev positivt överraskad!

Idag gick vi upp pretty early för att undervisa barn i Street 2h och jazz 2h. Haha, det var bara en tjej som dök upp på streeten men nu på eftermiddagen har vi fått in fyra anmälningar till som skall komma imorgon på street.
Jazzen innefattade två elever och den ena var verkligen jättesöt (och nej, jag är ingen pedofil),

Badade nu på eftermiddagen på Strömsnäsbruks-badet och solade. Mysigt mysigt men mindre mysigt var alla jävla insekter.

Har nyss ätit en mucho godt middag och skall snart gå upp och socialisera mig ytterliggare men måste först skriva lite.

 utfyllnad.

Imorgon är det fler avsnitt av So You Think You Can Dance säsong 5. Så galet bra serie. Kvalité och inte lika crappy som Idol och Talang m.fl.
Favoriten hittills är Kupono Aweau. Och jag gillar även den blonda som ser ut som en rysk hora, hmm.. vad heter hon nu igen... KAYLA RADOMSKI! Så var det ja.

Tänkte till sist bara säga att jag saknar folket som är på alla platser i Sverige just nu men har det bra både där hemma och här i Småland och hoppas även att de har det lika bra!
Vi ses snart igen gott folk med ny läsning och annat knas.
See you bananas!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0