Första halvlek av sommarlovet - finished

A'låå!

Nu är undervisningsveckorna över. Finally! Det har varit roligt, slitigt och svettigt. Men nu är det slut och idag var det liten avslutningsföreställning för föräldrar och vänner till eleverna.
Tyckte de skötte sig riktigt bra men är dock lite besviken på att somliga föräldrar är så dåliga på det här med respons. Barnen gjorde bra ifrån sig inte bara i min koreografi utan även i de andra lärarnas och en del föräldrar sitter och tittar in i väggen eller bara stirrar tomt ut i luften när deras barn faktiskt försöker leverera och visa någonting.
Blir riktigt irriterad på det. Tycker att det är en helt annan femma om man tittar koncentrerat och ger sina barn respons på det som visats upp, sedan, men många av de här föräldrarna var stressade och sura efter uppvisningen. Hörde att någon sa till sin dotter "jaha, det var det, nu åker vi hem så att vi får äta någon gång". EEEHH, snacka om dålig sak att säga. Blir pissed off. Menmen, vi alla har väl varit med om att inte bli bekräftade när man faktiskt gjort sig förtjänt av det, någon gång i livet så man får bara hoppas att det inte är så varje gång.
Hursomhelst.. Det har gått bra!

Stora saker är planerade inför resterande period av sommarlovet. Bland annat en utlandsresa. Inte till Nice och kanske inte heller till Grekland som tänkt. Men någonstans har vi bestämt oss för att åka. Framförallt nu när vi väl har pengar att röra oss med.
Sen vet jag inte när repetitionerna inför föreställningen "Spelman på Taket" som sätts upp på Stadsteatern i Lund, börjar men någon gång under lovet är det iallafall.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0